- 23 Temmuz 2021
- 2.048
- 6.423
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oturak bi hayatım yok ki tüm gün ayakta geziyorum. Haraketsiz olsam kilo alsam tamam derimBe zaman Sporsuz diyet yapsam kilo alıyorum, boşu boşuna aç kalıyorum
Bismillah! Daha yeni kalktım yaw!
Hormonlarına baktirdin mi canım? Endokrinoloji'ye mi gorunsen acaba? Belki de bu sorunun çok basit bir çözümü vardır...Ac k
Oturak bi hayatım yok ki tüm gün ayakta geziyorum. Haraketsiz olsam kilo alsam tamam derim
1.çok fazla yöntem değiştirme.Gelecek hafta 67 olmayı hedefledim sadece salatayla mı beslenim napayım 20 gündür aralıklı oruç yapıyorum sadece 2 kilo vermişim
Maşallah çok güzel steady gidiyorsun böyle devam et bence bu şekilde vermen çok daha kalıcı olur.@Lusi kuzucukkkk bak az vermisim la haydin tartil
gecen hafta 72.4
bu hafta 71.3
fark 900
Beni ay tutulması değilde, deniz ve tekne acıktırdı. Tubing yaptık su da soğuk tabi acıktımLadyMiami ay tutulması aciktiriyomus, kaptan dedi, ben de dun yedim yedim doymadim
Yapayım da meyveli yulafın yanına hiç gitmez.
Ben en son bebişlerimden önce 49 kiloydum ama en güzel kilom da oydu, o günlere geri dönmek istiyorum. Üst tarafım xxs alt tarafım ms armut şeklindeyim resmen bunun değişmesi gerek hatta şart.Yapma böyle şeyler, heves ederim diye korkuyorum
Bu arada 51 kg da ne kadarcık popo olur ki, popiştir o bence
Belki de sorun buradadır.Siz bi sorun bana benim yapmadığım diyet kaldımı? Keto karatay yumurta diyeti katabaşak diyeti su diyeti hepsini yaptım
Dişçi ne yaw?Selam kızlar dün akşam dişçiden geldiğim gibi yattım. Uyuyamadım gerçi çok ağrım vardı.
Çok zorlu bir diş çekimiydi, kök iltihaptan dolayı kist yapmış. Antibiyotiğe devam edicem bir süre daha. Dün bu sebepten tek öğün beslendim. Bugün 12 ye kadarda if yapmış oldum.
Dünün menüsü
Öğlen 14:00
1 kase mantar çorbası
1 pors. kapuska
Az yeşil salata
Sade kahve
Maden suyu
1 br tarçınlı süt
Bugünün menüsünü akşam yazarım
A Arrietty_
Yine söylüyorum hareketli olmak yetmez, mutlaka spor yapman lazım, bol kardiyo olması lazım ayrıcada ağırlık kaldırıp kas yapman lazım, kas yaptıkça kilo verirsin incelersin.Ac k
Oturak bi hayatım yok ki tüm gün ayakta geziyorum. Haraketsiz olsam kilo alsam tamam derim
50 sine merdiven dayamış, menopozda bir hatun olarak söylüyorum, ben bu yaşta gençlerden daha az çalışan metabolizmamla, düzenli olarak kilo verebiliyorsam siz gençler daha kolay verirsiniz. doğru şeylerle beslenip düzenli spor yapan birinin kg vermeme ihtimali yok. Ya beslenmenizde yanlışlık yapıyorsunuzdur ya da sporunuzda yanlışlık yapıyorsunuzdur, tabi burada sözüm kilo vermeyenlere. Ayrıca içtiğim su yarıyor sözüne de hiçbir zaman inanmamışımdır inanmıyorum. Su sadece şişirir kilo aldırmaz. O da çok tuzlu şeylerle besleniyorsanız vücut su tutar. Ha bu arada bir de bol bol seks yapın güzel kilo verdiriyor.Abla nasihati
Gülben Ergen bile 38 bedenmiş, mis gibi kadın.Ben en son bebişlerimden önce 49 kiloydum ama en güzel kilom da oydu, o günlere geri dönmek istiyorum. Üst tarafım xxs alt tarafım ms armut şeklindeyim resmen bunun değişmesi gerek hatta şart.
Biraz da eşimden kaynaklanıyor, oda Kübalı olmasına rağmen küçük popolu seviyor yani ne yapayım
Sosyal medya kısaltmaları tatlımDişçi ne yaw?
Eşim sekiz yıl okula gitmiş bunun altı yılı tıp doktorlarıyla beraber normal tıp okumuş, dişçi denilmesi bence olmuyor arkadaşlar, adamlar bildiğiniz doktor yani. Hatta fazlası. Ağzın içinde yaptıkları ameliyatları falan görseniz şok olursunuz.
Ahhahaha popom büyük dedim diye mi?Twerk yaptik, daha napalim bacim
Spiral yüzünden geçikmem oluyor doktora gittim zamanla düzelecek dedi başka bi problem yok şükürHormonlarına baktirdin mi canım? Endokrinoloji'ye mi gorunsen acaba? Belki de bu sorunun çok basit bir çözümü vardır...
Ameliyatıma iki hafta kaldı acayip tırsıyorum arkadaşlar. Beni cesaretlendirecek bir şeyler söyleyin. “Bir daha mide şişkinliği yaşamayacaksın daha rahat nefes alacaksın” falan gibi şeyler söyleyin bana her gün de biraz daha cesaretleneyim.
Anne olmak, çocuk sahibi olmak harika şeyler ancak insan vücuduna verdiği tahribat baya fazla.
Bir de benim gibi zayıf biri olupta beşer kilo çocuk doğurursanız maalesef böyle kaslarınız beş santim açılır. Hem ameliyat olmaktan aşırı tırsıyorum hem de olmazsam yaşlandıkça daha da kötü olmaktan korkuyorum. Çünkü bu durum şu anda hareketlerimi oldukça kısıtlıyor, mesela koşamıyorum, nefessiz kalıyorum, içtiğim su bile şişkinlik yapıyor. Doktor ameliyat şart dedi mecbur yaptıracağım ama eşim de yanımda olmayacak diye aşırı korkuyorum, kabuslar görüyorum resmen. Hayırlısıyla olsam sorunsuz bitse de kurtulsam artık.
İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 09.00
1 haşlanmış yumurta
2 pankek
3 zeytin
1 tk fıstık ezmesi
Ara 12.00
2 ceviz
2 incir
Öğle 14.00
1 sk taze fasulye
2 yk pirinç pilavı