- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
- 598
Ben plankı 15lik setlerle yapıyprum 15te bile ölüyorum ahhh ahh geçen sene ne de güzel yapıyordumbugünki hedefim.psikolojik olarak çok iyi değilim kendimi spora veremedim.buaraya yazdımki zorlayıcı olsun benim için.katılmak isteyen katılabilir bana
- 50 sağ 50 sol bacak çalışması(istediğin hareket)
- 30x2 saniye plank
-30 squat
-150 zıpzıp
-500 twist
-50 köprü hareketi
Ohhhh yap yap su da iç erisin yağlarYok kızlar zorlama değil bakalım bikaç gün duruma
Spor yapmadım bugün henüz ama yapacağım inşaAllah
,sevgibakır bu hafta kilo bildrip sonraki iki hafta olmayacağım dedi.ben x yaptım.ne dersin?
kaç sn hedefinizBen yapıyprum şu an takım yarışmamız canım
Maşallah sana doracımŞu saat oldu 1 salatalık ile duruyorum.
Bünyeye göre değişir tabi ama insan uzun süre aç kaldıkça insan sonraki öğünde fazla yiyemiyor.
Açlığa alışmak bence bu
Hedeften ziyade yarışma ben 2 dk hedefi koydum kendimekaç sn hedefiniz
Yiyoruz sonra alıyoruz kiloları :))yapıyorsunuz güzel tarifleri
ilk bende zorlanıyordum şuan 25i rahat yapıyorum 30 a gelene kadar zorluyor biraz ama göbeğimda çok faydasını görmüştüm.tekrar başladımBen plankı 15lik setlerle yapıyprum 15te bile ölüyorum ahhh ahh geçen sene ne de güzel yapıyordum
Neysesakinim senin tablonda fmadın kilosu ve toplam fark farklı.neden öyle oldu ki?
Ben de hep göbekten alıyorum ilk canım o yüzden ben de devam edeceğimilk bende zorlanıyordum şuan 25i rahat yapıyorum 30 a gelene kadar zorluyor biraz ama göbeğimda çok faydasını görmüştüm.tekrar başladım
62,6 canım başlangıç kilombendeki başlangıç kilosunu yaz canım ondan sıkıntı var bendekini baz alalım istedi
Tatlım 11 gibi yemiştim akşam
Gece 2,30 da ondan sebep spor yaptım(yürüyüş hariç tüm sporlarımı)
İnşallah yakmışımdır
Sporlarım geceydi hepsi
Oooo bak 10 dan düşmüşsün bence harika
her gün yapma yarışımı tam olarak anlayamadım sanırımHedeften ziyade yarışma ben 2 dk hedefi koydum kendime
Ama takımımızda baya uzun süreler de çıkıyor
Aslaaaa ümidini kaybetme harikasın tatlımdimi ya banada bir ümit geldi
Şu saat oldu 1 salatalık ile duruyorum.
Bünyeye göre değişir tabi ama insan uzun süre aç kaldıkça insan sonraki öğünde fazla yiyemiyor.
Açlığa alışmak bence bu
5.30 da mı ne uyudum karnımın gurultusuylageç uyuduysan çok iyi o vakit yakmıştır telafini yap bugün daha hafif geçir
Kadının adını duyunca acıkıyorum ben
bakayım onada nasıl bişeymiş.bilemedim onuBen de hep göbekten alıyorum ilk canım o yüzden ben de devam edeceğim
Bir de leg reise yapıyoruz alt karın için çok etkili tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?