Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Swing cok guzelBen yokum
Swing yapcam diye atarim birinin kafasina salonda
Gecen haftakini henuz 2 kez yaptim, devam edebilirim belki. Ya da araya yarim saatlik bolgesel koyayim.
BiliyorumHaftaya ay sonu. Bilio musun
Nenim vücudum açlığa alışık günlerle yemek yemesem açıkmam. Diyet tapmadığımda kilo alma sebebimi biliyorum çokca ekmek tatlı tüketmek ve gece yemek yemek. Ama diyetdeyken binların hiç biri yapmıyorum neden kilo alıyorum?Sende bendensin.
Ben sorunu biliyorum Ama. Az yemek :)
Miktarimiz az. Sporsuzluk da sebep bende. Suyu da 2l de bile zorlandigim icin birde. Sebep cok bende
Önceleri çok kolay kilo verirdim 20 kilo verdiğim zamanlar var ama doğumdan sonra kilo vermek benim için çin işkencesi olduSende bendensin.
Ben sorunu biliyorum Ama. Az yemek :)
Miktarimiz az. Sporsuzluk da sebep bende. Suyu da 2l de bile zorlandigim icin birde. Sebep cok bende
Kan azlığım var sadeceUzun sureli olanlari demiyorum boyle bir haftalik vucut duzenini sasirtmak icin ,acaba kan değerlerine baktirdin mi onlarda etkiler diye dusunuyorum
Evet kuzum Ama onsuzda olur.
Ben kettlebell ile seviyorum yapmayi
Mercimek koftesi yaptim evdekilere. Yaparken tadi tuzu derken 4adet yemisimdir ogle yemegim olsun Buda .
Sporumu yapamadim daha . Kosturmaca sagolsun evib icinde 6300adim atmisim..birazdan da kardesime gidecegim. Aksama kaldi yine sipor
Birde balkona tasidim herseyi. Soguk da spor yapayim
Haftaya ay sonu. Bilio musun
Yetersiz ve kalitesiz uyku, artı stres kilo vermenin baş düşmanı. Yerden göğe haklısın...Bence seni stres de etkiliyor. Calismadigin dönem cok iyi verdin.
HosgeldinSelamlar herkese
Ramazan ayında 55 kg ile 13.takimdan mezun oldum uzun süre 58 korudum fakat kizimin okula baslamasiyla bol karbonhidratli beslenme menuleri sayesinde hizla kilo aldim suan 61.25 im
Pazartesi itibariyle baslicam umarim
Be zaman Sporsuz diyet yapsam kilo alıyorum, boşu boşuna aç kalıyorumTeşekkür ederim. Vallah spora vakit yok zaten gün içinde 1 saat falan dinleniyorum tüm gün oğlumun peşinde koşturuyorum ev işi falan derken zaten spor yapmış kadar oluyorum. Oğlum uyuduğu zamanlar haftada 2 gün falan leslie yapıyorum arada squat qarın çalışıyorum o kadar.
Bismillah! Daha yeni kalktım yaw!
Hoşgeldin canım...Selamlar herkese
Ramazan ayında 55 kg ile 13.takimdan mezun oldum uzun süre 58 korudum fakat kizimin okula baslamasiyla bol karbonhidratli beslenme menuleri sayesinde hizla kilo aldim suan 61.25 im
Pazartesi itibariyle baslicam umarim