- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
yaa beferisim değişikliğinde bizim burda kurban keserler bununda adını değiştirip kurban keseli,m
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa beferisim değişikliğinde bizim burda kurban keserler bununda adını değiştirip kurban keseli,m
neyse susayım benyaa befer
yani daha güzel bişey olabilirmiş karabiber gibiBen bu gece yi sana vereyim belki gecesine gündüz olursun azıcık mutlu olur çocuklar ismini taşırmış ya öyle derler bazen düşünüyorum acaba diyorum gece böyle karanlığı pusu falan çağrıştırıyor ya ondan mı bizim çocuk bu kadar mutsuz
Karabibere alerjim var benim görünce hapşurma tutardııııyani daha güzel bişey olabilirmiş karabiber gibi
yaa befer
YA ÜNV DÖNEMLERİM aklıma geldi ordaykende böyleydim .
hepimiz heep gülelim canımYA ÜNV DÖNEMLERİM aklıma geldi ordaykende böyleydim .
hep gül ne olur gülmek yakışır insana
aynı şeyleri yaşıyorum canım telaş yok burası TürkiyeKızlar birşey sormak istiyorum benim operatörüm T... T... dünden beri servis yok hattım da şebeke yok yani. ne arama yapabiliyorum ne arama geliyor ...
aynı sorunu yaşayan var mı ? bana özel bir durum mu cinnet geçireceğim 24 saattir şebeke yok ya
He sende de yok yaniaynı şeyleri yaşıyorum canım telaş yok burası Türkiye
AYNEN az önce okudum bende internet vereceklermişHe sende de yok yani
bende dedim acaba hattım kapandı haberim mi yok.. ilginç ya 24 saattir 1 kez kendine gelmedi sürekli şebeke yok kafayı yicem..
bir de özür dilemek amaçlı 2 ay boyunca 5 gb olmak üzere toplam 10gb int hediye etmişler .. sanki şebeke çekiyor da internet kullanabileceğiz
çok geçmiş olsun canımKizlar ben ladyhayabusa ismimi ve nicki değiştirdim ponçik biseyler arıyordum buldum sonunda
Dün listemi yazmayayım ne yedkm bende bilmiyorum ndeprem korkusuyla dışarı çıktık eve geç gittik ablamla geç saatte biseyler yemeden bitirdim su da tahmini 1.5 ltr olmuştur
Sağol canım ne olacak bilmiyorum. Allah hayır etsin . Var mı İstanbul Silivri civarında oturanlar kızlar ?çok geçmiş olsun canım
Valla karar size ait befercim ben bişey diyemem. Ama demem gerekiyor ise , haklsın.Hanımlar hafta başı
@MigiMadid ve Balkupumm benim listelerimden silenecektir.
SUHAN genel liste için son karar vericidir tabi.
bir hafta var bir hafta yok takip etmek gerçekten çok zor oluyor arkadaşlar.
gelen arkadaşlara neden geldiniz demiyoruz kapılarımızı açıyoruz sonuna kadar.
ama gelen arkadaşlarda biraz ilgilense biraz özen gösterse
burada isteye bağlı yapıyoruz bunları birlikte motive olmak bir şeyler öğrenmek amacımız
yoksa banane ne kadar su içmişsiniz ne yemişşiniz çok bağlamıyor kimseyi açık konuşmak gerekirse.
yapan kendine yapıyor kendine zayıflıyor.
SUHAN
amesia
poncikvegece
Moon Light
@L i l y
harikamo
sizlerinde fikirlerini almak istiyorum genel itibariyle hanımlar fikirlerinizi lütfen belirtin.
doğru olan nedir yanlışı ben mi yapıyorum acaba?
haklısınHanımlar hafta başı
burada isteye bağlı yapıyoruz bunları birlikte motive olmak bir şeyler öğrenmek amacımız
yoksa banane ne kadar su içmişsiniz ne yemişşiniz çok bağlamıyor kimseyi açık konuşmak gerekirse.
SUHAN
amesia
poncikvegece
Moon Light
@L i l y
harikamo
sizlerinde fikirlerini almak istiyorum genel itibariyle hanımlar fikirlerinizi lütfen belirtin.
Bence haklısın canımHanımlar hafta başı
SUHAN
amesia
poncikvegece
Moon Light
@L i l y
harikamo