Selam kızlar tanışalım ✌
Ben 27 yaşındayım 20 yaşım da evlendim evlendikten sonra şişmanlama olayı vardır ya.. ben de o olmadı.. çünkü evlenirken bile bu psikolojiye kapıları açmıştım

evlendim ve diyetler başladı.. al ver al ver 75-64 arasında 7 yıldır gezip duruyorum.. hiç 60 olamadım...
Bir oğlum var 2 yaşında tüm günüm onunla...
Evde spor vs her şeyi zamanın da çok yaptım Leslie p90x3 vs.. şu an ki dizimde de sıkıntı var olduğum yerde sayarak spor yapamıyorum dizlerim dönüyor bir anda kitlenşyır vs.. henüz muayene olamadım.. sahil yürüyüşü yapabiliyorum sadece o da işte oğlanlar olduğu kadar....
Neyse sonra.. yemek düzenimi if şeklinde yapmaya çalışıyorum. Olabildiğince hamur kızartma şeker hayatım da yok .. tüm bu gıdalar egzamamı da tetiklediği için ben de ciddi sağlık problemi yapıyorlar.. doğal olduğu halde bal hurma da egzama yapıyor..sade besleniyorum o yüzden..
Ama neden tabii kilo veremiyorum dersek porsyon kontrolü yok

Uzun zamandır yemediği bir şey ikram edildiğinde hayır deme isteğim yok

İştahı un açık olduğu günler kontrol yok
Zamanla çok şey öğrenip çok şey aştım.. şu an da bile geçen yılki kişi değilim.. her ay kendime bir şeyler katıp ilerliyorum bu yüzden kilo verme serüvenin çok yavaş ama kalıcı oluyor gibi hissediyorum...