Maalesef yediğimiz içtiğimiz herşey şekerAnladım canım baktır o zaman inşallah :)
İnşallah çıkmaz o şanslı genleri almışsındır ama şu an elini attığın herkeste var...
Yok sen bol su iç bide yeşil çay iç akşamda yemekten 2 3 saat sonra sporunu yap üstünede maden suyu içAslında evet yapabilirim sanırım
Bir bakayım
Şimdi spor yapsam biraz ödem atar mıyım birkaç gr eksi çıkar mıyım
Evet devlet hastanesi ve dahiliye bölümü bakamıyoruz dedi...devlette mi allah allah sağlık ocağı bakmıyor evet devlet bakmalı ya
yok şişer kaslar daha çok artı çıkarsınAslında evet yapabilirim sanırım
Bir bakayım
Şimdi spor yapsam biraz ödem atar mıyım birkaç gr eksi çıkar mıyım
ağzımda geveliyordum biri girdii.adam diyorki götürrrrrr.terbiyesizdan diye girdi heleki elimi havada görmed i dört tane birden ağzımda.
löblöbüğüü yöyörrumm altı üstü diyorum bi yandan
Alla yar bende çok severim Fenerbahçeliyim Allah Yar diye futbolcumuz var artık o geliyor aklıma heptam sakin gidiyordu yine hareketlendi.aaaaa ben bunu çok seviyorum daha önce dinlemişliğim var allaaaaaa yarr bu
Deneyeceğim canım evde zencefil bitti sanıyordum varmışbir günde olmaz ki minnoş,
sabahları aç karnına yarım limonun kabuğu o limonun suyu üzerine yarım çay kaşığı zencefil kuru yaş fark etmez bir çay bardağı su ile birleştir iç
ben bunun çok faydasını gördüm metobolizma ateşleyici çay olarak geçiyor. bunun yaptıktan sonraki haftalarda kilo eksilerde oldu hep
Sağol kuzumMaalesef yediğimiz içtiğimiz herşey şeker
Yok sen bol su iç bide yeşil çay iç akşamda yemekten 2 3 saat sonra sporunu yap üstünede maden suyu iç
Evet devlet hastanesi ve dahiliye bölümü bakamıyoruz dedi...
babayiğit çıksa olacakta.babayiğit yokayy fenayımm.koptum ben.
Alla yar bende çok severim Fenerbahçeliyim Allah Yar diye futbolcumuz var artık o geliyor aklıma hep
yok şişer kaslar daha çok artı çıkarsın
Maalesef yediğimiz içtiğimiz herşey şeker
Yok sen bol su iç bide yeşil çay iç akşamda yemekten 2 3 saat sonra sporunu yap üstünede maden suyu iç
Evet devlet hastanesi ve dahiliye bölümü bakamıyoruz dedi...
acıktım leblebiye devam
irade lafımı geri aldım sabah ki
Alla yar bende çok severim Fenerbahçeliyim Allah Yar diye futbolcumuz var artık o geliyor aklıma hep
Canım istememek değildir de müsait değillerdir benceolduğu kadar olur ne yapalım herkesi ne kadar düşünüyoruz dimi kendini düşün kendini...
burda hem kendimiz için hemde arkadaşlar için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.
ufak bir yardım istedik.
yapmak istemiyorlarsa kendileri bilir ne yapalım canları sağolsun.
Deneyeceğim canım evde zencefil bitti sanıyordum varmış
Canım layık gördüğün için çok teşekkürler ama ben bayramda yokum muhtemelen
İnşallah yazarım zaten kuzum :)dene bakalım geri dönüş bekliyorum
bakalım canım olmadı bırakacağım . dönünce durumlara göre yol çizerimolduğu kadar olur ne yapalım herkesi ne kadar düşünüyoruz dimi kendini düşün kendini...
burda hem kendimiz için hemde arkadaşlar için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.
ufak bir yardım istedik.
yapmak istemiyorlarsa kendileri bilir ne yapalım canları sağolsun.
acıktım leblebiye devam
bayramdan sonrası için.bayramda herkes izinli olacaktı.Canım layık gördüğün için çok teşekkürler ama ben bayramda yokum muhtemelen
Köyde keseriz kurbanı sonrasında 10 gün kadar evdeyim sonra Antalya planımız var nasip olursa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?