fitim fitsin fit (squat)

ölçüleri aldım bu arada kızlar felaketler
göbek 91 basen 98 kalça 99

Sağlıksız yiyecekler, kör olmayasılar çok lezzetlisiniz. O yüzden sizi hayatımızdan çıkaramasak bile sınırlayacağız. Ayda 1 ya da 2 kezden fazla yemek yok. Sağlığımız için zararlı bir çok madde var içinizde.

ölçüleri aldım bu arada kızlar felaketler
göbek 91 basen 98 kalça 99

Bundan sonra hiçbir zaman bu ölçüde olmayacaksın ama. Yaza fit gireceğiz ve istediğimiz kıyafetleri giyeceğiz. üzülmek bizi yerimizde saydırır ama ya motivasyon?

dayanamazsakta yiyip diğer öğünlerimizden kısıcaz. diyet nasılsa gitti diyip devamını getirmek yok.
Bundan sonra hiçbir zaman bu ölçüde olmayacaksın ama. Yaza fit gireceğiz ve istediğimiz kıyafetleri giyeceğiz. üzülmek bizi yerimizde saydırır ama ya motivasyon?
evet canım ya iyiki burası var yoksa daha da kötüye giderdim heralde ama şimdi spor spor spor :)

dayanamazsakta yiyip diğer öğünlerimizden kısıcaz. diyet nasılsa gitti diyip devamını getirmek yok.

evet canım ya iyiki burası var yoksa daha da kötüye giderdim heralde ama şimdi spor spor spor :)
Harikasın. Bu mantığı oturttuktan sonra kiloları geri almazsın, aşırıya kaçmamak şartıyla da her istediğini yersin. Öğleyin canım mantı mı çekti yerim akşam yemem. Ya da ertesi gün çikolata hakkım varsa ondan feragat ederim. Geç ve hepsini aynı anda yememek püf noktası.

Sevdiniz bakıyorum üçgenimi Has harekettir. Programın süper.
ebru şallıdan hatırlıyorum bende o hareketi gerçekten güzeldir selülit savar videosunda vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam. çok teşekkür ederim inşallah bu programla incelicem :)

günde kaç lt su tüketmek gerekiyor ben 1,5 içebiliyorum anca ondada wc arasında mekik dokumaktan sıkılıorum

evet kesinlikle. ben 15 kilo verdim uzun sürede canımın istediği her şeyi yiye yiye verdim ama yedikten sonra diğer öğünlerimi kıstım. insan kendine yasak koyunca sanki canı onu dahada çok istiyor.

Bende aynısını sizin için düşünüyorum. Bu kadar hevesle yapmazdım, savsaklardım belki de. Şimdi size örnek olmam gerek, istesem de savsaklayamam.

ebru şallıdan hatırlıyorum bende o hareketi gerçekten güzeldir selülit savar videosunda vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam. çok teşekkür ederim inşallah bu programla incelicem :)
Umarım tatlım.

günde kaç lt su tüketmek gerekiyor ben 1,5 içebiliyorum anca ondada wc arasında mekik dokumaktan sıkılıorum
1.5 lt iyi bence. Sık tuvalete çıkman da iyi. Böbreklerin temiz ve çalışıyor demek ki. Umarım hep de öyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…