Fit Club 🏋🏻‍♀️

Günaydın ☀️
Geçen hafta 51.40
Bugün 50.90
Fark -500
Haftaya hedef yok çünkü 1 Aralığa kadar Hawaii deyiz. Yanımda tartı aleti götüremem🤪
A Arrietty_ H3RA_ H3RA_ sedulu sedulu

Eklentiler

• A2FD86EC-21D5-4025-9BFB-95F4E00C324D.jpeg
    A2FD86EC-21D5-4025-9BFB-95F4E00C324D.jpeg
    64,4 KB · Görüntüleme: 25
  • 20202391-FE22-4346-8A9D-BB3D31859465.jpeg
    20202391-FE22-4346-8A9D-BB3D31859465.jpeg
    48,4 KB · Görüntüleme: 18
Gelecek hafta 67 olmayı hedefledim sadece salatayla mı beslenim napayım 20 gündür aralıklı oruç yapıyorum sadece 2 kilo vermişim🤧😤🤯
1.çok fazla yöntem değiştirme.
2.su miktarını yükselt.
3.mutlaka spor yap adımlarını say, günlük hareketler sayılmaz ben de yerinde oturan biri değilimdır, oturarak televizyon bile seyredemem, hatta hep dalga geçerler poponun altında pire mi var diye ama spor yapmadan kilo veremem.
4. az tuzlu ye, şekerli hiçbir şey yeme ve içme, unu tamamen hayatından çıkar
5.kesinlikle aburcubur yeme ve protein ağırlıklı beslen.
6. Kesinlikle aç kalma mutlaka karnını doyur.
@Lusi kuzucukkkk bak az vermisim la🤣 haydin tartil🤣
Maşallah çok güzel steady gidiyorsun böyle devam et bence bu şekilde vermen çok daha kalıcı olur.
gecen hafta 72.4
bu hafta 71.3
fark 900
🧿😍
LadyMiami LadyMiami ay tutulması aciktiriyomus, kaptan dedi, ben de dun yedim yedim doymadim 😜
Beni ay tutulması değilde, deniz ve tekne acıktırdı. Tubing yaptık su da soğuk tabi acıktım 🤤
LadyMiami LadyMiami acuka yapsana
Soyle sarimsakli sarimsakli sabah sabah 👌
Yapayım da meyveli yulafın yanına hiç gitmez. 🤣🤣🤣🤣
Yapma böyle şeyler, heves ederim diye korkuyorum 🙄
Bu arada 51 kg da ne kadarcık popo olur ki, popiştir o bence
Ben en son bebişlerimden önce 49 kiloydum ama en güzel kilom da oydu, o günlere geri dönmek istiyorum. Üst tarafım xxs alt tarafım ms armut şeklindeyim resmen bunun değişmesi gerek hatta şart. 🙄🤪
Biraz da eşimden kaynaklanıyor, oda Kübalı olmasına rağmen küçük popolu seviyor yani ne yapayım:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Siz bi sorun bana benim yapmadığım diyet kaldımı? Keto karatay yumurta diyeti katabaşak diyeti su diyeti hepsini yaptım
Belki de sorun buradadır.😉
Selam kızlar dün akşam dişçiden geldiğim gibi yattım. Uyuyamadım gerçi çok ağrım vardı.
Çok zorlu bir diş çekimiydi, kök iltihaptan dolayı kist yapmış. Antibiyotiğe devam edicem bir süre daha. Dün bu sebepten tek öğün beslendim. Bugün 12 ye kadarda if yapmış oldum.
Dünün menüsü

Öğlen 14:00
1 kase mantar çorbası
1 pors. kapuska
Az yeşil salata

Sade kahve
Maden suyu
1 br tarçınlı süt

Bugünün menüsünü akşam yazarım 😘
A Arrietty_
Dişçi ne yaw?
Eşim sekiz yıl okula gitmiş bunun altı yılı tıp doktorlarıyla beraber normal tıp okumuş, dişçi denilmesi bence olmuyor arkadaşlar, adamlar bildiğiniz doktor yani. Hatta fazlası. Ağzın içinde yaptıkları ameliyatları falan görseniz şok olursunuz. 😉😊
Ac k

