Fit Club 🏋🏻‍♀️

İyi akşamlar
Öğlen 13:00 1 yumurtadan omlet 1 dilm peynir domates
Akşam 18:00 5 tabe yaprak sarma 1 kaşın yoğurt
3 litre su
2 kupa kahve
2 mil leslie

Menüm
Kahvaltı 09.00
Tereyağında 2 yumurta
2 dilim tb ekmeği
3 çeri domates
4 siyah zeytin
1 tk nuga

Ara 10.30
2 lokum 1 şekersiz tk

Öğlen 13.00
2 sk etli patates yemeği
1 kase salata

Ara 15.30
1 avuç karışık kuruyemiş

Akşam 18.00
1 kase yayla çorbası
1 dilim tb ekmek
1 yk kahvaltılık sos

Su 1 lt
Spor yok :KK43:

Selam kızlar bugün doktora gittim geceleri öksürük artıyor diye Pcr yaptılar sonuç yarın yada pazartesi dedi😬 sen 12den sonra yarın ara dedi. Cuma’ları ev doktorları 14e kadar çalışıyor. Pozitif olursa biz ararız zaten dedi. Pozitif değilim diye düşünüyorum ama stresten baş ağrım tuttu 😬 yattım tüm gün neredeyse 5000adım var sadece. Bu arada güzel haber ben bugün -900 gördüm🥰🥰 ödem attım demekki 🙏🏻🙏🏻

Perşembe menüm
8:00
Hindistan cevizi yağlı filtre kahve

11:00
Soğanlı yumurta, 3dilim kadar beyaz peynir, 5 siyah zeytin, 4-5 dal maydanoz, 1 dilim ekmek

15:00
1 mandalina, 1 yeşil elma, sütlü filtre kahve

18:30
7yk kadar zeytinyağlı pırasa ve küçük kase yoğurt

Su: 2lt + 1 litre detox su
Spor yok sadece 5000adım
A Arrietty_

KAHVALTI 10.00:

Kuru meyveli yulaf lapası,
Haşlanmış yumurta, maydanoz ve dereotu, kuşburnu çayı

ARA 14.00:

Mandalina, bir bardak kefir

AKSAM 18.00:

Etli nohut, salata, ayran

SU: Hiç olcemedim, 2 lt olmuştur veya geçmiştir.

SPOR:
Yok, sadece gün içindeki adımlar...

Kızlar bir yandan hastalıklar, diğer yandan yıllardır diken üstünde tutan, hem maddi hem manevi hazırlık yaptigimiz ama bugün pat diye yuzlesince bilhassa toruncem için fazlasiyla endiselendigimiz, kızımın boşanma süreci... Hayırlısıyla atlatmak dileğiyle. 🤲 Dua bekleriz...

KAHVALTI 10.00:

Kuru meyveli yulaf lapası,
Haşlanmış yumurta, maydanoz ve dereotu, kuşburnu çayı

ARA 14.00:

Mandalina, bir bardak kefir

AKSAM 18.00:

Etli nohut, salata, ayran

SU: Hiç olcemedim, 2 lt olmuştur veya geçmiştir.

SPOR:
Yok, sadece gün içindeki adımlar...

Kızlar bir yandan hastalıklar, diğer yandan yıllardır diken üstünde tutan, hem maddi hem manevi hazırlık yaptigimiz ama bugün pat diye yuzlesince bilhassa toruncem için fazlasiyla endiselendigimiz, kızımın boşanma süreci... Hayırlısıyla atlatmak dileğiyle. 🤲 Dua bekleriz...
Sular bulanmadan durulmazmış, planın hayata geçmesi için bir gelişme gerekiyormuş demek ki.
Hayırlısı olsun ablacım, anladığım kadarıyla sizinde istediğiniz ve beklediğiniz bir gelişmeymiş.
Anne baba desteği olduktan sonra kolaycacık atlatır süreci. İki tarafta bilinçli davranırsa çocukta hasarsız atlatabilir, çok endişe etmeyin.

Yaz ortasında benimde kız kardeşim boşandı.
İnsan bu kararı verip artık mutlu olsun diye, boşanmayı bile iple çekebiliyormuş. Ama bizim ex enişte dünyadaki faydasızlığını bir kez daha kanıtlayıp bol bol kafasını yoruyor kardeşimin. Kızcağız zaten yeni hayatına adapte olmaya çalışırken birde onun saçmalıklarıyla kafa yoruyor hala daha. 😔
Kızın ve torunun için kolaylık ve güzellikler getirsin yeni hayatları. Umarım her şey çok daha güzel olur.

Yaw ekmekten olusuyor tost daha ne menüsü olcak😬😬
O tost kahvaltının devamı olabilir anca.
16:00 da sebze yada etli bir menü olmalıydı.
Zaten yemiyorsun ama kilo vermekde istiyorsun.
Nasıl olacak su orucu mu yapıcan?
Bunun daha azı nasıl olur? Vücut bir şey bulamıyor yakmak için, verdiğini tutuyor o yüzden.
Tamam yine dengeli beslen ama ye biraz. Şöyle güzel yumurtalı sebzeli bir kahvaltı
Öğlen çiğ kuruyemiş yada sağlıklı tatlılarla bir ara öğün. Akşam sebzeli proteinli bir menü harika olur.

O tost kahvaltının devamı olabilir anca.
16:00 da sebze yada etli bir menü olmalıydı.
Zaten yemiyorsun ama kilo vermekde istiyorsun.
Nasıl olacak su orucu mu yapıcan?
Bunun daha azı nasıl olur? Vücut bir şey bulamıyor yakmak için, verdiğini tutuyor o yüzden.
Tamam yine dengeli beslen ama ye biraz. Şöyle güzel yumurtalı sebzeli bir kahvaltı
Öğlen çiğ kuruyemiş yada sağlıklı tatlılarla bir ara öğün. Akşam sebzeli proteinli bir menü harika olur.
Ahh bebegım bız oyle veremıyoz sankı ya

Sular bulanmadan durulmazmış, planın hayata geçmesi için bir gelişme gerekiyormuş demek ki.
Hayırlısı olsun ablacım, anladığım kadarıyla sizinde istediğiniz ve beklediğiniz bir gelişmeymiş.
Anne baba desteği olduktan sonra kolaycacık atlatır süreci. İki tarafta bilinçli davranırsa çocukta hasarsız atlatabilir, çok endişe etmeyin.

Yaz ortasında benimde kız kardeşim boşandı.
İnsan bu kararı verip artık mutlu olsun diye, boşanmayı bile iple çekebiliyormuş. Ama bizim ex enişte dünyadaki faydasızlığını bir kez daha kanıtlayıp bol bol kafasını yoruyor kardeşimin. Kızcağız zaten yeni hayatına adapte olmaya çalışırken birde onun saçmalıklarıyla kafa yoruyor hala daha. 😔
Kızın ve torunun için kolaylık ve güzellikler getirsin yeni hayatları. Umarım her şey çok daha güzel olur.
Nasıl iyi geldin bilsen. Teşekkür ederim...🌹🌹
Bir gün bunun olacağı belliydi. O gün bugunmus. Haklarında hayırlısı...🤲

Kızlar saat farkını unutuyorum bazen menum yarın daha erken yazacağım
Sabah 2 yumurta lımonlu kahve 1 dl ekmek
Öglen 2 kase yoğurt corbası
Akşam balıklı salata ve 1 dl ekmek ve 1 avuç yer fıstığı
Spor salonu 50 dk
Evde dans 30 dk zumba tarzı Allah ne verdıyse göbeği salladık 😁
2.5 lt su

X