yawrum bildiğin şişlik yapar o saatte.demekki akşamları tam doymuyorsun.menüne tekrar bakıp geliyorumKızlar çok pişmanım ama yapacak bişey yok gece uyku sersemi kalkıp bir dilim kepek ekmeği ile börülce yemeği yedimgece 2 di saat
çok iyi gitmişsin.öğlen hafif geçirdiğin için akşamki yemeğin tutmamış seni.gecede acıktırmış.Dünkü menu
Sabah 10
İki yumurta haşlanmış
Peyniri zeytin domates salatalık
Maydanoz
Küçük paketlerde kepek ekmegi vardı
Ambalajda 50 Gr yazıyordu yarısını yedim
Öğlen iki salatalık çok az da peynir yedim
Aksma uemegi öncesi az biraz karpuz yedim
Akşam yemeği 6
Börülce salatası .
Semizotu yemeği
Yoğurt
200 zıpzıp
10 dakika Leslie
5 dakika ısınma hareketleri
2.5 litre suSUHAN
ben not alıyorum bu hafta canım
oww harikasın.baya fark atmışsın tartıya
Hayırlı geceler kızlarcım
8 Temmuz
14.00
Biberli yumurta
Fıstık ezmesi
Bir dilim ekmek
Türk kahvesi
19.00
Kabak yoğurtlu
Salata
1 dilim ekmek
Dibek kahvesi
Su :3,5 L
Spor
Leslie 5k 45 dk
500 ip
2dk plank(sabit durdum)
100 yana eğil
200 twist
Bacak kaldırma 60 adet
10 dk dans
45dk ütü
SUHAN Neysesakinim
Kızlar çok pişmanım ama yapacak bişey yok gece uyku sersemi kalkıp bir dilim kepek ekmeği ile börülce yemeği yedimgece 2 di saat
befer bu hafta lisyeleyecek kuzum.sağolSUHAN canım kilo bildirimlerini toparlıyımmı
fazla su böbrekleri yorup şişlik yapabiliyorkilo 78,1
nedense şişlik var elimde kolumda suyu da çoğalttım rahatsızlıktan ötürü ödem var galiba onu atmam gerek suya yüklenmem gerek
ya evet öyle bir şey mi bilemedim ayaklarım şiş ama onu hissediyorum limonlu su içeyim öğlden sonra belki iyi gelirfazla su böbrekleri yorup şişlik yapabiliyor
beferim benimde öyle görsen ayakkabının yanlarından boğum boğum olmuş zaten hissediyorumdaya evet öyle bir şey mi bilemedim ayaklarım şiş ama onu hissediyorum limonlu su içeyim öğlden sonra belki iyi gelir
hava sıcak ondan mı acaba?beferim benimde öyle görsen ayakkabının yanlarından boğum boğum olmuş zaten hissediyorumda
ayyy iki gündür ne sıcak yaahava sıcak ondan mı acaba?
bizim ev de esen yoktu vallaayyy iki gündür ne sıcak yaa
ama akşam iyi esti balkonda oturamadık
tüm gün ayağımız sarkık oturuyoruz ondanbeferim benimde öyle görsen ayakkabının yanlarından boğum boğum olmuş zaten hissediyorumda
ay evet bi de akşamda öyle devam edince ertesi güne dinlenmeden şiş şiş başlıyorumtüm gün ayağımız sarkık oturuyoruz ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?