- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
Manisa canım düşün halimi keşkek patates pilav çorba nohutHadi ya
Sen neredensin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Manisa canım düşün halimi keşkek patates pilav çorba nohutHadi ya
Sen neredensin canım
Bende anneme gidip sıkıntı yaşıyorumÇok iyi gitmiyor kuzum ya regl dönemi sıkıntı oluyor benim
Oooooo kanki zıpla zıplaManisa canım düşün halimi keşkek patates pilav çorba nohut
Grup olarak yine yıkılıyorsunuz maşallah
Yarın hesap günü görüşmek üzere
Sen hiç ağlama en genç en azimli sen olmalısın
Azimliyim canım Leslie yaptımmmSen hiç ağlama en genç en azimli sen olmalısın
AyyyyyyyBende regl olmak üzereyim gayet gerginim yarına hazır olun genşler
Ben de aynıyımBende anneme gidip sıkıntı yaşıyorum
Ben bir litreyi yolda içtim bugün kilodan mi kaynaklo bilmem çok su iciyorim bendeSularimi yazayim sadece
Cuma 1850
Ctesi 1500
Pazar 1lt ancak olmuştur
Suyla cok aram yoktur zaten, sayarsam 2yi gecebiliyorum, saymazsam 500-1000 arası kalır kışın. Bugünlerde burası kış gibi olduğu için ve de saymadığım için icemiyorum.Ben bir litreyi yolda içtim bugün kilodan mi kaynaklo bilmem çok su iciyorim bende
Anladım ben o konuda şanslıyım sanırım zaten benim normalde yediğimi başka biri yese 100 kiloyu gecerci sanirim su ile o kadar fazla kilo almıyorum aliyorim da çok almıyorumSuyla
Suyla cok aram yoktur zaten, sayarsam 2yi gecebiliyorum, saymazsam 500-1000 arası kalır kışın. Bugünlerde burası kış gibi olduğu için ve de saymadığım için icemiyorum.
sayarızDünkü menü
Sabah 10
Bir haslais yumurta
Yarım simit
Zeytin peynir domates
Öğlen 13:00
Pilav 4 kaşık
Keşkek
Nohut yemeği
Et yemeği bayağı sağlam yedim az falan yemedim yani
Akşam uzeri kırmızı erik ve salatlaik
Akşam yemeği(18:00)
Mercimek çorbası
Ayran
Et guvec
Tulumba tatlısı
Bunlar hep dugun menüsü idi maalesef
En az 1.5 saat oyun havası oynadım baska da spor yoktu bunu zumba olarak sayabilirmiyiz
2.5 su
ben de ben de..Yine mi cezalardayim yarın uaoayim artik şuan sıcacık yatağıma uzanıp girdim kk ya