- 13 Kasım 2013
- 2.186
- 4.159
- 34
canım geçmiş olsunSelamm kızlrrrr
hastanedeydim anca gelebildimmm
nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım geçmiş olsunSelamm kızlrrrr
nasılsınız
Onu mutlaka yap canım, sirke yağları eritiyor zaten az koyuyorsun 1-2 tatlı kaşığı dene zorla biraz :)canım çok teşekkürler yaa sağolasın
yarından başlıyım ben elma sirkeli yoğurt dışında hepsi sevdiğim şeyler onu nasıl yaptın sen
hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alıcamOnu mutlaka yap canım, sirke yağları eritiyor zaten az koyuyorsun 1-2 tatlı kaşığı dene zorla biraz :)
allah kolaylık versin canım.Pek gidilebilecek bi yer degil canim gorevlendirme cikiyor surekli kendisi de yerlesik bi duzene sahip degil su an. Belki bi iki seneye falan oturursa duzeni oyle gidebiliriz. Teşekkürler bu arada
hoşgeldinSelam aleyküm hanımlar bende zayıflamak istiyorum boyum 165 kilom 70 hedefim 60
hoşgeldin ilk sayfadaki açıklamaları okudun mu eğer devam edebilirim dersen listeye alabilirizSelam aleyküm hanımlar bende zayıflamak istiyorum boyum 165 kilom 70 hedefim 60
SUHAN cııım ben senin polisinmişim hiç söylemiyosun aaa
çok iyi düz mu katkılı mı ben şuan 3,5 lt deyim içim yanıyor anlamadım . doyamıyorum içmeyeNeysesakinim iimm 2 lt oldu akşama kadar 3 yaparım inşallah
hay maşallaahh 1 lt tarçınlı yarım limonlu yarım sadeçok iyi düz mu katkılı mı ben şuan 3,5 lt deyim içim yanıyor anlamadım . doyamıyorum içmeye
akşamki kaburgalar yaktı tabi demiçok iyi düz mu katkılı mı ben şuan 3,5 lt deyim içim yanıyor anlamadım . doyamıyorum içmeye
Neyden bahsediyorsunuz anlamadimçok iyi düz mu katkılı mı ben şuan 3,5 lt deyim içim yanıyor anlamadım . doyamıyorum içmeye
hayır dünden çok içtim günahımı alıyorsun bakakşamki kaburgalar yaktı tabi demi
su içmekten bahsediyoruzNeyden bahsediyorsunuz anlamadim
Evet ben de dogum oncesi 95 uzerindeydim. Ama onu saymiyorumbenimde üst sinir 95 gördü bu gözler
sonra bir rahatsızlık yaşadım mecbur yeme biçimim değişti.
ve yavaş yavaş iniyoruz işte 74 civarı takılıyoruz bu arada bakalım daha yolumuz uzun.
evet yoğun proteinde tüketmemem gerekiyor o yüzden az pişman oldum ama sıkıntı olmaz
Ben de gorunum olarak oyleyim ya sporsuz gitmeye devam edersem boyle de kalcam gibiEvet ama görünüm olarak 40bedenim
36beden kıyafetlerim duruyor
Bunun içinde 12 kg vermem lazım sizlerle burda veririm inşallah
Aleykum selam canim hosgeldinSelam aleyküm hanımlar bende zayıflamak istiyorum boyum 165 kilom 70 hedefim 60
Gecmis olsun canim ne hastanesi hayirdir? Kotu bir sey yoktur umarimSelamm kızlrrrr
nasılsınız
Benim arkadaşım sporsuz çok güzel kilo verd bence sporsuz da veriliyorBen de gorunum olarak oyleyim ya sporsuz gitmeye devam edersem boyle de kalcam gibi