- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
hahahahaha
kızımızı kısırlaştırdık o yüzden teyzesi
ya bir şey daha soracağım kusura bakma
kısırlaşınca sevişmiyorlar mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahahaha
kızımızı kısırlaştırdık o yüzden teyzesi
yani bu kıyafette bende mutlu olmam köpek haklı patili
Ama soğuk teyzesiii hava hasta olmasın diye lahana gibi üst üste giydiriyorum napiimmmyani bu kıyafette bende mutlu olmam köpek haklı patili
Aslında erkek için bir şey farketmiyor o her türlü yapacağını yapıyor ama kızımız hamiş kalmıyorya bir şey daha soracağım kusura bakma
oyyyy tipini yediğim hırkamı giydirdin çok tatlı yaa
bomba 3ya bir şey daha soracağım kusura bakma
bomba 4yani bu kıyafette bende mutlu olmam köpek haklı patili
Havalar üşüdü teyzesiiii hasta olmasın minnoşoyyyy tipini yediğim hırkamı giydirdin çok tatlı yaa
Bugün çok iyibomba 3
bomba 4
yahu tüyleri sıcak tutmuyor muAma soğuk teyzesiii hava hasta olmasın diye lahana gibi üst üste giydiriyorum napiimmm
yok yok olmasın bide ona surat yapar şimdi burnu falan akardaHavalar üşüdü teyzesiiii hasta olmasın minnoş
Aslında erkek için bir şey farketmiyor o her türlü yapacağını yapıyor ama kızımız hamiş kalmıyor
Ayyyyy bide onu çekemeyiz suhancım inann kiiiiyok yok olmasın bide ona surat yapar şimdi burnu falan akarda
Maalesef.. her ne kadar hayvanlar üşümez algısı olsa da inan ki hayvanlar çok üşüyor mesela bizimkiler yazın mermerde yerde yatar ama kışın battaniyenin altından çıkmıyorlar çünkü gerçekten üşüyorlar :) minicik patişleri hele buz kesiyoryahu tüyleri sıcak tutmuyor mu
yazık kız deme öyle gecemeAyyyyy bide onu çekemeyiz suhancım inann kiiii
kardeşiminde cins kedisi var o da anlatıyor böyle farklı şeyler.Maalesef.. her ne kadar hayvanlar üşümez algısı olsa da inan ki hayvanlar çok üşüyor mesela bizimkiler yazın mermerde yerde yatar ama kışın battaniyenin altından çıkmıyorlar çünkü gerçekten üşüyorlar :) minicik patişleri hele buz kesiyor
Ben bu gece yi sana vereyim belki gecesine gündüz olursun azıcık mutlu olur çocuklar ismini taşırmış ya öyle derler bazen düşünüyorum acaba diyorum gece böyle karanlığı pusu falan çağrıştırıyor ya ondan mı bizim çocuk bu kadar mutsuzyazık kız deme öyle geceme
Hayvanlara zarar verilmesin ama kimse sevmesin önemli değil. önemli olan şunu bilmek bizim kadar onların da yaşam hakkı var .. eziyet görmesinler artık öldürmesinler ne bileyim hayvnlara bile tecavüz etmesinler yakardeşiminde cins kedisi var o da anlatıyor böyle farklı şeyler.
bende dokunamıyorum tüylü şeylere ama seviyorum uzaktan
isim değişikliğinde bizim burda kurban keserler bununda adını değiştirip kurban keseli,mBen bu gece yi sana vereyim belki gecesine gündüz olursun azıcık mutlu olur çocuklar ismini taşırmış ya öyle derler bazen düşünüyorum acaba diyorum gece böyle karanlığı pusu falan çağrıştırıyor ya ondan mı bizim çocuk bu kadar mutsuz
kesinlikle katılıyorum sana bu konudaHayvanlara zarar verilmesin ama kimse sevmesin önemli değil. önemli olan şunu bilmek bizim kadar onların da yaşam hakkı var .. eziyet görmesinler artık öldürmesinler ne bileyim hayvnlara bile tecavüz etmesinler ya