Fit Club 🏋🏻‍♀️

He he he,
Esine uzulsem mi sevinsem mi bilemedim, aci severim ama her gun de feci yapar adami 🤣

Cilt tavsiyeleri bende yok, bana hic bir sey yaramiyor, o tonikler temizleyiciler falan hep yara yapiyor.

turkiyedeyken zeytinyagli sabun kullaniyordum sade. Simdi de dogal bir sabun buldum sadece onunla temizliyorumy
Afiyet olsun ne güzel menü tebrik ederim. bu hafta bende böyle yapmayı planlıyorum ekmeksiz olmasada sadece kahvaltıda ekmekli olanından.. Noel elması nedir acaba merak ettim

Benim kızımın kabızlığı için çözüm bulamadım yetişkinde güzel bir çözüm bulmuşsunuz bende her o biberleri yediğimde rahatsız olurum bağırsaklarım daha yoğun çalışır:)) Siyah nokta için ben yoğun buharlı banyodan sonra haftada birkez aparatla temizliyorum. Tığ gibi olup ucu yuvarlak olan bi aparattı trendyoldan almıştım bant falan denedim ama bu kesinlikle daha iyi haftada birkaçkezde yüzümü yıkarken özel minik silikon fırçayla temizliyorum.
Fotosunu atarmısın aletin yaptığın zaman ? Teşekkürler

Selam kızlar nasılsınız ? A Arrietty_ zeynepcim kusura bakma canım yaa kaç gündür giremedim siteye😔 bebekli arkadaşlarımızın taşınma durumu oldu ailesinden kimsede olmadığı için burda kaç gündür onlara gidip eşya toparladık bugünde taşıdık şükür eşyaların bir kısmı yerleşti yarın da uğrarım biraz yardıma. Akşamları eve Pert halde geldik valla bakamadım tele. Eşya toplama taşınma derken çok da sağlıklı beslenemedim😬😬fast foodlar havada uçuştu. Bugün evden çıkmadan hızlıca tartıldım resim çekemedim ama 67,4 geldim😔😔 yarından itibaren eski düzene dönmem şart
Geçen hafta: 66,6
Bu Cumartesi: 67,4

Günaydınlar...
Geçen hafta 69.3
Bu hafta 70
Fark 0.7
Zayıflamak yerine kilo alıyorum 😒
1 aydan uzun zaman önce diyete başladığımda da 70 kiloydum şimdide 1 aydır yerimde sayıyorum. Moralim çok bozuk. Başka biri olsa yerimde şimdiye kadar 7-8 kilo vermişti😔
Eki Görüntüle 2964052

Çok yiyecem bakalım nolucak😄 helecek hafta 75 olurum kesin🤣
Belki benim gibisindir. Aç kalarak kilo veremem. Yarım porsiyonlarla 3 öğün sağlıklı ve dengeli beslenme ve bol spor yaparak kalori hesabıyla verebilirsin belki. Çok disiplinli bir şekilde devam ederek belki yavaş ama kalıcı bir şekilde kilo verebilirsin. 50 yaşa merdiven dayayan ben veriyorsam verebiliyorsam herkes verir.😉😉

Belki benim gibisindir. Aç kalarak kilo veremem. Yarım porsiyonlarla 3 öğün sağlıklı ve dengeli beslenme ve bol spor yaparak kalori hesabıyla verebilirsin belki. Çok disiplinli bir şekilde devam ederek belki yavaş ama kalıcı bir şekilde kilo verebilirsin. 50 yaşa merdiven dayayan ben veriyorsam verebiliyorsam herkes verir.😉😉
Bakalım dünden prsiyonumu artırdım bakalım nolacak

Gunaydin,
Uzun zaman sobra salondayim.

sedulu sedulu baslangic gibi olsun bu hafta dedim, her seyden az az cok asiri yormayacak kadar yaptim.
5 dak eliptik, yarim saat agirlik, 10 dakika da full body esneme yaptim. Cok güzel oldu ❤️

Diyette Diyette bugun tek ogun yapicam ama menude pizza var😜

ama ev yapimi, tam bugday unuyla yapicam, incecik yapicam, bol sebze ve tavuk koyucam. Bence dengeli bir öğün olacak 😋

Gunaydin,
Uzun zaman sobra salondayim.

sedulu sedulu baslangic gibi olsun bu hafta dedim, her seyden az az cok asiri yormayacak kadar yaptim.
5 dak eliptik, yarim saat agirlik, 10 dakika da full body esneme yaptim. Cok güzel oldu ❤️

Diyette Diyette bugun tek ogun yapicam ama menude pizza var😜

ama ev yapimi, tam bugday unuyla yapicam, incecik yapicam, bol sebze ve tavuk koyucam. Bence dengeli bir öğün olacak 😋
Afıyet olsun canım bol salata ıle yersin yemekten önce su ile şişir karnını🤗

915D5288-5003-4C55-BCC2-DC883AEAA711.jpeg

Geçen hafta 59.65
Bugün 60.55
Fark +900 gr

Dün tüm gün dışarıda olunca tartılamamıştım.
Bu sabah tartıldım 61.5 çıktım. Kahvaltı ettim, çay, kahve ve su içtim. Tam tersi 1 kg eksi çıktım.
Sanırım gece ödem tutuyorum bende anlamadım.
Bugün ki tartı paylaşımından sonra bir süre ara vermek istiyorum A Arrietty_
Biraz toparlanınca eski motivasyonumla sahalara dönebilirim inşallah.

Eki Görüntüle 2964641
Geçen hafta 59.65
Bugün 60.55
Fark +900 gr

Dün tüm gün dışarıda olunca tartılamamıştım.
Bu sabah tartıldım 61.5 çıktım. Kahvaltı ettim, çay, kahve ve su içtim. Tam tersi 1 kg eksi çıktım.
Sanırım gece ödem tutuyorum bende anlamadım.
Bugün ki tartı paylaşımından sonra bir süre ara vermek istiyorum A Arrietty_
Biraz toparlanınca eski motivasyonumla sahalara dönebilirim inşallah.
Ben dün 70 kilo geldim bu gün tartıldım 68 kilo geldim🤣 tartımı bozuk bilemedim yarın yeni tartı alıcam

Fotosunu atarmısın aletin yaptığın zaman ? Teşekkürler
Bennsadece ince telle yuvarlak kısımla yapıyorum sivri olan kısmı kullanmadım kullanım videosu var nette plastik uçlu temizlikte günaşırı kullanınca temizliyor ekliyorum görseli
Günaydın ve yine kimsecikler yok🤣
Günaydın buralardayım geceyi kızımla acilde geçirdik boğaz enfeksiyonu olmuş baş ağrısından duramıyorum uykusuzluk fena yaptı beni

Eklentiler

• Screenshot_20211205_150538_trendyol.com.jpg
    Screenshot_20211205_150538_trendyol.com.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 19
Ben dün 70 kilo geldim bu gün tartıldım 68 kilo geldim🤣 tartımı bozuk bilemedim yarın yeni tartı alıcam
Benim rahatsızlıklarımla ilgili diye düşünüyorum. Lipödem hastasıyım, ayrıca sindirim sistemi ile ilgili rahatsızlığım var.
Regl dönemimde geldi vücudum afalladı bence.

X