Fitness

fitness salonuna giden arkadaşlar çalışma sürelerini ve hangi kaslar için hangi aletlerle çalışınca daha çok fayda gördüklerini de paylaşabilir mi acaba?

zayıf kasları güçlendirmek için harika bir yol bu, birçok hastalığın tedavisi de düzenli spor oluyor zaten.

Zayıf kaslar diyerek dışarıdan bakıldığında belli olmayan kasları mı tarif ediyorsunuz , zayıf kas mantığını çözemiyorum ben :KK43::KK50:

Arkadaşlar ben de geçen yıldan beri fitness'a gitmek istedim. Ancak çok sportif bir yapım yok bu yüzden kadınların gittiği bir yer seçmiştim (Pilates-lastik-kardio-aerobic yapıyorduk.). 7 ay kadar gittim ancak sonra ameliyat olmak zorunda kaldım. Neyse sonra eylül gibi dans kurslarını araştırdım ancak hem fiyat olarak biraz uçuktu hem de derse gittiğimde hiç beğenmedim. Sanki millet dansa değil de cenazeye gelmiş gibiydi. Sonrasında gerçekten istediğim spor salonuna yazıldım. Bir de geçen yıl pek dikkat etmedim spor yaparken, ama diğer yarısında ettim diyeyim. Bir kilo kaybı olmadı, sıkılaşma tarzı oldu. Bu yüzden fitness en güzeli. Bu hafta başladım ve oldukça güzel geçiyor. Haliyle biraz ağrı oluyor. :) Onun haricinde eve gittiğimde hiçbir şeye üşenmiyorum. Enerjik oluyorum. Bakalım göbek inicek inşallah. :KK70:

X