İctimm 1 oldu, 1.5 daha icebilirsem cok iyi
Yüzmeye gidiyoruz da Çanakkale'nin havası yazın da cok sıcak olmadığından sular genelde soğuk oluyor. Bu sene özellikle çok soğuk geldi bana. 15-20 dk en fazla kalabiliyorum suda.İçersin içersin
Hareketler ne alemde
Yüzmeye falan gidiyor musunuz canım
Süpersin5 mile + plates lastiğiyle koll basen ve 45 sn plank + 25 tane köprü tamam
Yok canım daha 2 senem daha varYüzmeye gidiyoruz da Çanakkale'nin havası yazın da cok sıcak olmadığından sular genelde soğuk oluyor. Bu sene özellikle çok soğuk geldi bana. 15-20 dk en fazla kalabiliyorum suda.
Bugün biraz yürüdüm. Başka da spor adına bisey yapmadım..
Sen nasılsın neler yapıyorsun? Son sınıfa geçtin değil mi?
ne okuyorsunYok canım daha 2 senem daha var
Adım sayıyor kusun ya da süre tut yürüyüş de spor canım
Ben sizi iyi güldürdüm allahta beni güldürsün o haldehala şaşkınım 1,7
Üleynnniki bardak içtiğini gördü bu gözler
O gazla hala su içiyorum 5lt ictim gibi ama 2. 750 ml bitmedi hala
Tıpne okuyorsun
Ahahahha bir an 2.750 anladımO gazla hala su içiyorum 5lt ictim gibi ama 2. 750 ml bitmedi hala
Bu sene 5. Sınıf okudun diye aklımda kalmış.Yok canım daha 2 senem daha var
Adım sayıyor kusun ya da süre tut yürüyüş de spor canım
Yok canım arada spor yarışı yapıyoruz amaBu sene 5. Sınıf okudun diye aklımda kalmış.
İkisini de yapmıyorum da google haritalardan mesafeyi olcuyorum. Sporu puana ceviriyor musunuz?
Ohhhh Harika hemen içiyorumBen gidim de bi 200 luk su daha içip 2 ye tamamlayayim :)
Haydi siz de bi bardak için
Yawrum benim günlük su ihtiyacım zaten 1,7lt.Ahahahha bir an 2.750 anladımufak bir şok yaşıyordum
Sofranın içine limon sık bir iki dilimde salatalık koy ımm misss keşke soda içebilsemde yapsam güzel oluyoYeni hedefim hergün 1 adet maden suyu, 1 yudum içemem hiç sevmem ama 1 kaşık yoğurtla ayran yapıp içmeyi planliyorum, mineral desteği iyi olur sıcak yaz günlerinde.
Bugün sade içtim daha da içemem ıyyyyykkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?