- 18 Şubat 2017
- 2.177
- 5.281
Evde şuan yok Cnm yeşil çay var onu deniycem bu gün . dışarı çıkınca alırım işallah tşklerRezene cayi ic canim. Hem sut yapiyor hem de iyi odem atiyorsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde şuan yok Cnm yeşil çay var onu deniycem bu gün . dışarı çıkınca alırım işallah tşklerRezene cayi ic canim. Hem sut yapiyor hem de iyi odem atiyorsun.
Teşekkürler cnm hoşbuldumHosgeldin Nanacim. Hayirli olsun bebisin.
su olayın güzel fix 2 ltGünaydın kizlar dünkü Menüm
Sabah
Yulaf+süt+elma + tarçın karışımı
Öğlen
1 avuç çiğ fındık ,1 bardak ayran ,1 kuru kayısı
Akşam
1 kase mercimek çorbası
4 5 kaşık kuru fasulye
1 bardak ayran
3 kaşık aşure
2lt su
30dk yürüyüş
ben ana listeye hemen almıyorum.bikaç gün geçiyor arkadaşların bildirim durumuna göre ekliyorum.sen ana listede yoktun.bildirimde yapmamıştın zaten.geçmiş olsun.Haklisiniz gerçekten kusura bakmayın valla bir hafta dır baş ağrısıyla uğraşıyorum deprem paniği eklenince iyice kötü oldum evimde değildim kardeşime gitmiştim orda hiç internete girmedim inaninki belki son gorunmemi görmüşsünüzdür tekrardan kusura bakmayın dediğiniz gibi herkes kendine zayıflıyor ama listeye girip haber vermemek hoş değil
yeşil çay sütünü etkileyebilir.içme bence.evde başka bitki çayın varmı.hem seni hem bebeği rahatlatacak sütünü kesmeyecek şeyler olması lazım.şimdi işim var yazarım birazdan içeceklere örnekEvde şuan yok Cnm yeşil çay var onu deniycem bu gün . dışarı çıkınca alırım işallah tşkler
KAĞIT KEBABI bayılıyorum ya onaGünaydın Kızlarrrr
Nasılsınız bakalım ?
Hemen menümü paylaşayımmm
2 EKİM ÇARŞAMBA
Sabah ; 1 bardak süt 1 tane elma
Ara ; 5 badem + 1 fincan kuşburnu
Öğlen ; 6 yemek kaşığı sebze yemeği + 1 bardak kefir
Ara;1 adet kepekli galeta
Akşam ; dün misafirlerim vardı
Az mercimek çorbası
1 tane içli köfte
az kağıt kebabı yedimm :) pişman değilim
3,5 lt su
30 dk yürüyüş
Yeşilçay emziriyoken tavsiye etmiyorum ben kuzum. Ben icmistim birkac gun. Kizima da sutten gecmis. Hic uyumamisti o gunler. Sonradan fark ettim.Evde şuan yok Cnm yeşil çay var onu deniycem bu gün . dışarı çıkınca alırım işallah tşkler
evet balımm evde yapıyorum bennKAĞIT KEBABI bayılıyorum ya ona
evde mi yaptın bu arada
hayata ne zaman gitsek yiyoruz ımmm
evet balımm evde yapıyorum benn
evet bakalım haftaya salıya kadar koruyabilecek misinGunaydin kizlaaar. Tartildim gozlerime inanamadim 65.9 cikti ya. Ay cok mutluyum.
Benim spor yapip sıkılaşmam lazım ama duzenli su icmem lazim ama bi turlu duzen tutturamadim.
İçli köfteler de bana ait :) Doğuluyum ben canım becerikliyimdir ayıptır söylemesiiiiiAMA AMA sen çok beceriklisin demekki
valla bunun doğu ile batı ile alakası yok bende antepliyim ama beceriksizimİçli köfteler de bana ait :) Doğuluyum ben canım becerikliyimdir ayıptır söylemesiiiii
Bugün daha fazla olacak çünkü evdeyimsu olayın güzel fix 2 lt
OLUR tabi hatta bittikten sonrada devam ediyor bende hemen geçmiyor etkisi ne yazıkkıKizlar regl 2. Veya 3. Günü ödem olur mu?