- 8 Nisan 2017
- 56.994
- 300.775
- 698
çok iyi gitmişsin.öğlen hafif geçirdiğin için akşamki yemeğin tutmamış seni.gecede acıktırmış.
benim kız süt içmeye kalktı sanırım elim auagim titmayinca birşeyler yemek istedim ne bileyim bir anda hemen yedim zaten ben çok acikinca bir dilim ekmeği yemem saniye sürer dakika değilama neden?
SüpersinDünkü menu
Sabah 10
İki yumurta haşlanmış
Peyniri zeytin domates salatalık
Maydanoz
Küçük paketlerde kepek ekmegi vardı
Ambalajda 50 Gr yazıyordu yarısını yedim
Öğlen iki salatalık çok az da peynir yedim
Aksma uemegi öncesi az biraz karpuz yedim
Akşam yemeği 6
Börülce salatası .
Semizotu yemeği
Yoğurt
200 zıpzıp
10 dakika Leslie
5 dakika ısınma hareketleri
2.5 litre suSUHAN
Dün sabahyok
Öğlen: 2 domates, 2kk peynir, 4 dilim salam.
Akşam: patlican musakka, biraz bulgur pilavı, 1kase yoğurt.
Su: 1lt
Kilo: 48,4Neysesakinim SUHAN
Oooo süper
Süper08.07.2019
saat 11 de bir salatalık
öğlen bir salatalık bir biber bir domates 2 kaşık lor 2 adet patlıcan dolması bulgurlu
ara 3adet minnak nektari
akşam karnıyarık pilav 2 bardak ayran
gece yoğurt kürü
su 3,5 lt
öyle yap canımkilo 78,1
nedense şişlik var elimde kolumda suyu da çoğalttım rahatsızlıktan ötürü ödem var galiba onu atmam gerek suya yüklenmem gerek
Yok yok gelememBu haftanın kazananıMinik Duduklu Tencere gibi görünüyor harikamo ve teletubbies 1.9 ile gelmezlerse tabi
canım hangi diyetin uyguladığın sana kalmış..senin ilk geldiğin kilonla ekleyeceğimBen 60.6
Yediklerimi aksam paylasirim ama kalori hesabi yapıp istediğimi yesem nasıl olur? Memleketteyim ya annemin yaptıklarına her gun burun kiviramiyorum. Günlük 1000-1200 kalori nasıl olur
Ben 60.6
Yediklerimi aksam paylasirim ama kalori hesabi yapıp istediğimi yesem nasıl olur? Memleketteyim ya annemin yaptıklarına her gun burun kiviramiyorum. Günlük 1000-1200 kalori nasıl olur
Hoşgeldin canımBen 60.6
ceza da bile katmer varyapmadım canım bana katmerli ceza verebilirsiniz
çaktırma kuzuumceza da bile katmer var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?