selam arkadaslar benım goguslerım de kucuktur ... kadınlar kulubunde dogal gogus buyutme yontemlerını gezer yazılan yazıları okurdum ... bunlardan kımı hayıt ,rezene ,kuc derken ;kimi de çorekotu yağıyla masaj vs. bıcok seyden bahsedıyordu.Bende hayıt vs. bıtkılerı hıc bılmedıgımden tanımadıgımdan ,kullanınca farklı bır yan etkısını gorebılırım dıye dusunerekten ,bunlar ıcınde buldugum ve bunlara nıspeten daha bılındık olan annemın de kullanıp bıldıgı bır bıtkı olan adaçayını içmeye karar verdim ...gittim marketten şu poşet adaçaylarından aldım ve bir kutusunu yani 10 adet 10 gün boyunca günde sadece bir bardak içtim ayrıca bu gunler kıraz mevsımı oldugundan gun ıcınde hemen hemen hergun bolca kıraz da yedım... (kıraz ostrojen ıceren bır meyvedır ve bununda bu yuzden faydası oldugunu dusunuyorum) bu ıkısını beraber kullandım ama kırazı tamamen bılıncsızce yemıstım veee sonuç == hayatımda hıc sahıp olmadıgım kadar dolgun gogusler ... o kadar sasırdım kı , hatta bir gun kıyafet degıstırırken annem gordudeonun dırekt gozune carpmısss kızz sana nooldu bakkım bı dedı ve gozlerıne ınanamadı adacayı bır mucıze bence kızlar .. tabı bunun yanında kıraz da yedım demıstım belkı ıkısını beraber kullanmam fayda ettı bılmıyorum ama bıldıgım tek sey adaçayı artı kıraz kesınlıkle ama kesınlıkle buyutuyor kızlar yuzde yuz denendı ve onaylandı çoookk mutluyummm
not:bu ıkısını tuketmekten baska ekstra hıcbır masaj vs yapmadım adacayını da gunde sadece bır kez ıctım inşallah herkese fayda eder kızlaarr
Mesajını yeni gördümMerhaba hoşgeldin.Herhangi bir beslenme programı uyguluyor musun? Ya da spor?
Squat şeklini düzeltir, çatlağa çok fazla etkisi olacağını düşünmüyorum. Ama güzel ve şekilli bir popoda çatlak göze gelmez ki.Mesajını yeni gördüm
Hiçbir şey yapmıyorum şimdilik ama fazlasıyla hareketliyim gün içinde.
Çatlaklarım çok fazla squatla geçer mi acaba?
Her gün yaparsan etkisi azalır. Arada vücut dinlenecek, tembelliğe alışacak ki daha fazla etki etsin. Yarın mola vermeye ne dersin?kızlar size bir sorum olacak. her gün cardio yapılır mı sizce?
bende öyle düşündüm de size de bir sorayım dedim. 1 gün yapıp 1 gün dinlenirim bende. ozaman yarın cardioda dinlenme günüm teşekkür ederimSquat şeklini düzeltir, çatlağa çok fazla etkisi olacağını düşünmüyorum. Ama güzel ve şekilli bir popoda çatlak göze gelmez ki.
Her gün yaparsan etkisi azalır. Arada vücut dinlenecek, tembelliğe alışacak ki daha fazla etki etsin. Yarın mola vermeye ne dersin?
Rica ederim canım, şaşırtmak lazım vücudu.bende öyle düşündüm de size de bir sorayım dedim. 1 gün yapıp 1 gün dinlenirim bende. ozaman yarın cardioda dinlenme günüm teşekkür ederim
Ya bunlar gerçek mi
Evet canımYa bunlar gerçek mi
Merhaba öncelikle hoşgeldin. Sana bir link vereyim oradan bak olmaz mı? Buraya gif yüklenmiyor. Çok basit bir hareket.Bugün eşofman giydim..Resmen yayıldılar saga sola...Kilo verdim ama müthiş derecede toparlanıp hatta diklestirmem lazım. ..Hareketi anlamadım nasıl yapacagımı...Evde pc yok ki videodan öğrensem...Telden baglanıyorum kotalı net...İp atlıyorum ama ıkı gundur aksattım
Kimse o maşallah nasıl yapmış bize bildirebilirsiniz acabaEvet canımhatta topic arkadaşlarımızdan birinde de var bunlardan.
Merhaba öncelikle hoşgeldin. Sana bir link vereyim oradan bak olmaz mı? Buraya gif yüklenmiyor. Çok basit bir hareket.
http://ozyscat.blogspot.ch/2014/03/selulitlere-savas-yardmcm-isil-ar-sutlu.html
evett o zaman bende yarın şaşırtıyorum vücudumu yarın sadece sıkılaşma hareketlerini yapıcamRica ederim canım, şaşırtmak lazım vücudu.