Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen mi takip ediyorsun beniii hmmmmmliliyi iki defa yazmışım seni yazacapıma patilim düzelttim
evet bu hafta bendesinsen mi takip ediyorsun beniii hmmmmm
kuzum dikkat et kendine kendine ve çocuklara viks al yoksa iyi gelir ayrıca bir kaşık zeytin yağına bir iki damla limon sık içkızlar boğzım fena.arkadaş klimayı kapatma bilmedi.sabah kapattırdım şimdi yine açtı.gece uyuyamadım.çocuklarda fena kçüğün burnu büyüğün boğazı.öksürmekten bi hal oldum
Klimalar beni de pert ediyor bizim burda da var öyle 1-2 kişi klima manyağı her gün onların yüzünden boğaz ağrısı ve baş ağrısı çekiyorum..kızlar boğzım fena.arkadaş klimayı kapatma bilmedi.sabah kapattırdım şimdi yine açtı.gece uyuyamadım.çocuklarda fena kçüğün burnu büyüğün boğazı.öksürmekten bi hal oldum
normal vikste var bebekler için olanda zaten o olmazsa napardım bilmiyorum..sabah pekmez ,zerdaçal,zencefil ,limon karışımı yaptım.çocuklarada bikaç gün önceden zeytinyağı pekmez az ısıtıp verdim.şuan hafif hafif terliyorum.senin dediğinide eve geçince yapayım.küçüğü eşim doktora götürmüş.yemekten geldim kekik buldum sıcak suyla demleme yapıyorum onu içeceğim şimdikuzum dikkat et kendine kendine ve çocuklara viks al yoksa iyi gelir ayrıca bir kaşık zeytin yağına bir iki damla limon sık iç
çocuklarda içerse içir öksürük kalmaz
geçmiş olsun dikkat et
sağol canımKlimalar beni de pert ediyor bizim burda da var öyle 1-2 kişi klima manyağı her gün onların yüzünden boğaz ağrısı ve baş ağrısı çekiyorum..
dikkat et kendine canımm
tamam canım kaydettimsuhan geçmiş olsun canım..
neyin var..
u ortalık hastalığı mı.. herkes karın ağrısı mide bulantısı hastanelerde.. bizim burada yakşalık 1000 kişi böle olmuş...
bu ara Neysesakinim cumartesi 2 lt
pazar 1 lt
Pazartesi 1,5 lt suyumu içtim
boğaz ağrısına çok iyi geliyor viksnormal vikste var bebekler için olanda zaten o olmazsa napardım bilmiyorum..sabah pekmez ,zerdaçal,zencefil ,limon karışımı yaptım.çocuklarada bikaç gün önceden zeytinyağı pekmez az ısıtıp verdim.şuan hafif hafif terliyorum.senin dediğinide eve geçince yapayım.küçüğü eşim doktora götürmüş.yemekten geldim kekik buldum sıcak suyla demleme yapıyorum onu içeceğim şimdi
üyeler | boy | BAŞLANGIÇ kilo 17.09.2019 | toplam fark | 24.Eyl | 30.Eyl |
befer | 1,59 | 74,2 | -0,4 | 73,9 | 73,8 |
SUHAN | 1,58 | 65,1 | -0,9 | 64,6 | 64,2 |
amesia | 1,65 | 76 | -0,5 | 77,1 | 75,5 |
patilibirhayat | 1,64 | 65 | -0,67 | 64,55 | 64,33 |
Moon Light | 1,68 | 67,5 | -0,8 | 66,7 | |
L i l y | 1,70 | 70 | -1,8 | 70 | 68,2 |
harikamo | 1,59 | 63,7 | 0 | 63,7 | 63,7 |
belli bir oranı varmıboğaz ağrısına çok iyi geliyor viks
öksürük için ne yapsam geçmez ama bu limon zeytin yağı 2 defa bitirir beni
tşk ederim canım.boğzım yanıyor.kuru oksürük var bidesuhan geçmiş olsun canım..
neyin var..
u ortalık hastalığı mı.. herkes karın ağrısı mide bulantısı hastanelerde.. bizim burada yakşalık 1000 kişi böle olmuş...
bu ara Neysesakinim cumartesi 2 lt
pazar 1 lt
Pazartesi 1,5 lt suyumu içtim
ya ben onu araştırıyordum hangi marka alayım diye.bizimkinin bıdı bıdısı bitmiyor.almayı düşünüyorum.sen kullanıyormusunSUHAN canım çok geçmiş olsun
çocuklara propolis kullanmayı düşündün mü hiç alerjileri yoksa tavsiye ederim
ben geçen yıl başladım kullanmaya memnunum canım yazın ara verdik okullarla birlikte yine başladıkya ben onu araştırıyordum hangi marka alayım diye.bizimkinin bıdı bıdısı bitmiyor.almayı düşünüyorum.sen kullanıyormusun
hangi marka canımben geçen yıl başladım kullanmaya memnunum canım yazın ara verdik okullarla birlikte yine başladık