- 28 Şubat 2012
- 12.339
- 23.693
Elbette hemencecik paylaşıyorum. Bikini almayla motive oluyorduk, sıcak yaz günlerinden devam edeyim madem.aklıma geldikçe içiyorum suyumu. şimdi 50 squat da yaptım. bol bol foto paylaşın motive oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbette hemencecik paylaşıyorum. Bikini almayla motive oluyorduk, sıcak yaz günlerinden devam edeyim madem.aklıma geldikçe içiyorum suyumu. şimdi 50 squat da yaptım. bol bol foto paylaşın motive oluyorum
ahh ahh bi böyle olsam evde çıplak gezecem
Ben kitap okumaya gidiyorum sevgili hanımlar. Sizi bırakmak zor olsa da hepinizi ayrı ayrı . Yarın görüşürüz Fit yol arkadaşlarım.
Yok kuzum yapmadmki instagramdan cok yapmiyorum gerciDaha önce alışveriş yaptın mı peki? Güvenilir mi? Çok dolandırıcı var instagramda. Aliexpress'te aynı bikini 9$
Aliexpresten bakiyorum smdi canmSimdi bulabiliyosan al hatta nerden aliyosun banada soyle indirimdedirler kesin
O selulitler gidicek baska yolu yokk:)dün fotomu çektim şok oldum o kadar kötü göründüğünü bilmiyordum. sarkık değil ama her yer selülit olmuş. haftada 1 foto çekcem bakalım ne olacak. ya olacak ya olacak
dün fotomu çektim şok oldum o kadar kötü göründüğünü bilmiyordum. sarkık değil ama her yer selülit olmuş. haftada 1 foto çekcem bakalım ne olacak. ya olacak ya olacak
Yok kuzum yapmadmki instagramdan cok yapmiyorum gerci
Bu aliexpreste kapida odeme mi
Ebayda mi yurtdisi tatlim var mi bikini orda boyleYoktur canım herhalde kapıda ödemesi. Yurtdışından bir site. Oradalardan 3 kuruşa sipariş verip burada çok pahalıya satış yapıyorlar. E-bay'dan alışveriş yaptım ben daha önce sorunsuz geldi.