- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
mezun olmasaydı napimmmçok ayıp neden ben 45 @little dora 80
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mezun olmasaydı napimmmçok ayıp neden ben 45 @little dora 80
harikasınhiç merak etme canım o iş bende :)
öğleyin kavurmamı yedinsu: 3lt oldu agzim kupkuru
tartıldınmı bugun yoksayarin 88,7 görebilirim
sabah gördümtartıldınmı bugun yoksa
sabahleyin turşu yedimöğleyin kavurmamı yedin
inş yarına kadar bi 100 daha gidersabah gördüm
sabah sabah ne turşusu.şişkinlik yapar tartı öncesi yemeseydin +200 kesin yaparsabahleyin turşu yedim
bol bol su içtim valla haftasopnum kaçamaklı geçti yarin tartida görecegim.sabah sabah ne turşusu.şişkinlik yapar tartı öncesi yemeseydin +200 kesin yapar
güzel konuya değinmişsin.çok inceleyemiyorum kaçgündür menüleri.bu hafta sıfır kaçamak yapalım arkadaşlar.kaçamak yapana gerekirse ceza verelim.arkadaşlar diyet yapıyoruz diyoruz çekirdek yiyorsunuz.
biraz dikkat etsek biraz emek versek bu işe...
yani kimsenin yediğinde içtiğimde gözümüz yok ama maşallah kilolar 1 kilo -1kilo geliyor giderken 300-400 gr olarak gidiyor.
bu hafta biraz sıkıyoruz kemerleri herkes ne yapabilecek görelim bir çünkü sıcaklar bastırdı...
herkese bir rahavet çöktü...
çekirdek ,turşu ,pasta, dondurma, yiyenleri park kısmına alalım kadınlar külübünün
lütfen burası diyet alanı.
amacımız diyet
burası diyet topiği...
fit olacağız ,fit olmak amacımız...
ceza ver yagüzel konuya değinmişsin.çok inceleyemiyorum kaçgündür menüleri.bu hafta sıfır kaçamak yapalım arkadaşlar.kaçamak yapana gerekirse ceza verelim.
kaçamak değil olay robat değiliz suhan ama menülerimiz diyet menüsüne uygun menüler olsungüzel konuya değinmişsin.çok inceleyemiyorum kaçgündür menüleri.bu hafta sıfır kaçamak yapalım arkadaşlar.kaçamak yapana gerekirse ceza verelim.
wowww en sevdiğimbu hafta spor yarışması var hedef günlük :
1000 bel çevirme(twist).üst sınır budur
250 zıpzıp
liste tutalım yine bakalım kim ne yapmış görelimbu hafta spor yarışması var hedef günlük :
1000 bel çevirme(twist).üst sınır budur
250 zıpzıp
harika bence tamamkızlar yorumlar üzerine yazma gereği duydum
-tartıdan iki gün önce ödem yapacak şeyler yemiyoruz.(kuru fasulye,nohut,turşu vb)
-haftanın bir günü sadece 1 öğünü 650 kaloriyi geçmeyecek ödül ,(haftalık en az 350gr vermek şartıyla)
-kaçamak yapana günlük egzersizler harici spor ve menü cezası vardır
-günlük mutlaka 1 kupa ödem atıcı bitki çayı içelim