Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kendimde bitmeyen bir iştah olduğunu biliyorum bu dikkat etmiş halim, normal halimde düzenli olarak kilo almaya başladım yaş 32oldu. 30 a kadar metabolizmam hallediyor kilo almıyordum 52 en fazla 55 kilolardaydım hep doğumda 15 kilo alıp verdiğimi saymazsak metabolizma hızım güzeldi ama aynı yeme kapasitesiyle 30 yaş üstü kilo aldırıyor hayat tarzımı değiştirip midemi küçültmem iştahımı dizginlemem gerekiyor kilo verme işinden çok almamayı sağlamam lazım spor olmadan kilo gitmiyor kızımın okul işi oturunca onu okula bırakıp ortamlara akacağım:))) spor salonu yürüyüş falan olarak.. Kızımla yürüyüşe çıkıyorum ama pek spor tadımda olmuyor az o ağacın altı az bu çiçeğin dibi derken kendimi kaptırıp orta hızda yürüyüş bile yapamıyorum. Evde lesli yapabiliyorum sadece oda sıktı beni sanırım kızımla müzikte dans etmekte güzel de kızım 10dk sonra hadi şunu yapalım diye sabote ediyor şöyle bi salsa beni 60 dk bi göbek atsam eriyeceğim ama:))
Ben yurumedim
Yeni program bulmam lazim telefon icin. Saat yasak is yerinde
Tek ögünu saldim yine. 3gun iyi gidiyor 4.gun atak resmen.Sen zaten gun içinde hareketlisin.
Ben dikkat etmezsem bir bakmisim 8 saat oturmuşum. O yüzden bana sart.
Senin en kotu gununde 10 bin kafadan oluyordur.
Sen biraz yediklerini artirmalisin
Tek ögünu saldim yine. 3gun iyi gidiyor 4.gun atak resmen.
Ne olacak venkm bu halim
Herseyde yolunda . Is ,ev, cocuklar. Koca az gicik ediyor
9bin altina dusmuyorum iste iken. Telefon oyle sayiyor Ama yanlis ya. Izinli oldugum gun saati taktim. Telde uzerimdeydi surekli. Birkac bin eksik saymisti telefon
Ay kimsecikler kalmadi. Kilidi vurcam
Galiba en mantiklisi.Ama cok zor her gun omad.
Haftada 2 yap, diger gunler 18 saat yap.
Hayat tarzina da uymasi lazim bence, cocuklar varken sürekli yapmak da keyifli degil.
Ben ozellikle haftasonlari cocuklarla kahvalti yapmayi seviyorum. Tabi onlara 2. Kahvaltı oluyor hobitler gibi
dur vurma kilitAy kimsecikler kalmadi. Kilidi vurcam
Galiba en mantiklisi.
Erken kalktiklari icin bizdede 2.kahvaltiya otururlar
Iyi geceler kizlar
Sabah 5.30 da kalkacagim. Is var
Calistigim hafta tartilmam imkansiz.
Gerci kac bildiri gelcek merak ediyorum
Geldik geldikAy kimsecikler kalmadi. Kilidi vurcam
dur vurma kilit
spor 10.000 adim
su 2 litre
Baslarda seni zorlasada mutlaka alisir canim cabucak sever insallah annesini de kendinide uzmezAslında o 5 aylıktan itibaren çalışıyorum son 1.5 yıl coronadan uzaktan eğitime geçilince evde başbaşa kaldık öncedende ağlardı peşimden ama enazından bildiği alıştığı evimizde bakıcı yada ananesiyle kalıyordu 1 saat sonra sakinleşiyordu. şimdi farklı bir ortam tanımadığı kişiler ilk deneyimi sabredeceğim çok haklısın alsam şubatta bende başayacağım gene sorun olacak çalışmazken alıştırayım. Şuanda ücretsiz izindeyim il değişikliğinden dolayı aile bölünmesin diye izin aldım. Önerini kızıma uygulayacağım çok teşekkürler bugün biraz daha karamsarlığımı bıraktım dün ağlamak üzereydim resmen
Evet canım tek çocuk ister istemez gözünün içine bakarak büyüttük biçok konuda bağımsız gelişimi iyi yeni olmasına bağlıyorum zamanla alışacak inşallah kafasıba estiği etkinliği yapmak istiyor hiç grupla oynamadı etkinlik yapmadı. Motive için cümlelerini kullanacağım teşekkürler
Ne güzel maaşallah kuzuya darısı benimkine inşallah bugün okulda bekledim 3 saat kaldı ve 4 5 kez beni kontrol edip öpüp gitti pazartesi işimin başlayacağını okulda kalamayacağımı söyledim minik bir toplantım var öğle yemeğinden sonra geleceğim dedim biraz daha ılımlı gibi bugün
Gercekten buna inanmasi zor tek ogun ve cok guzel besleniyosunGünaydınlar...
Geçen hafta 69.3
Bu hafta 70
Fark 0.7
Zayıflamak yerine kilo alıyorum
1 aydan uzun zaman önce diyete başladığımda da 70 kiloydum şimdide 1 aydır yerimde sayıyorum. Moralim çok bozuk. Başka biri olsa yerimde şimdiye kadar 7-8 kilo vermişti
Eki Görüntüle 2964052
Daha ben napayımGercekten buna inanmasi zor tek ogun ve cok guzel besleniyosun