- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
şapşik yaaaaaHayatınıza aniden böyle girsem ne yapabilirsiniz kiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şapşik yaaaaaHayatınıza aniden böyle girsem ne yapabilirsiniz kiiii
Bizim oğlanın güldüğü tek resim yıllardır güldüğünü hiç görmüyoruz çok şükür hep mutsuz hep isyan hep 7 cocuk ile ortada kalmış karılar gibişapşik yaaaaa
evet gerçekten acıyor insan birde biliyorsun ben zor kilo veriyorum yavaş veriyorum hoop bir anda alınca o aç gecelerime acıyorum.insan verdiği emeğe acıyor demi.ben de öyle olmuştu 70ten aşağı yavaş yavaş düşmeye başlayınca
tatlıya dayanma gücüne bravoooçarşamba menü
sabah...........1 yumurta,az ekmek çay,1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
öğle..............2 dilim börek,1 kase yayla çorbası,1porsiyon çoban salata
akşam..........1 biber,1 patlıcan dolması(miniklerdi) birazda sarma yedim,1 bardak ayran.
kv irmik tatlısı yapmıştı yemedim,ondan önceki günde sütlaç ondanda yemedim
Çok zor bir durum spor yapmadan da yumuş oluyoruz
Burda 82,9 nisan ayında başladım .
öncesi aralık nisan arasına denk geliyor.
evet sağlık demek en iyisi böyle
yaa o kadar fark etmişmiki yaavalla çokçok oldukça çok hafifi beslenme olmuş ne güzel :) Moon Light
ben açlık saatlerine de başlayım diyorum..
bugün doktoruma bir baktım kadın dal gibi olmuş..
ne yaptınız öle dedim açlık saati yapmış
akşam 8 den öğlen 12 ye kadar hiç bir şey yemiyormuş..şaka gibi ama inanılmaz fark etmiş kadın ya
bak ya üç kağıt seni.onun yapısı öyledir annesiBizim oğlanın güldüğü tek resim yıllardır güldüğünü hiç görmüyoruz çok şükür hep mutsuz hep isyan hep 7 cocuk ile ortada kalmış karılar gibi
bende öyleyim geç.en ekimden beri gıdım gıdım gidiyorevet gerçekten acıyor insan birde biliyorsun ben zor kilo veriyorum yavaş veriyorum hoop bir anda alınca o aç gecelerime acıyorum.
gereği yok her gün yemesemde ayda bir yerim ama yinede dikkat ederim.
ARALIkLI ORUÇ DENİYOR İŞTE 2 ÖĞÜN BESLENME deniyor bunavalla çokçok oldukça çok hafifi beslenme olmuş ne güzel :) Moon Light
ben açlık saatlerine de başlayım diyorum..
bugün doktoruma bir baktım kadın dal gibi olmuş..
ne yaptınız öle dedim açlık saati yapmış
akşam 8 den öğlen 12 ye kadar hiç bir şey yemiyormuş..şaka gibi ama inanılmaz fark etmiş kadın ya
sabah bomba gibi uyanıyorsun değil mi öyleAy unutmusum aksam yemeginden hemen sonra zencefil zerdecal tarcin yogurt karisimi yedim.
hiç gitmemesinde daha iyi değil mi boşver gitsindebende öyleyim geç.en ekimden beri gıdım gıdım gidiyor
görmen lazımdı öncesini ve sonrasını.. eşi de aynı şekilde yapıyormuş.. inanılmaz fark etmiş bana mutlaka dene dedi.. bu akşam başlamayı düşünüyorum bakalımyaa o kadar fark etmişmiki yaa
yine de çok abartmamışsınki kuzum26.09.2019
SABAH yarım adet kaynamış mısır
öğlen 2 yumurta domates 2 dilim ekmek salatalık 2 kaşık lor
akşam 1adet mini magnum klasik ve 4 adet beypazarı kurusu
su 3 lt
akşam hiç bir şey yemeyecektim ama psikolojik olarak pek iyi değildim kendimi mutlu etmek için uzun zamandır yemediğim şeyleri yedim. ama yine mutlu olmadım daha keskin şeyler evde yoktu o yüzden yiyip içemedim.
nüçün bebeğim mutsuzsun26.09.2019
SABAH yarım adet kaynamış mısır
öğlen 2 yumurta domates 2 dilim ekmek salatalık 2 kaşık lor
akşam 1adet mini magnum klasik ve 4 adet beypazarı kurusu
su 3 lt
akşam hiç bir şey yemeyecektim ama psikolojik olarak pek iyi değildim kendimi mutlu etmek için uzun zamandır yemediğim şeyleri yedim. ama yine mutlu olmadım daha keskin şeyler evde yoktu o yüzden yiyip içemedim.