Bn de geçen diyetisyenime yazdım dedm sizle devam etcm ama hiç yüzüm yokMerhabaAnka
Bende varım takımında
Hedefim 15 kilo vermek
Şuan da hali hazırda bir diyetisyenden online diyet alıyorum sadece motivasyon ve heves yok
Sabah tartılıcağım
Lütfen benide listeye ekler misin etiket olayı falan
Hoş geldin canım tabii eklerim herkes gelsin bi liste yapalım bakalımMerhabaAnka
Bende varım takımında
Hedefim 15 kilo vermek
Şuan da hali hazırda bir diyetisyenden online diyet alıyorum sadece motivasyon ve heves yok
Sabah tartılıcağım
Lütfen benide listeye ekler misin etiket olayı falan
Önce aktivasyon sonra motivasyon. Motivasyon havadan inmiyor sen bi yerden başla zamanlar motivasyonun da çoğalır hep beraber hallederizTabi ki de. . Motivasyon lazım bize bence en azından banaçok iyi gidiyordum, bir düzen bozuldu, kilo da takılı kaldım ilk önce onu kırmam lazim
Hoşgeldin canoooooGeldim tatlım ♥♥
Benim de sanırım böyle bir şeye ihtiyacım var ..
Kısır döngüden kurtaramıyorum kendimi..
Yazalım kuzu ya. Menü yazarız yorumlarız birbirimizi spora teşvik ederiz bi bakmışız hedefteyiz hepimiz fitizKızzAnka günlük menü yazıyoz mu
Yakında diyetisyenler kara listeye alacak beni deBn de geçen diyetisyenime yazdım dedm sizle devam etcm ama hiç yüzüm yok
Dedimm çok kilo aldm neden oldu dedi şımrıklığımdan dedimYakında diyetisyenler kara listeye alacak beni de
Ben sabah 10 gibi maydanoz kürü 11-12 arası kahvaltı 17:00 akşam yemeği şeklinde 2 öğün yapmayı düşünüyorum inşallah.
Çok ciddiyimciddi missiinnn
Kat bakim o dilini içinepekiimm
Akşam yemeyecek misin? Fıstık ezmeli lapayla kapatacak mısın günü.Ben yazayım
Sabah 2 büyük brdak su
Khvaltıyı atladım dün yemekteydik biraz faZla geldi yediklerim midemi dinlendirdim
10.00 kahve şekersiz yanına 3 gün kurusu
Öğlen hindi füme yumurta ve yeşilliklerden salata yanına ayran
Ara sütlü khve 4-5 fındık
Spor öncesi ara sütlü fıstık ezmeli lapam ♥
Spor p90x3 isometric ve eliptik olacak değişirse yazrım
Su ben baya içiyrm o yüzden saymıyorum
Neyse artık bu gün bitti daha fazla kötü gitmesin zararın neresinden dönsek karBem de bir hafta oldu if yaptım bya memnun kaldım ya gayet güzel gitti.. bugpn sadece köyü başladık kötü ilerlediyarın da full ödemeli bir kilo olur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?