- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapma böyle şeyler, heves ederim diye korkuyorum
Yaptim. Ama kahvalti yaptim bileDun aksam spor yapti isen biraz daha dinlenip tartil
Siz bi sorun bana benim yapmadığım diyet kaldımı? Keto karatay yumurta diyeti katabaşak diyeti su diyeti hepsini yaptımBelki vucudun artik rutine getirmistir yediklerini, uzun zman diyette kalinca ayni durum oluyor birkac gun fazla yiyerek vucut mu sasirtsan ? Ya da tam tersi kaptanlarimiz yaptigi keto diyeti gibi diyetlere mi baksan
Sende bendensin.Siz bi sorun bana benim yapmadığım diyet kaldımı? Keto karatay yumurta diyeti katabaşak diyeti su diyeti hepsini yaptım
Eyy ay tutulması, sen neymisin boyle...@LadyMiami ay tutulması aciktiriyomus, kaptan dedi, ben de dun yedim yedim doymadim
bana yansımadı o zaman ne güzelEyy ay tutulması, sen neymisin boyle...
Gecmis olsun secy sempazemSelam kızlar dün akşam dişçiden geldiğim gibi yattım. Uyuyamadım gerçi çok ağrım vardı.
Çok zorlu bir diş çekimiydi, kök iltihaptan dolayı kist yapmış. Antibiyotiğe devam edicem bir süre daha. Dün bu sebepten tek öğün beslendim. Bugün 12 ye kadarda if yapmış oldum.
Dünün menüsü
Öğlen 14:00
1 kase mantar çorbası
1 pors. kapuska
Az yeşil salata
Sade kahve
Maden suyu
1 br tarçınlı süt
Bugünün menüsünü akşam yazarım
A Arrietty_
Az kaldiii ama artik yavas gidiyorrr. Az da olsa gidiyorrLorişim 8 li hanelere doğru koşuyorsun, harikasın
Before after yapmayacak mısın artık, değişimini çok merak ediyorum.
Eyy ay tutulması, sen neymisin boyle...
bana yansımadı o zaman ne güzel
Bu sabah bile zorla yedim o kadar saat açlığa rağmen
Sende bendensin.
Ben sorunu biliyorum Ama. Az yemek :)
Miktarimiz az. Sporsuzluk da sebep bende. Suyu da 2l de bile zorlandigim icin birde. Sebep cok bende
Yaptim. Ama kahvalti yaptim bile
Spora gececegim birazdan. Bu sefer saati de taktim. Ne kadar yakacag bakalim.
Ise basladikdan sonra saati anca haftasonu takiyorum
Yeni Challenge buldum
EMOM yine
1. Dakika da
2xkettlebell swing (dumbell ile de olur )
2x Goblet squats
1x burpees
Kalan sure de dinlenme
2.Dakika
2x Goblet squats
2x burpees
3.Dakika
2x Goblet squats
3x burpees
Diye devam ediyor. Kac dakika yaparsaniz burpees her seferinde artiyor +1 ile
Adam J. Holland on Instagram: "⚡️EMOM Challenge⚡️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📓Training Notes📓 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔️Go as long as you can! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔️Follow Rep Scheme Below ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Minute 1 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 2x Swings ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 2x Goblet Squ
563 likes, 25 comments - docsfitness_nj on November 19, 2021: "⚡️EMOM Challenge⚡️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📓Training Notes📓 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔️Go as long as you can! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔️Follow Rep Scheme Below ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Minute 1 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 2x Swings ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 2x Goblet Squats...www.instagram.com
Ne dersiniz
Siz bi sorun bana benim yapmadığım diyet kaldımı? Keto karatay yumurta diyeti katabaşak diyeti su diyeti hepsini yaptım