- 13 Aralık 2008
- 2.027
- 16
- 45
kutuda 30 tane var 15 gün gidiyor1 kutu ne kadar zaman kullanılıyor acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kutuda 30 tane var 15 gün gidiyor1 kutu ne kadar zaman kullanılıyor acaba?
evet mide küçülüyor istesende fazla yiyemiyorsun...bende bu gün detox yapıyorum. 4 gün yapacağım sonrasında tatile gideceğim karnım dümdüz olsun istedim :)kesinlike ramazan öncesi 15 gün detoks yaptım kaçamakta oldu abartmamak kaydıyla ona rağmen zayıfladım ve midem küçüldüğü için ramazan çok rahat geçiyor şükür
15 gün bildiğim kadarıyla1 kutu ne kadar zaman kullanılıyor acaba?
süper=) iyi yapmışsınız hadi bakalım=)evet mide küçülüyor istesende fazla yiyemiyorsun...bende bu gün detox yapıyorum. 4 gün yapacağım sonrasında tatile gideceğim karnım dümdüz olsun istedim :)
Peki 15 kilo vermem lazım tahmini kaç kutu kullanmam gerekkutuda 30 tane var 15 gün gidiyor
ben 4 kutu ile 11 kilo verdim kaçamağım oldu olmasa daha iyi olurdu... 4 kutu 2 aylık kullanım...Peki 15 kilo vermem lazım tahmini kaç kutu kullanmam gerek
kaç kilosunuz şuandaPeki 15 kilo vermem lazım tahmini kaç kutu kullanmam gerek
73 kiloyum 1.64 boyumkaç kilosunuz şuanda
Bende bugün 2 kutu sipariş verdim :)Derya İnci Hanım
Sizi tebrik ediyorum. Ben de fitpack 2 kutu bugün sipariş verdim.
Çok araştırma yaptım. Alsam mı almasam mı yalan mı değil mi diye. Ama olumlu yorumlar çok çok fazla. İçeriğini de araştırdım. faceden bunu kullanaların sayfası var ordan takip ediyorum. Kafama yattı ve bugün aldım. Bakalım neler olacak. Bebeğim var 21 aylık ve emziriyorum. Hamilelikte 12 kilo almıştım. Doğumdan sonra 10 kilo gitti kaldı 2 kilo yani 72 kiloydum. Derken lohusalıkta 78 oldum. Yaklaşık 6 ay önce implant amaliyatı diş sorunları derken 67 oldum. Şuan 67 kiloyum ama ya 66 ya 67 de kalıyorum. Boyum da 1.65. Sizin gibi 55 kilo olmalıyım. İnşallah başarılı olurum. Bu sayfada sonucu paylaşacağım kızlar.
200 tl[/QUFiyatı biraz daha düşer misiniz? Kullanmak istiyorum ama şu anda oğlumun eğitimi için hesapta olmayan bir ödemem de çıktı.
neli acaba resim koyabilir misiniz200 tl
Bence kullanmayın.kızlar hamilel,kte kullanılmasında bi sakınca varmı acaba.
ben carsamba asılama oldum. ürünü daha önceden sipariş etmiştim bugün geldi kullansammı beklesemmi bilemedim.
15 gün aşılamanın sonucunu bekliyim öyle başlıyım yada başlamıyım madem. teşekkürler cevap verdigin için canımBence kullanmayın.
Ne kadar zaman da verdiniz. 10 gün oldu henüz 4 kilo verdim.Sırf buraya yorum yapmak için üye oldum. Kesinlikle satıcı veya fitpackle bir bağlantım yok sadece birarkadaşımın önerisiyle 3 ay önce kullanmaya başladım. Açıkçası belirlenen diyet programına tam anlamıyla uymasam bile 17 kilo verdim hatta 17 küsürlerdeyim şu an 80 kiloydum dün 62.7 kiloyu gördüm hedef 50 devam ediyorum. Gerçekten spor filan yapmadan bu kadar kiloyu verdim tabi benim boğazımı tutmamın da etkisi var. Diyete başladığımdan beri hiç bir şekilde ekmek ve hamurişi yemedim sadece arada yemeklerde makarna. Kola ve paketlenmiş içeceklerin tamamından uzak durdum :) eğer zayıflarım diyetide uygularım derseniz alın derim. Keşkem fiyatı biraz daha düşük olsa ama olsun herşeye değer.
Aynen sonuca göre karar verirsiniz.15 gün aşılamanın sonucunu bekliyim öyle başlıyım yada başlamıyım madem. teşekkürler cevap verdigin için canım