78 den 65 e düştüm...Boyum 1.62..58 olmak istiyorum bakalım...Kaç kg verdin bu arada?
Ocedelisi arkadaş. 2 ay squat sonucu poposunu şekle sokmuş.Kimse o maşallah nasıl yapmış bize bildirebilirsiniz acaba
Tebrik ederim. Çok azimliymişsiniz umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız. Baktınız mı harekete?78 den 65 e düştüm...Boyum 1.62..58 olmak istiyorum bakalım...
Tesekkur ederim canım...Evett baktım şimdi de vücudumu şekle sokmanın derdine düştüm...Tebrik ederim. Çok azimliymişsiniz umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız. Baktınız mı harekete?
Kullandım, memnunum. Şu anda selülit kremi, kabak lifli sabun, squat ve üçgen hareketi ile selülitlere savaş açtım. Çok memnun oluruz günlük bildirim yaparsan. En az 2 lt su ve 1 fincan yeşil çayı da unutma. Tekrar hoşgeldinSonunda hareketi kavradım...Canım kabak lifli sabundan bahsetmişş...Siz kullandınız mıı...??? Ben de bu topici takip edicem artıkk
2 lt su zaten içiyorum diyetteyim hala:) yesil cayı duzenli içeyim artık...bahsettiğiniz kabak lifini de alıp kullanıcam her duşta...Gidecek inşallah selülitler ...Hoşbulduk...Kullandım, memnunum. Şu anda selülit kremi, kabak lifli sabun, squat ve üçgen hareketi ile selülitlere savaş açtım. Çok memnun oluruz günlük bildirim yaparsan. En az 2 lt su ve 1 fincan yeşil çayı da unutma. Tekrar hoşgeldin
Tesekkur ederim canım...Evett baktım şimdi de vücudumu şekle sokmanın derdine düştüm...
Tamam ısınma hareketlerini yaparım. ..Çok tesekkurler Yardımınız için..Isınmadan asla yapma, basit gibi görünse de çok zor bir harekettir. 50 tane jumping jack yapabilirsin video izleme sıkıntın varsa.
Jumping jack hareketi.
3 gün bacak ağrın olacak ama vazgeçme 4. gün bıçak gibi kesilecek ağrı.
Bitince de mutlaka açma germe yap.
Rica ederim canım. Bekliyorum bildirimleriniTamam ısınma hareketlerini yaparım. ..Çok tesekkurler Yardımınız için..
Squat şeklini düzeltir, çatlağa çok fazla etkisi olacağını düşünmüyorum. Ama güzel ve şekilli bir popoda çatlak göze gelmez ki.
Evet hakısın yarın başlıyorum bende senin videolarınla :)
Her gün yaparsan etkisi azalır. Arada vücut dinlenecek, tembelliğe alışacak ki daha fazla etki etsin. Yarın mola vermeye ne dersin?
Göğüs Büyütme
Denenmiş ve onaylanmış bir yöntem olan ve bir çok kadının sıkıntısını çektiği küçük göğüs sorununa da çörek otu yağıyla çözüm bulunabilmektedir. Çörek otu yağı göğüslerinizi büyütmede size yardımcı olacaktır. Göğüs büyütme formüllerinde çörek otu yağı ile birlikte şerbetçi otu da kullanabilirsiniz.
Göğüslerinize haftada en az 3 gece uyumadan önce yeteri miktarda (5-6 damla) çörek otu yağı yada içinde şerbetçi otu yağı beklettiğiniz çörek otu yağından yeteri miktarda alıp; 3-5 dakika saat yönüne daha sonra 3-5 dakika saat yönünün tersine hareketler göğüslerinize masaj yaptığınızda kimi bünyelerde 7-10 gün içinde kimi bünyelerde ise 3-4 haftada gözle görülür neticelerini almaya başlayabilirsiniz.
Buna ek olarak günde 2-3 fincan adaçayı içmenizi tavsiye ederim.
Bana verebilirsin benimkiler minikAyiptir soylemesi goguslerimden cok memnunum biraz verebilirim isteyene
vBana verebilirsin benimkiler minik
Fistiki.mmmmm[/QUOTE]Fistikimm"kuruntumakinesi, post: 39046986, member: 635292"]Gece sporla ilgili yazılar okudukça yataktan kalkıp yapasım geliyor yahu. Nasıl güzel motivasyon sağlamak var burda :)) en kısa zamanda bende başlamak istiyorum, hırs yaptım şuan!
Şuan fıstık diilimFistiki.mmmmm