Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bu arada ben hedef kilomu 49 olarak değiştirdim size de bildireyim dedim en son 51 demiştim ama artık hedefim 49 kilo olmak. Çünkü hala popom büyük ve hiç sevmiyorum. 🤮🤮
Zaman olarakta şubat ayına kadar olursa çok iyi olur ama olmazsa da yaza kadar olsa iyi olur. :confused::confused::confused:
A Arrietty_ H3RA_ H3RA_ @sedulu
Yapma böyle şeyler, heves ederim diye korkuyorum 🙄
Bu arada 51 kg da ne kadarcık popo olur ki, popiştir o bence

Belki vucudun artik rutine getirmistir yediklerini, uzun zman diyette kalinca ayni durum oluyor birkac gun fazla yiyerek vucut mu sasirtsan ? Ya da tam tersi kaptanlarimiz yaptigi keto diyeti gibi diyetlere mi baksan
Siz bi sorun bana benim yapmadığım diyet kaldımı? Keto karatay yumurta diyeti katabaşak diyeti su diyeti hepsini yaptım

Selam kızlar dün akşam dişçiden geldiğim gibi yattım. Uyuyamadım gerçi çok ağrım vardı.
Çok zorlu bir diş çekimiydi, kök iltihaptan dolayı kist yapmış. Antibiyotiğe devam edicem bir süre daha. Dün bu sebepten tek öğün beslendim. Bugün 12 ye kadarda if yapmış oldum.
Dünün menüsü

Öğlen 14:00
1 kase mantar çorbası
1 pors. kapuska
Az yeşil salata

Sade kahve
Maden suyu
1 br tarçınlı süt

Bugünün menüsünü akşam yazarım 😘
A Arrietty_

F2207083-0C04-4CFE-8BFF-E76040B235A7.jpeg

Geçen hafta 59.40
Bu hafta 58.75
Fark 650 gr
Hedef 58.50
A Arrietty_

Selam kızlar dün akşam dişçiden geldiğim gibi yattım. Uyuyamadım gerçi çok ağrım vardı.
Çok zorlu bir diş çekimiydi, kök iltihaptan dolayı kist yapmış. Antibiyotiğe devam edicem bir süre daha. Dün bu sebepten tek öğün beslendim. Bugün 12 ye kadarda if yapmış oldum.
Dünün menüsü

Öğlen 14:00
1 kase mantar çorbası
1 pors. kapuska
Az yeşil salata

Sade kahve
Maden suyu
1 br tarçınlı süt

Bugünün menüsünü akşam yazarım 😘
A Arrietty_
Gecmis olsun secy sempazem😍
Lorişim 8 li hanelere doğru koşuyorsun, harikasın 😍
Before after yapmayacak mısın artık, değişimini çok merak ediyorum.
Az kaldiii ama artik yavas gidiyorrr. Az da olsa gidiyorr💪💪💪💪
Before after bu ay sonu dusunuyorummm😬

Yeni Challenge buldum 🤭

EMOM yine

1. Dakika da

2xkettlebell swing (dumbell ile de olur )
2x Goblet squats
1x burpees

Kalan sure de dinlenme

2.Dakika

2x Goblet squats
2x burpees

3.Dakika

2x Goblet squats
3x burpees

Diye devam ediyor. Kac dakika yaparsaniz burpees her seferinde artiyor +1 ile

Ne dersiniz 😁😂

Ben yokum 😂
Swing yapcam diye atarim birinin kafasina salonda 😜

Gecen haftakini henuz 2 kez yaptim, devam edebilirim belki. Ya da araya yarim saatlik bolgesel koyayim.

Siz bi sorun bana benim yapmadığım diyet kaldımı? Keto karatay yumurta diyeti katabaşak diyeti su diyeti hepsini yaptım

Uzun sureli olanlari demiyorum boyle bir haftalik vucut duzenini sasirtmak icin ,acaba kan değerlerine baktirdin mi onlarda etkiler diye dusunuyorum😌

X