Oturak bi hayatım yok ki tüm gün ayakta geziyorum. Haraketsiz olsam kilo alsam tamam derim
Yine söylüyorum hareketli olmak yetmez, mutlaka spor yapman lazım, bol kardiyo olması lazım ayrıcada ağırlık kaldırıp kas yapman lazım, kas yaptıkça kilo verirsin incelersin. 😉
Ayrıca denediğin yöntemler arasında bol spor yapmak diye bir yöntem denediğini görmedim bence bir de bunu dene.
Zamanın olmamasına gelince, açıkçası hiçbirimizin zamanı yok. Sabah beşte kalkıyorum çocukları (3 tane) hazırlıyorum arada onlar okula hazırlanırken dışarı çıkıp yürüyorum sonra gelip onları okula götürüyorum ve okulun araba kuyruğunda beklemekti vs günlük en az iki ya da üç saatimi alıyor çocukların okula götürüp getirilmesi, onun haricinde öğlene kadar eşimin ofisinde çalışıyorum burada kadın almak falan gibi şeyler Türkiye’de ki gibi olmadığı için koskoca evin temizliğini de ben yapıyorum. Küçük oğlumun ödevlerine yardım ediyorum her gün en az yarım saat. Dışarda fazla yemeyiz ve dışardan yemekte getirtmeyiz, bütün yemekleri de ben yapıyorum. Ona rağmen spor yapmak için mutlaka ama mutlaka zaman buluyorum. İnsan bir şeyi yapmaya karar verirse ve bu kararına sımsıkı sarılırsa zamanda bulur enerji de bulur. Gerekirse erken kalkarsın veya geç uyursun ama mutlaka zaman bulursun önemli olan o sağlam kararı vermek ve ona sıkı sıkı tutunmak.

50 sine merdiven dayamış, menopozda bir hatun olarak söylüyorum, ben bu yaşta gençlerden daha az çalışan metabolizmamla, düzenli olarak kilo verebiliyorsam siz gençler daha kolay verirsiniz. doğru şeylerle beslenip düzenli spor yapan birinin kg vermeme ihtimali yok. Ya beslenmenizde yanlışlık yapıyorsunuzdur ya da sporunuzda yanlışlık yapıyorsunuzdur, tabi burada sözüm kilo vermeyenlere. Ayrıca içtiğim su yarıyor sözüne de hiçbir zaman inanmamışımdır inanmıyorum. Su sadece şişirir kilo aldırmaz. O da çok tuzlu şeylerle besleniyorsanız vücut su tutar. Ha bu arada bir de bol bol seks yapın güzel kilo verdiriyor.:KK70::KK70::KK70:Abla nasihati😉

50 sine merdiven dayamış, menopozda bir hatun olarak söylüyorum, ben bu yaşta gençlerden daha az çalışan metabolizmamla, düzenli olarak kilo verebiliyorsam siz gençler daha kolay verirsiniz. doğru şeylerle beslenip düzenli spor yapan birinin kg vermeme ihtimali yok. Ya beslenmenizde yanlışlık yapıyorsunuzdur ya da sporunuzda yanlışlık yapıyorsunuzdur, tabi burada sözüm kilo vermeyenlere. Ayrıca içtiğim su yarıyor sözüne de hiçbir zaman inanmamışımdır inanmıyorum. Su sadece şişirir kilo aldırmaz. O da çok tuzlu şeylerle besleniyorsanız vücut su tutar. Ha bu arada bir de bol bol seks yapın güzel kilo verdiriyor.:KK70::KK70::KK70:Abla nasihati😉

Twerk yaptik, daha napalim bacim 😜

Ben en son bebişlerimden önce 49 kiloydum ama en güzel kilom da oydu, o günlere geri dönmek istiyorum. Üst tarafım xxs alt tarafım ms armut şeklindeyim resmen bunun değişmesi gerek hatta şart. 🙄🤪
Biraz da eşimden kaynaklanıyor, oda Kübalı olmasına rağmen küçük popolu seviyor yani ne yapayım:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Gülben Ergen bile 38 bedenmiş, mis gibi kadın.

Dişçi ne yaw?
Eşim sekiz yıl okula gitmiş bunun altı yılı tıp doktorlarıyla beraber normal tıp okumuş, dişçi denilmesi bence olmuyor arkadaşlar, adamlar bildiğiniz doktor yani. Hatta fazlası. Ağzın içinde yaptıkları ameliyatları falan görseniz şok olursunuz. 😉😊
Sosyal medya kısaltmaları tatlım
herkesin ünvanına, çabasına saygım sonsuz.

Hatta belli ki yeni mezun gencecik diş hekimleri gördüm gittiğim yerde. İçimden aferin ne zorlu yollardan geçmiş diye takdir ettim.

