- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
- 598
doymuyordu kilo vermelere
canım çok geçmiş olsun neyin vargünaydın
kilo bildirimi 63.0
Neysesakinim sular 1,1 ve 1,5 şeklinde .rahatsızlandım şuan hala iyi sayılmam.dün ve evelsigünü aç geçirdim.
cumartesi
sabah....peynir,3 zeytin,yumurta,az patates,2 dilim ekmek
öğle.......taze fasulye,1 kase yoğurt
akşam ...yok
bağırsaklarım fena.sanırım salgın varmışcanım çok geçmiş olsun neyin var
ayy evet yaa dikakt etbağırsaklarım fena.sanırım salgın varmış
çok sağol canım.bende sabah eczaneden öğrendim.eksik ilacım vardı.ya dedi dünden beri bu ilaçtan kaçtane verdiğimi bilmiyorum.midem bulanıyordu su içemedim.direndim doktora gitmedim.dün eşim acile görütrdü.iğne yaptılar iki tane. .serum dediler istemedim.ayy evet yaa dikakt et
geçen hafta bizim misafirler sırayla mahvoldular hatta bende kıyısından geçtim toparlandım
bol su iç hatta vücut tuz ve şekerde kaybediyo suyuna biraz karıştırabilirsin
tekrardan geçmiş olsun canım
kendini iyi hissetmezsen bi taktır vücut kendine gelirçok sağol canım.bende sabah eczaneden öğrendim.eksik ilacım vardı.ya dedi dünden beri bu ilaçtan kaçtane verdiğimi bilmiyorum.midem bulanıyordu su içemedim.direndim doktora gitmedim.dün eşim acile görütrdü.iğne yaptılar iki tane. .serum dediler istemedim.
gün içinde bakayım.galeta getirdim.çayla onu yedim.iyi geldi en azından bulantı yapmadı.ilaçlarımı içeceğim şimdi.annemle babam tekrar geldi bu hafta neysekikendini iyi hissetmezsen bi taktır vücut kendine gelir
günaydın
kilo bildirimi 63.0
Neysesakinim sular 1,1 ve 1,5 şeklinde .rahatsızlandım şuan hala iyi sayılmam.dün ve evelsigünü aç geçirdim.
cumartesi
sabah....peynir,3 zeytin,yumurta,az patates,2 dilim ekmek
öğle.......taze fasulye,1 kase yoğurt
akşam ...yok
,bağırsaklarım fena.sanırım salgın varmış
sağol kuzum.içemedim su,
çok dikkat et kendine su kaybı olur su iç ama o dönemde insan içtikçe midesi bulanır
gün içinde bakayım.galeta getirdim.çayla onu yedim.iyi geldi en azından bulantı yapmadı.ilaçlarımı içeceğim şimdi.annemle babam tekrar geldi bu hafta neyseki
Geçmiş olsun kuzumbağırsaklarım fena.sanırım salgın varmış
Tatilde günde 3 posta dondurma, pizza, tüm gün atistirmaliklar yiyecem ya onun için 47.0 ile tatile başlamak derdindeyim yoksa daha vermeyecemdoymuyordu kilo vermelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?