fitim fitsin fit (squat)

Doğumdan sonra kilo verildimi vücudun dengesi şaşıyor 20 kilo verdim bu sebeple vücudumda şarkılık meydana geldi ve düzenli sporumu yapıyorum 45 dk da oryantal ve tabiki Sguat aynalara küstüm diyebilirim

Birincisi ben a veya b kişisi için hususî konuşmadım bu forumda gerek diyet sayfalarında gerek spor sayfalarında sürekli yarın başlıyorumcular gördüğüm için genel yazdım. Yarası olan gocunur. Ayrıca ne oldum değil ne olacağım demek lazım spor düşkünü değildim kilolu oldum diye spor düşkünü olduğum zaman bu yaftayı yapıştırmanız çok incitici. Squat her kiloda yapılır yük binse rahatsız olurdum belim ağrırdı bacağım ağrırdı vs. Size açıklama neden yapıyorsam. Üslubunuz çok kırıcı iyi akşamlar.
Squat sıkılaşmak için yapılır, önce fazla kiloları vermek gerekiyor bunun için de..

3 gündür tekrardan spora başladım. Kilo fazlam yok ama sağlıklı ve zinde olmak için yapıyorum.

Başlangıç ağrılarım bitene kadar;

5 dk warm up
10 dk karın çalışması
5 dk çeşitli egzersizler
5 dk soğuma

3 gündür tekrardan spora başladım. Kilo fazlam yok ama sağlıklı ve zinde olmak için yapıyorum.

Başlangıç ağrılarım bitene kadar;

5 dk warm up
10 dk karın çalışması
5 dk çeşitli egzersizler
5 dk soğuma
Hoşgeldin tikka. Çok sevindim seni gördüğüme. Bende b fit e gidiyorum haftada 3 gün. Kesinlikle spor harika hissettiriyor.

images-2.jpg

Hoşgeldin tikka. Çok sevindim seni gördüğüme. Bende b fit e gidiyorum haftada 3 gün. Kesinlikle spor harika hissettiriyor.
Hep şu ağrılar yüzünden erteledim durdum, ha bugün başlayayım ha yarın başlayacağım derken epey vakit geçti. Bir de çok yoruluyorum bu sene okulda niyeyse, hiç enerjim kalmıyor eve gelince.. Başladık bakalım inşallah devam ederim :)

Sen neler yapıyorsun? Bebiş nasıl, ne kadarlık oldu? :anne:

Hep şu ağrılar yüzünden erteledim durdum, ha bugün başlayayım ha yarın başlayacağım derken epey vakit geçti. Bir de çok yoruluyorum bu sene okulda niyeyse, hiç enerjim kalmıyor eve gelince.. Başladık bakalım inşallah devam ederim :)

Sen neler yapıyorsun? Bebiş nasıl, ne kadarlık oldu? :anne:

Neva hatun 16 aylık oldu neredeyse. Doğumdan sonra eski kıyafetlerimi giydim hemen. Sadece bir yumuşaklık vardı onu da 3 aydır gittiğim spor baya iyi hale getirdi.

Neva hatun 16 aylık oldu neredeyse. Doğumdan sonra eski kıyafetlerimi giydim hemen. Sadece bir yumuşaklık vardı onu da 3 aydır gittiğim spor baya iyi hale getirdi.
Oy yerim onu ben, tatlış şey :nazar: Ay ne güzel yaa, ben de hep özeniyorum öyle hamilelere.. Sadece göbek şişiyor ya çok güzel görünüyor. Zaten sonrasında da eskiye dönmek daha kolay oluyor tabi.. Sen zaten hep azimliydin. Aksini düşünemiyorum :)
Sen neler yaptin evlendin nasil gidiyor hayat?
Çok değişiklik yok. İstanbula geldim, evlendim, okul değiştirdim derken vakit geçti hızlıca.. 1 senemiz doldu bile :KK70:

Kızlar bende squata yeni başladım. 57 kiloyum, popom maalesef küçük. Biraz da olsa dolgunlaşsın istiyorum, squatın buna bir faydası olmaz mı? Fotoğraftakiler cidden harika.. Squat yapanlar sonuçları yazarsa çok sevinirim:KK54:

Slm kimse yok mu.spora baslamak istiyorum.kizim 4 aylik sezeryan oldum. Suan spor yapmak uygun mu. Emziriyorum kilo aliyorum. 73 kilo oldum.60 ile hamile kaldim. 75 ile dogum yaptim.Sporu seviyorum.ne yapmaliyim. La Lune La Lune yardim et. Fikrine ihtiyacim var

Son düzenleme:
Slm kimse yok mu.spora baslamak istiyorum.kizim 4 aylik sezeryan oldum. Suan spor yapmak uygun mu. Emziriyorum kilo aliyorum. 73 kilo oldum.60 ile hamile kaldim. 75 ile dogum yaptim.Sporu seviyorum.ne yapmaliyim. La Lune La Lune yardim et. Fikrine ihtiyacim var
İnsan hem hamileyken hem emzirirken her türlü spor yapabilir bence. Hamilelik sürecinde spor yapmak doğum esnasında oldukça kolay olur. Sağlıklı beslenme ile hafif egzersizler elbet yapılabilir sezeryan ise doktora danışılması gerekir herkesin bünyesi farklılık gösterebilir. Bunlar şahsi fikirlerim o yüzden siz yine de lütfen doktorunuza danışın.

X