- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
Sağol canımallah kolaylık versin canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımallah kolaylık versin canım.
Kilo veriliyor evet ben de verdim ama yapi meselesi. Benim vucudum cok yumusak ve sekilsiz mesela su an. Sporsuz daha once de verdim 60 kiloya inmistim. Ama yine istedigim sonuc degildi. Gobek bolgem basen bolgem duruyordu oooyleceBenim arkadaşım sporsuz çok güzel kilo verd bence sporsuz da veriliyor
Spor yapmayı da sevmiyorum ben yürüyüş en iyisiKilo veriliyor evet ben de verdim ama yapi meselesi. Benim vucudum cok yumusak ve sekilsiz mesela su an. Sporsuz daha once de verdim 60 kiloya inmistim. Ama yine istedigim sonuc degildi. Gobek bolgem basen bolgem duruyordu oooylece
Spor yapmayi hic sevmiyorum aslinda. Keske guzel olsaydi sporsuz da ama sıkı değil benim vücut.
Ben de sevmiyorum malesef. Eliptik bisiklet var evimde. Ama ben annemlerde kaliyorum. Yuruyus de malesef kizimla olmuyor. İki dakika arabada oturmuyorSpor yapmayı da sevmiyorum ben yürüyüş en iyisi
Çok zor bir durum spor yapmadan da yumuş oluyoruzBen de sevmiyorum malesef. Eliptik bisiklet var evimde. Ama ben annemlerde kaliyorum. Yuruyus de malesef kizimla olmuyor. İki dakika arabada oturmuyor
Maşallah canım harikasınn25 eylül çarşamba
sabah karabuğday peynir zeytin domates yeşil biber hepsini karıştırdım limonla yedim salata gibi görüntü pek hoş olmadı ama idare eder işte
1 sade kahve
1 kupa yeşil çay
öğle firik bulgur karışık pilav 1 kase yoğurt
1 sade kahve
akşam yok
3 lt su içildi
desteklerinle canımMaşallah canım harikasınn
Burda 82,9 nisan ayında başladım .Evet ben de dogum oncesi 95 uzerindeydim. Ama onu saymiyorum
İneriz insallah hep birlikte. Sen ne kadar zamanda indin 74'e? Cok iyi inmissin valla tebrik ederim canım. Cok gecmis olsun. Kilo her saglik sorununun neredeyse başı. Hayat kalitesi cok düşüyor
,Kizlar siz çok yaşayın yaa
Limonlu su resmen kurtarıcı oldu bana. Hem ödemler gidiyor , hem de tok tuttu ki normalde acikmam gerekirdi. Her gün 1 -1.5 lt içerim artık.
Bugün yapayım bunu canım,
ben bir ara limonla epey aşk yaşadım çok etkili.
sabahları bak aç karnına yada tok ta yapıyorum ben denk gelmiyor bir hafta boyunca yarım limon kabuğu rendesi
o yarım limonun suyu içine yarım çay kaşığı toz zencefil yaşta kullanabilirsin ama o daha acı .
bir çay bardağı su ile buluştur iç bir hafta . metebolizma çalıştırıyor muthiş bir şey.
ben yaparım ayda bir ama arkadaşlar hiç denemedi daha önce. dene bence iyi gelebilir
evet denemedim,
ben bir ara limonla epey aşk yaşadım çok etkili.
sabahları bak aç karnına yada tok ta yapıyorum ben denk gelmiyor bir hafta boyunca yarım limon kabuğu rendesi
o yarım limonun suyu içine yarım çay kaşığı toz zencefil yaşta kullanabilirsin ama o daha acı .
bir çay bardağı su ile buluştur iç bir hafta . metebolizma çalıştırıyor muthiş bir şey.
ben yaparım ayda bir ama arkadaşlar hiç denemedi daha önce. dene bence iyi gelebilir
zencefil her derde deva sanki dimi.evet denemedim
arada zencefilli limon demlerim soğuk algınlığında falan ama metabolizma için hiç yapmadım
harikasın harikaaa25 eylül çarşamba
sabah karabuğday peynir zeytin domates yeşil biber hepsini karıştırdım limonla yedim salata gibi görüntü pek hoş olmadı ama idare eder işte
1 sade kahve
1 kupa yeşil çay
öğle firik bulgur karışık pilav 1 kase yoğurt
1 sade kahve
akşam yok
3 lt su içildi
yok canım tartılmadım korkuyorum valla az daha gitsin ödem bugün biraz daha artıırıcam bitki çayı salata vszencefil her derde deva sanki dimi.
sen tartıldın mı bugun canım