- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
2 yaz kuzum bulamadım.ikinin altına düşmemeye çalıştımevet geçen hafta pazartesi tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 yaz kuzum bulamadım.ikinin altına düşmemeye çalıştımevet geçen hafta pazartesi tatlım
muhtemelen menü paylaşmamışım pazartesininbende göremedim ondan sordum neyse bulamazsan 2 yazarım ortalama o kadar içiyorsun günlük
pazartesii?Cuma günü 1.5 içtim diye hatırlıyorum bende canım minimum o kadar içiyorum çünkü
Ben salı günü geldim gruba ilk salı günü başladım kuzumpazartesii?
pardon ya kusura bakma okBen salı günü geldim gruba ilk salı günü başladım kuzum
Ne kusurupardon ya kusura bakma ok
Bende atlamış olabilirim canımm.. kusura bakma; bende not alıyorum işyerinde excell programımasenin salı ve cuma günün suları eksik canım ben atladım galiba yazmayı
üyeler 23.09-29.09.2019 | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | TOPLAM TUTAR |
befer | 3 | 4 | 3,5 | 3 | 3 | 1 | 1 | 18,5 |
SUHAN | 2 | 1,5 | 2 | 2,5 | 2 | 2,5 | 2,5 | 15 |
amesia | 1 | 2,5 | 3 | 2,2 | 3 | 11,7 | ||
patilibirhayat | 2,5 | 2 | 3,5 | 4 | 2,5 | 2,5 | 1,5 | 18,5 |
Moon Light | 1,5 | 1,8 | 2,1 | 1,8 | 1,5 | 8,7 | ||
L i l y | 1,5 | 2,5 | 1,5 | 1,5 | 3 | 3 | 13 | |
harikamo | 2,5 | 3 | 2,5 |
hafta sonu çok iyi içmişsin benim hafta sonu sorunum var hafta içi gün içinde iyi içiyorumÖnümüzdeki hafta su hedefim 16lt olsun
Bende de tam tersi oluyorhafta sonu çok iyi içmişsin benim hafta sonu sorunum var hafta içi gün içinde iyi içiyorum
Lütfen bana alınma kuzum olurmu30.09.2019pazartesi
Sabah yok
öğlen bir kase etli pirinç pilavı
Akşam bir kase yoğurt
Su 3lt
Çok garip acıkmıyorum bu aralar bir tokluk geldi ama eksi göremem galiba bakalım yarın sabah ne çıkacak
Denedim canim cok iyi geldi gercekten. Su an öksürük yok. Toparlaniyorum yavaştan şükür. Teşekkür ederim tekrardenedin mi canım
Grubun yuz karasiyim resmen.yanlış eksik olan varsa iletsin lütfen gözümden kaçan varsa ekleyeyim.
benim hedefim 18 lt idi 18,5 ile bu hafta hedefimi tutturdum.
sizde durumlar nasıl
Her gün limonlu su içmiyorum zaten istesem de her gün içemem tansiyonum düşerLütfen bana alınma kuzum olurmu
Menülerini son günlerde çok sağlıksız buldum ve çok eksik bana göre. Tokluk geldi diyorsun ama ne bileyim koca bir günü sadece bir öğünle geçirmissin . Biraz daha dolu dolu olsa süper olur belki limonlu suya falan ara versen iyi olur