Fit Club 🏋🏻‍♀️

Sende bendensin.
Ben sorunu biliyorum Ama. Az yemek :)
Miktarimiz az. Sporsuzluk da sebep bende. Suyu da 2l de bile zorlandigim icin birde. Sebep cok bende
Nenim vücudum açlığa alışık günlerle yemek yemesem açıkmam. Diyet tapmadığımda kilo alma sebebimi biliyorum çokca ekmek tatlı tüketmek ve gece yemek yemek. Ama diyetdeyken binların hiç biri yapmıyorum neden kilo alıyorum?😡

Sende bendensin.
Ben sorunu biliyorum Ama. Az yemek :)
Miktarimiz az. Sporsuzluk da sebep bende. Suyu da 2l de bile zorlandigim icin birde. Sebep cok bende
Önceleri çok kolay kilo verirdim 20 kilo verdiğim zamanlar var ama doğumdan sonra kilo vermek benim için çin işkencesi oldu

Mercimek koftesi yaptim evdekilere. Yaparken tadi tuzu derken 4adet yemisimdir 😂 ogle yemegim olsun Buda .

Sporumu yapamadim daha . Kosturmaca sagolsun evib icinde 6300adim atmisim..birazdan da kardesime gidecegim. Aksama kaldi yine sipor

Birde balkona tasidim herseyi. Soguk da spor yapayim 🤪

Beceremiyom ben ya, mercimek koftesi yaptigim gun hasta oluyoz biz, ha ha, artik nabiyosam 😜,

tarif var mi?

A Arrietty_ kar bekleniyomus haftaya.
Belki evden cikmam 😅

Vucut agirligi ile bolgesel yaparim o zaman bu hafta. Yogaya da devam zaten.
Yarimsar saat yapsam yeter bana.

Ama salona gidip sarisin kadınla bir kez daha yapmak istiyom yine de.

Bu gidisle bana bile eve birseyler aldiracaksiniz, ama direniyorum 🤗

Kolojen kullanmak isteyip de kötü tadından ve kokusundan dolayı icemeyenler, söylesi de var. İndirimde yakalayınca ve son kullanma tarihi de uygun olunca, 3 kutu stoklara ativerdim. 5 ay kolojenden yana kafam rahat...☺️ Screenshot_2021-11-20-16-03-50-71_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.jpg

Teşekkür ederim. Vallah spora vakit yok zaten gün içinde 1 saat falan dinleniyorum tüm gün oğlumun peşinde koşturuyorum ev işi falan derken zaten spor yapmış kadar oluyorum. Oğlum uyuduğu zamanlar haftada 2 gün falan leslie yapıyorum arada squat qarın çalışıyorum o kadar.
Be zaman Sporsuz diyet yapsam kilo alıyorum, boşu boşuna aç kalıyorum 😉
Tarti günümüz unutulmadi degil mi :skandal:

Lori Lori Lusi Lusi Alys Alys LadyMiami LadyMiami CanTorun CanTorun @sedulu @Tavsannesi @_BuRc_ @tomrs @H3RA_ @bi-zuzu @esmeriiim

Kacaklarida etiketledim
Son etiketleyisim bu :KK14:
Bismillah! Daha yeni kalktım yaw! 🙄🙄🙄

Eklentiler

• 7C8D12B5-C651-42D5-95EB-57AF8FA07580.jpeg
    7C8D12B5-C651-42D5-95EB-57AF8FA07580.jpeg
    64,4 KB · Görüntüleme: 22
X