Aha madama bak :)
Hoş geldin canımmmm fazla gaza geldim galiba hemen açtım
Oyyy oyyy topiğim şenlenmiş
Kimler gelmiş
Bizim de öyle cano 2837374728. Deneyişimiz ama son olacakHoş geldin
Nolduuuubeni bırakıp solluyordun gönlün razı olmadı dimi
Madammmmmmmm yarışalımmmm
Gaza gelelimkilo verelim zayıf olalım çıldıralımm
Aynen ben alıngan kıskanç bir akrebim
Dedim şimdi bundan zayıf olursam depresyona girer hemen kilo aldım
Gazlanalım tabi
Merakla bekliyorum vallayarın sabah bildirim yaparken görürsünbir kaç yüz gram daha eksilirim belki
Aynen ben alıngan kıskanç bir akrebimiyi yapmışsın
Selam kızlar tanışalım ✌
Ben 27 yaşındayım 20 yaşım da evlendim evlendikten sonra şişmanlama olayı vardır ya.. ben de o olmadı.. çünkü evlenirken bile bu psikolojiye kapıları açmıştımevlendim ve diyetler başladı.. al ver al ver 75-64 arasında 7 yıldır gezip duruyorum.. hiç 60 olamadım...
Bir oğlum var 2 yaşında tüm günüm onunla...
Evde spor vs her şeyi zamanın da çok yaptım Leslie p90x3 vs.. şu an ki dizimde de sıkıntı var olduğum yerde sayarak spor yapamıyorum dizlerim dönüyor bir anda kitlenşyır vs.. henüz muayene olamadım.. sahil yürüyüşü yapabiliyorum sadece o da işte oğlanlar olduğu kadar....
Neyse sonra.. yemek düzenimi if şeklinde yapmaya çalışıyorum. Olabildiğince hamur kızartma şeker hayatım da yok .. tüm bu gıdalar egzamamı da tetiklediği için ben de ciddi sağlık problemi yapıyorlar.. doğal olduğu halde bal hurma da egzama yapıyor..sade besleniyorum o yüzden..
Ama neden tabii kilo veremiyorum dersek porsyon kontrolü yok
Uzun zamandır yemediği bir şey ikram edildiğinde hayır deme isteğim yok
İştahı un açık olduğu günler kontrol yok
Zamanla çok şey öğrenip çok şey aştım.. şu an da bile geçen yılki kişi değilim.. her ay kendime bir şeyler katıp ilerliyorum bu yüzden kilo verme serüvenin çok yavaş ama kalıcı oluyor gibi hissediyorum...
Hoşbulduk canımSen mutlu ol diye kendimi feda ettim yoksa ben
Hoşgeldin canım
Aynen ben de 66-73 arası gidip geliyorum yıllardır kıralım bu zinciri 60 olalım inşallahSelam kızlar tanışalım ✌
Ben 27 yaşındayım 20 yaşım da evlendim evlendikten sonra şişmanlama olayı vardır ya.. ben de o olmadı.. çünkü evlenirken bile bu psikolojiye kapıları açmıştımevlendim ve diyetler başladı.. al ver al ver 75-64 arasında 7 yıldır gezip duruyorum.. hiç 60 olamadım...
Bir oğlum var 2 yaşında tüm günüm onunla...
Evde spor vs her şeyi zamanın da çok yaptım Leslie p90x3 vs.. şu an ki dizimde de sıkıntı var olduğum yerde sayarak spor yapamıyorum dizlerim dönüyor bir anda kitlenşyır vs.. henüz muayene olamadım.. sahil yürüyüşü yapabiliyorum sadece o da işte oğlanlar olduğu kadar....
Neyse sonra.. yemek düzenimi if şeklinde yapmaya çalışıyorum. Olabildiğince hamur kızartma şeker hayatım da yok .. tüm bu gıdalar egzamamı da tetiklediği için ben de ciddi sağlık problemi yapıyorlar.. doğal olduğu halde bal hurma da egzama yapıyor..sade besleniyorum o yüzden..
Ama neden tabii kilo veremiyorum dersek porsyon kontrolü yok
Uzun zamandır yemediği bir şey ikram edildiğinde hayır deme isteğim yok
İştahı un açık olduğu günler kontrol yok
Zamanla çok şey öğrenip çok şey aştım.. şu an da bile geçen yılki kişi değilim.. her ay kendime bir şeyler katıp ilerliyorum bu yüzden kilo verme serüvenin çok yavaş ama kalıcı oluyor gibi hissediyorum...
Merakla bekliyorum vallabende tam akşam bişeyler atıştırayım diyordum. Artık yapar mıyım Hayııııııırrrrrr
aynen 55 tin şimdiye hep benim içinSen mutlu ol diye kendimi feda ettim yoksa ben
Hoşgeldin canım
Mumu ve ben de 2009 da geldik boş verçaktırma kim bilecek
Kızzzzz niye benim kuzularımın kafasına vuruyorsun
GüncellemeBen yazayım
Sabah 2 büyük brdak su
Khvaltıyı atladım dün yemekteydik biraz faZla geldi yediklerim midemi dinlendirdim
10.00 kahve şekersiz yanına 3 gün kurusu
Öğlen hindi füme yumurta ve yeşilliklerden salata yanına ayran
Ara sütlü khve 4-5 fındık
Spor öncesi ara sütlü fıstık ezmeli lapam
Spor p90x3 isometric ve eliptik olacak değişirse yazrım
Su ben baya içiyrm o yüzden saymıyorum
Ben görmedim karın fotosuGüncellemeBiraz da karın çalıştm yumuşacık olduummm
İyi olmuş aferin zipzipe o finaller bizi bitiren zatenAnka o değilde çok pis tongaya geldim. Zıpzıp beni sonanda listeye aldı ben yarın kek yapacaktım final yapacaktım
İyi olmuş aferin zipzipe o finaller bizi bitiren zaten
Kızzzzz niye benim kuzularımın kafasına vuruyorsun
Anka o değilde çok pis tongaya geldim. Zıpzıp beni sonanda listeye aldı ben yarın kek yapacaktım final yapacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?