fitim fitsin fit (squat)

Sonunda hareketi kavradım...Canım kabak lifli sabundan bahsetmişş...Siz kullandınız mıı...??? Ben de bu topici takip edicem artıkk

Sonunda hareketi kavradım...Canım kabak lifli sabundan bahsetmişş...Siz kullandınız mıı...??? Ben de bu topici takip edicem artıkk
Kullandım, memnunum. Şu anda selülit kremi, kabak lifli sabun, squat ve üçgen hareketi ile selülitlere savaş açtım. Çok memnun oluruz günlük bildirim yaparsan. En az 2 lt su ve 1 fincan yeşil çayı da unutma. Tekrar hoşgeldin

2 lt su zaten içiyorum diyetteyim hala:) yesil cayı duzenli içeyim artık...bahsettiğiniz kabak lifini de alıp kullanıcam her duşta...Gidecek inşallah selülitler ...Hoşbulduk...

Tesekkur ederim canım...Evett baktım şimdi de vücudumu şekle sokmanın derdine düştüm...

Isınmadan asla yapma, basit gibi görünse de çok zor bir harekettir. 50 tane jumping jack yapabilirsin video izleme sıkıntın varsa.
Jumping jack hareketi.
3 gün bacak ağrın olacak ama vazgeçme 4. gün bıçak gibi kesilecek ağrı.
Bitince de mutlaka açma germe yap.

Tamam ısınma hareketlerini yaparım. ..Çok tesekkurler Yardımınız için..

Sen varyaaaa harikasin ya fevkaladenin fevkisisin sen allah razi olsun canimin ici ya cok saol bitanem

Fistikimm"kuruntumakinesi, post: 39046986, member: 635292"]Gece sporla ilgili yazılar okudukça yataktan kalkıp yapasım geliyor yahu. Nasıl güzel motivasyon sağlamak var burda :)) en kısa zamanda bende başlamak istiyorum, hırs yaptım şuan! [/QUOTE]
Fistiki.mmmmm

Fistiki.mmmmm[/QUOTE]
Şuan fıstık diilim (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…