Fit Club 🏋🏻‍♀️

gecen hafta 72.4
bu hafta 71.3
fark 900

Eklentiler

• 20211120_112810.jpg
    20211120_112810.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 24
Sağlıklı, mutlu ve huzurlu hafta sonumuz olsun. 🌹
Rüyada onu bunu görürsün de, buram buram sarımsak sirke kokusu almak da neyin nesidir. 😁
Gözümü açar açmaz, hadi corbacida kahvaltı edelim dedim ve gittik.
Missler gibi natürel ayak paça çorbasını huplettik, kolojenleri ve proteinleri yuklendik döndük...😎
Şifa olsun Ya Rabbi'm...🤲🤭

Yeni Challenge buldum 🤭

EMOM yine

1. Dakika da

2xkettlebell swing (dumbell ile de olur )
2x Goblet squats
1x burpees

Kalan sure de dinlenme

2.Dakika

2x Goblet squats
2x burpees

3.Dakika

2x Goblet squats
3x burpees

Diye devam ediyor. Kac dakika yaparsaniz burpees her seferinde artiyor +1 ile

Ne dersiniz 😁😂

Okurken guzelde yaparken dusunemedim🤣🤣

Alfa RR Alfa RR bence de diyetisyene gitmelisin.
Miktar yazmamamandan ve onceki buradaki menulerinden de tahmin etmistim cok az yedigini.

Bu mantaliteyi degistirmen lazim.
Benim 5 yasindaki sipa senden fazla yiyordur. Tamam o cok hareketli ama neticede minnacik vucut. Bir çocuktan bile az yiyorsun, sence de burada bir yanlis yok mu.

Kilo vermeyi gecelim, vücudun enerjisizlikten diger sistemleri de askiya ali, tamamen hayatta kalma moduna gecer, sonra gelsin hastaliklar, deger mi hic.

Lutfen diyetisyeni bir kere daha dene.

Evde ki en küçük tabakda pasta tabakları varya küçük onlarda yiyorum yemeğimi günlük kalori hesabı yapsak 900 kalori almıyorum hiç. Anlamadım ben bu işi ağistos ayındada diyetdeydim 1 ay şeker ve unu hayatımdan çıkardım çokca lif sebze protein ağırlıklı beslendim 67 kilodan 63e düştüm sonra diyet yaptığım halde yine 67 oldum. Bende motivasyonumu kaybettim diyeti bıraktım.😑
Belki vucudun artik rutine getirmistir yediklerini, uzun zman diyette kalinca ayni durum oluyor birkac gun fazla yiyerek vucut mu sasirtsan ? Ya da tam tersi kaptanlarimiz yaptigi keto diyeti gibi diyetlere mi baksan

X