- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
ben utanıyorum artık masadan kalkarken zırt vırt kalkıyorumya ben wc den gelemiyorum su içtikçe
ama bak çok komik ama şöyle motive oluyorum yağlar eriyoorr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben utanıyorum artık masadan kalkarken zırt vırt kalkıyorumya ben wc den gelemiyorum su içtikçe
ama bak çok komik ama şöyle motive oluyorum yağlar eriyoorr
faworim bu benim.adın neydi bu şapşiğinGördüğünüz gibi hiç bir aktiviteden memnun olmayan bir bey duş almaktan da nefret ediyordu
toispikkk seniiiOnun fıtratı bu Kurban olduğum Rabbim de onu böyle yaratmış en iyi veterinerler götürdük emin olabilirsin ama yok adam yıllardır böyle hastalığı vs hiçbirşeyi yok ama hiçbirşeyden mutlu olmuyor sadece yemek yerken mutlu
bebekleri nerdeBen onlara kardeş diyorum ama aslında kardeş değiller eş'ler yani karı koca
4 tane de bebekleri var
Ama artık çiftleşmiyorlar
onlarda mı yaşlandı menepozu varBen onlara kardeş diyorum ama aslında kardeş değiller eş'ler yani karı koca
4 tane de bebekleri var
Ama artık çiftleşmiyorlar
ay sorma yaa bizimde lavaboya giderken bi odanın önünden geçiyorumben utanıyorum artık masadan kalkarken zırt vırt kalkıyorum
annesin demişti galibabebekleri nerde
yaaa befer bugün çok formdasınonlarda mı yaşlandı menepozu var
allah allah bende mi sıkıntı var ya 3/4 defa gidiyorum işte sizde demi öyle yoksa buna mı fazla diyorsunuzay sorma yaa bizimde lavaboya giderken bi odanın önünden geçiyorum
millet diycek artık bu da amma fazla oldu napıyım canım
dimi birde moralim bozuk birde düşünyaaa befer bugün çok formdasın
ben çıkarken çay bardağı alıyorum elime.güya çay içeye gidiyorum.bi boş masa gibi bişey var oraya bırakıyorumay sorma yaa bizimde lavaboya giderken bi odanın önünden geçiyorum
millet diycek artık bu da amma fazla oldu napıyım canım
yaaa süpersin :dben çıkarken çay bardağı alıyorum elime.güya çay içeye gidiyorum.bi boş masa gibi bişey var oraya bırakıyorum
dımı.patlatıyor bombalarıyaaa befer bugün çok formdasın
yaaa süpersin :d
alıcam ifadenidimi birde moralim bozuk birde düşün
hahahahahaonlarda mı yaşlandı menepozu var
Biri annemde diğerlerini de gözü gibi bakacak sağlam kişilere sahiplendirdikbebekleri nerde
Oğlumuzun adı Gecefaworim bu benim.adın neydi bu şapşiğin