- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
squat gorunce dayanamıyorum cekiyor beniHarika! İstersen bildirim verebilirsin beraber yaparız.
Ben sıkarak yapıyorum zaten. Gerçekten de çok çalıştırıyor. Bu arada topiğe uğramana sevindim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
squat gorunce dayanamıyorum cekiyor beniHarika! İstersen bildirim verebilirsin beraber yaparız.
Ben sıkarak yapıyorum zaten. Gerçekten de çok çalıştırıyor. Bu arada topiğe uğramana sevindim.
O üsttekiler tavuksa on numara. Hem sağlıklı hem lezzetli.İşte öğle yemeğim
evet tavuk ooh mis tabi ekmeksiz yiyorum :)O üsttekiler tavuksa on numara. Hem sağlıklı hem lezzetli.
Olur elbette neden olmasın? Ne iş yapıyorsun?
bu topik tam benlikmiş squatı 1,5 aydan bri yapıyorum kalçamda ciddi farklılıklar oldu ki popomda çatlaklar ve selülit olmasına rağmen hemen etki gösterdi günde 55 tane yapıyorum telefonuma indirdim programı ama bu sayıyı gün geçtikçe arttırıyorum
üçgen ne oluyor?Bildirim zamanı:
Jillian(level 1)
75 squat
75 üçgen
Bir ara öleceğim sandım. O zenci hatun ne öyle ya. Ter bile akmadı, ben su içinde kaldım. Biberiye çayımı içeyim doğru duşa!
evet tavuk ooh mis tabi ekmeksiz yiyorum :)
ne güzel faydası olanları duyunca insan motive oluyor
üçgen ne oluyor?
yanında beyaz ekmek getirdiler onun için yemiyorum bende kepek ekmeğim yok şu anda :)1 dilim ekmek yemek daha uzun süre tok tutar. Hem de vücut için yararlı. Dilimin büyükse yarım tercih edebilirsin. Beyaz ekmek hariç tabii. Amaç birden sıkıp hemen bıkma. İlk günlerde motivasyon yüksekken insan bir den hepsini kesiyor motivasyon düştükçe vücut fırsat bilip kaçamak yaptırıyor. Kaçamaklar artınca da ipin ucu kaçıyor. Bugün kaçamak yapsak bile yarın hiçbir şey olmamış gibi devam edeceğiz. Neden çünkü sağlıklı besleniyoruz.
Eki Görüntüle 1385728
Bu hareketin adını bilmiyorum ama selülite karşı tam bir savaşçı. 5. günümdeyim etkisini fark ediyorum. Adına üçgen dedim bende. Popoyu daha da kaldırıp tam üçgen oluyorum.
dün akşam resmimi çektim koycaktım ama çok kötü1 dilim ekmek yemek daha uzun süre tok tutar. Hem de vücut için yararlı. Dilimin büyükse yarım tercih edebilirsin. Beyaz ekmek hariç tabii. Amaç birden sıkıp hemen bıkma. İlk günlerde motivasyon yüksekken insan bir den hepsini kesiyor motivasyon düştükçe vücut fırsat bilip kaçamak yaptırıyor. Kaçamaklar artınca da ipin ucu kaçıyor. Bugün kaçamak yapsak bile yarın hiçbir şey olmamış gibi devam edeceğiz. Neden çünkü sağlıklı besleniyoruz.
Eki Görüntüle 1385728
Bu hareketin adını bilmiyorum ama selülite karşı tam bir savaşçı. 5. günümdeyim etkisini fark ediyorum. Adına üçgen dedim bende. Popoyu daha da kaldırıp tam üçgen oluyorum.
o üçgeni bende sorucaktım utancımdan soramadımne güzel faydası olanları duyunca insan motive oluyor
üçgen ne oluyor?
haha bende valla derdimize derman olduo üçgeni bende sorucaktım utancımdan soramadım
Utanmanıza gerek yok hanımlar merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz.Öğretmenim sorulara alışığım.o üçgeni bende sorucaktım utancımdan soramadım
sağolun örtmenimUtanmanıza gerek yok hanımlar merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz.Öğretmenim sorulara alışığım.
dün akşam resmimi çektim koycaktım ama çok kötü
aynen bende kiloları verince öncesi sonrası yaparım fazla göze batmaz o zamanKoymana gerek yok ara ara canın cips çikolata istediğinde aç bak yeter. Bikaç tane de taş hatun indir teline bir de onlara bak. Bedava iştah kesici
yani işte ne çok uzak ne de çok yakındı orta mesafeli :) canım isterse yürürüm artık leslieyle artık kendime program hazırladım her gün o videoları yapıcamHastane uzaksa yürümüş sayılırsın zaten
yani işte ne çok uzak ne de çok yakındı orta mesafeli :) canım isterse yürürüm artık leslieyle artık kendime program hazırladım her gün o videoları yapıcam