Ameliyatıma iki hafta kaldı acayip tırsıyorum arkadaşlar. Beni cesaretlendirecek bir şeyler söyleyin. “Bir daha mide şişkinliği yaşamayacaksın daha rahat nefes alacaksın” falan gibi şeyler söyleyin bana her gün de biraz daha cesaretleneyim. :KK17::KK17::KK17::KK17:
Anne olmak, çocuk sahibi olmak harika şeyler ancak insan vücuduna verdiği tahribat baya fazla.☹️
Bir de benim gibi zayıf biri olupta beşer kilo çocuk doğurursanız maalesef böyle kaslarınız beş santim açılır. Hem ameliyat olmaktan aşırı tırsıyorum hem de olmazsam yaşlandıkça daha da kötü olmaktan korkuyorum. Çünkü bu durum şu anda hareketlerimi oldukça kısıtlıyor, mesela koşamıyorum, nefessiz kalıyorum, içtiğim su bile şişkinlik yapıyor. Doktor ameliyat şart dedi mecbur yaptıracağım ama eşim de yanımda olmayacak diye aşırı korkuyorum, kabuslar görüyorum resmen. Hayırlısıyla olsam sorunsuz bitse de kurtulsam artık. 🤲🤲🤲

İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 09.00
1 haşlanmış yumurta
2 pankek
3 zeytin
1 tk fıstık ezmesi

Ara 12.00
2 ceviz
2 incir

Öğle 14.00
1 sk taze fasulye
2 yk pirinç pilavı
200 ml ayran

Ara 16.00
3 kare sütlü çikolata
1 fincan şekersiz tk

Akşam 18.30
2 tane ızgara köfte
2 yk pirinç pilavı
1 kase salata
200 ml ayran

Su 1.5 lt
Spor 30 dk hafif tempo yürüyüş
+ev temizliği

Ameliyatıma iki hafta kaldı acayip tırsıyorum arkadaşlar. Beni cesaretlendirecek bir şeyler söyleyin. “Bir daha mide şişkinliği yaşamayacaksın daha rahat nefes alacaksın” falan gibi şeyler söyleyin bana her gün de biraz daha cesaretleneyim. :KK17::KK17::KK17::KK17:
Anne olmak, çocuk sahibi olmak harika şeyler ancak insan vücuduna verdiği tahribat baya fazla.☹️
Bir de benim gibi zayıf biri olupta beşer kilo çocuk doğurursanız maalesef böyle kaslarınız beş santim açılır. Hem ameliyat olmaktan aşırı tırsıyorum hem de olmazsam yaşlandıkça daha da kötü olmaktan korkuyorum. Çünkü bu durum şu anda hareketlerimi oldukça kısıtlıyor, mesela koşamıyorum, nefessiz kalıyorum, içtiğim su bile şişkinlik yapıyor. Doktor ameliyat şart dedi mecbur yaptıracağım ama eşim de yanımda olmayacak diye aşırı korkuyorum, kabuslar görüyorum resmen. Hayırlısıyla olsam sorunsuz bitse de kurtulsam artık. 🤲🤲🤲

Icini ferah tut. Korkma.
Doktor sart dediyse baska laf dusmez zaten.

İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 09.00
1 haşlanmış yumurta
2 pankek
3 zeytin
1 tk fıstık ezmesi

Ara 12.00
2 ceviz
2 incir

Öğle 14.00
1 sk taze fasulye
2 yk pirinç pilavı
200 ml ayran

Ara 16.00
3 kare sütlü çikolata
1 fincan şekersiz tk

Akşam 18.30
2 tane ızgara köfte
2 yk pirinç pilavı
1 kase salata
200 ml ayran

Su 1.5 lt
Spor 30 dk hafif tempo yürüyüş
+ev temizliği

Hosgeldin,
Guzel menu olmus 👍

A Arrietty_

11.00
1 tb krep, balli
1 dilim salcali tereyagli ekmek
2 avuc çekirdek

16.00
1 ortaboy pizza
2 kadeh şarap
3 kare bitter

Odul akşamı oldu. Salata/sebze yok, o kisim kotu oldu maalesef.

30 dak bisiklet.
7 bin adim

(cocuklari yatirip adimi on bine tamamlayip, 30 dak yogami yapicam bakalim)

KAHVALTI 10.00

Bir büyük porsiyon ayak paça çorbası
1 minnak dilim ekşi mayalı ekmek

ARA:
Yeşil çay, 10 adet çiğ badem, 1/2 avuç Kuru yaban mersini
Sade Türk kahvesi

AKSAM 17.30

1 büyük kase ev yoğurdu+3 yemek kaşığı inofit tahıl toping
Haşlanmış yumurta
1 dilim ananas

( canım normal yemek istemedi😕)

SU: