fitim fitsin fit (squat)

Göğüs Büyütme
Denenmiş ve onaylanmış bir yöntem olan ve bir çok kadının sıkıntısını çektiği küçük göğüs sorununa da çörek otu yağıyla çözüm bulunabilmektedir. Çörek otu yağı göğüslerinizi büyütmede size yardımcı olacaktır. Göğüs büyütme formüllerinde çörek otu yağı ile birlikte şerbetçi otu da kullanabilirsiniz.

Göğüslerinize haftada en az 3 gece uyumadan önce yeteri miktarda (5-6 damla) çörek otu yağı yada içinde şerbetçi otu yağı beklettiğiniz çörek otu yağından yeteri miktarda alıp; 3-5 dakika saat yönüne daha sonra 3-5 dakika saat yönünün tersine hareketler göğüslerinize masaj yaptığınızda kimi bünyelerde 7-10 gün içinde kimi bünyelerde ise 3-4 haftada gözle görülür neticelerini almaya başlayabilirsiniz.

Buna ek olarak günde 2-3 fincan adaçayı içmenizi tavsiye ederim.

Peki nedir Göğüs büyütme masajı? Nasıl Yapılır ?

Göğüs büyütme masajı günlük olarak uygulanması gereken bir masajdır. Bu masajı göğüslerinize uygularken içeriğini bilmediğiniz ürünleri göğsünüze uygulamayınız. Ancak Masajı kolaylaştırmak için gündelik yaşantınızda kullandığınız krem veya yağları kullanabilirsiniz. Masaj yoluyla hem göğüslerinizi dikleştirecek ve büyütebileceksiniz.

Göğüs Büyütme Masajında 1. Hareket

Bu hareketle göğüslerinizin büyümesine destek olacaksınız. unutmayın bu masajı her iki göğüse veya küçük olan göğüse uygulamalısınız.

• Göğsünüze bir miktar krem veya yağ sürün. (Faydalı olduğunu bildiğiniz krem veya yağları kullanabilirsiniz)
  • Destek olarak soğuk su veya buz da kullanabilirsiniz. Soğuk su göğüs bölgesini daha iyi uyaracağı için kolaylıkla hissedebilirsiniz.
  • Göğüs ucunuz avcunuzun tam ortasına gelecek şekilde avcunuzu göğsünüze yerleştirin.
  • Avcunuzu Vücudun iç kısmına doğru dairesel hareketlerle ve yavaşça hareket ettirin.
  • Dairesel hareketleri 4-5 Dakika tekrarlayın
Göğüs Büyütme Masajında 2. Hareket

Göğüs büyütmede bir diğer hareket koltuk altı masajıdır. orada bulunan kasların harekete geçmesi ile göğüsleriniz olduğundan daha dik ve büyük görünecektir. unutmayın bu masajı her iki koltuk altınıza veya küçük olan göğüse yakın olan koltuk altına uygulamalısınız.

• kolunuzu dik bir şekilde yukarıya kaldırın
  • koltuk altınıza göğsünüz iç kısma doğru hareket edecek şekilde ovarak masaj uygulayın.
Göğüs Büyütme Masajında 3. Hareket

• Göğsünüze bir miktar krem veya yağ sürün. (Faydalı olduğunu bildiğiniz krem veya yağları kullanabilirsiniz)
  • her iki göğsü yavaşca ve hafif bastırarak birbirine yaklaştırıp uzaklaştırın.
  • bu işlemi 2-3 dakika boyunca uygulayın
Göğüs Büyütme Masajında 4. Hareket

Bu hareket daha çok spor aktivitesine girmektedir. o bölgedeki kasları uyarıp daha kuvvetli hale getirir. Örnek olarak kollarınızı düz ve sıkı şekilde duvara doğru dikerek kendinizi itip çekebilirsiniz veya hafif şekilde şınav hareketi yapabilirsiniz. göğüslerinizdeki değişim gözle görülür derecede olacaktır.

Yukarıda saydığımız göğüs büyütme hareketlerinden istediğiniz birini veya imkanınız varsa bir kaçını gündelik olarak (en az günde 2 defa) uygulamanız gerekmektedir. Bu masajlar Göğsünüze daha çok baskı uygulayarak daha çok fayda sağlarım düşüncesine kapılmadan, abartılmadan sabırla yapılmalıdır. göğsünüze sert veya tahriş edici hareketler yapmayınız.

selam arkadaslar benım goguslerım de kucuktur ... kadınlar kulubunde dogal gogus buyutme yontemlerını gezer yazılan yazıları okurdum ... bunlardan kımı hayıt ,rezene ,kuc derken ;kimi de çorekotu yağıyla masaj vs. bıcok seyden bahsedıyordu.Bende hayıt vs. bıtkılerı hıc bılmedıgımden tanımadıgımdan ,kullanınca farklı bır yan etkısını gorebılırım dıye dusunerekten ,bunlar ıcınde buldugum ve bunlara nıspeten daha bılındık olan annemın de kullanıp bıldıgı bır bıtkı olan adaçayını içmeye karar verdim ...gittim marketten şu poşet adaçaylarından aldım ve bir kutusunu yani 10 adet 10 gün boyunca günde sadece bir bardak içtim ayrıca bu gunler kıraz mevsımı oldugundan gun ıcınde hemen hemen hergun bolca kıraz da yedım... (kıraz ostrojen ıceren bır meyvedır ve bununda bu yuzden faydası oldugunu dusunuyorum) bu ıkısını beraber kullandım ama kırazı tamamen bılıncsızce yemıstım veee sonuç == hayatımda hıc sahıp olmadıgım kadar dolgun gogusler ... o kadar sasırdım kı , hatta bir gun kıyafet degıstırırken annem gordude:KK9: onun dırekt gozune carpmısss kızz sana nooldu bakkım bı dedı ve gozlerıne ınanamadı adacayı bır mucıze bence kızlar .. tabı bunun yanında kıraz da yedım demıstım belkı ıkısını beraber kullanmam fayda ettı bılmıyorum ama bıldıgım tek sey adaçayı artı kıraz kesınlıkle ama kesınlıkle buyutuyor kızlar yuzde yuz denendı ve onaylandı çoookk mutluyummm:KK19:
not:bu ıkısını tuketmekten baska ekstra hıcbır masaj vs yapmadım adacayını da gunde sadece bır kez ıctım inşallah herkese fayda eder kızlaarr:KK71:

Bu da sadece adaçayı ile göğüs büyüten bir kkdaşın mesajı.

Benim araştırma sonucu tavsiyelerime gelecek olursak;

Günde 1 bardak adaçayı (östrojen içermesi sebebiyle göğüs dolgunlaştırır.)
Şerbetçiotu katılmış(olmasa da olur) çörekotu yağı ile günlük masaj. Özellikle koltukaltı ve göğsün birleştiği bölgenin uyarılması.

Benim her banyo sonrası yaptığım bir uygulama da duştan çıkarken göğüslerime soğuk su uygulamam. (biraz bağırtıyor kabul ediyorum.:KK71:) Daha dik ve dolgun olmalarını sağlıyor. Uzun sürede sarkmayı önleyici etkisi de var.

Bu uygulamayı da burada okumuştum 38 yaşında ve 4 çocuk sahibi bir hanım hala genç kız göğsü gibi göğüslere sahip olduğunu, bunu da her duş sonrası soğuk su uygulaması yüzünden olduğunu yazmıştı.

Mesajını yeni gördüm :KK43:
Hiçbir şey yapmıyorum şimdilik ama fazlasıyla hareketliyim gün içinde.
Çatlaklarım çok fazla squatla geçer mi acaba?
Squat şeklini düzeltir, çatlağa çok fazla etkisi olacağını düşünmüyorum. Ama güzel ve şekilli bir popoda çatlak göze gelmez ki.

kızlar size bir sorum olacak. her gün cardio yapılır mı sizce?
Her gün yaparsan etkisi azalır. Arada vücut dinlenecek, tembelliğe alışacak ki daha fazla etki etsin. Yarın mola vermeye ne dersin?:KK75:

Squat şeklini düzeltir, çatlağa çok fazla etkisi olacağını düşünmüyorum. Ama güzel ve şekilli bir popoda çatlak göze gelmez ki.

Her gün yaparsan etkisi azalır. Arada vücut dinlenecek, tembelliğe alışacak ki daha fazla etki etsin. Yarın mola vermeye ne dersin?:KK75:
bende öyle düşündüm de size de bir sorayım dedim. 1 gün yapıp 1 gün dinlenirim bende. ozaman yarın cardioda dinlenme günüm teşekkür ederim :KK68:

popo-95265.jpg

yuvarlakkalca.jpg
estetik-popo-ameliyati.jpg

Bugün eşofman giydim..Resmen yayıldılar saga sola...Kilo verdim ama müthiş derecede toparlanıp hatta diklestirmem lazım. ..Hareketi anlamadım nasıl yapacagımı...Evde pc yok ki videodan öğrensem...Telden baglanıyorum kotalı net...İp atlıyorum ama ıkı gundur aksattım:KK43:

Bugün eşofman giydim..Resmen yayıldılar saga sola...Kilo verdim ama müthiş derecede toparlanıp hatta diklestirmem lazım. ..Hareketi anlamadım nasıl yapacagımı...Evde pc yok ki videodan öğrensem...Telden baglanıyorum kotalı net...İp atlıyorum ama ıkı gundur aksattım:KK43:
Merhaba öncelikle hoşgeldin. Sana bir link vereyim oradan bak olmaz mı? Buraya gif yüklenmiyor. Çok basit bir hareket.
http://ozyscat.blogspot.ch/2014/03/selulitlere-savas-yardmcm-isil-ar-sutlu.html

X