Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tartıldın kızYavrukus gecen haftaki kilom neydi
Ilk sayfada bulamadim
Seni bekliyomTartıldın kız
Çok beklersin tartı pili bitmiş bir de hay aksi kırılıvermiş orta yerindenSeni bekliyom
gunaydin. hedef kilom 58 olsun.
Gelecek hafta 67 olmayı hedefledim sadece salatayla mı beslenim napayım 20 gündür aralıklı oruç yapıyorum sadece 2 kilo vermişim
Kucuk cocuk ile pesinden kosturmak yoruyordur tabi.Teşekkür ederim. Vallah spora vakit yok zaten gün içinde 1 saat falan dinleniyorum tüm gün oğlumun peşinde koşturuyorum ev işi falan derken zaten spor yapmış kadar oluyorum. Oğlum uyuduğu zamanlar haftada 2 gün falan leslie yapıyorum arada squat qarın çalışıyorum o kadar.
2kilo bence gayet iyi.Gelecek hafta 67 olmayı hedefledim sadece salatayla mı beslenim napayım 20 gündür aralıklı oruç yapıyorum sadece 2 kilo vermişim
Evde ki en küçük tabakda pasta tabakları varya küçük onlarda yiyorum yemeğimi günlük kalori hesabı yapsak 900 kalori almıyorum hiç. Anlamadım ben bu işi ağistos ayındada diyetdeydim 1 ay şeker ve unu hayatımdan çıkardım çokca lif sebze protein ağırlıklı beslendim 67 kilodan 63e düştüm sonra diyet yaptığım halde yine 67 oldum. Bende motivasyonumu kaybettim diyeti bıraktım.2kilo bence gayet iyi.
Yedigin miktarda belki sorun var
Sirf salata olmaz ama.
Diyetisyenle gorus bence. 900 kalori nedirki?Evde ki en küçük tabakda pasta tabakları varya küçük onlarda yiyorum yemeğimi günlük kalori hesabı yapsak 900 kalori almıyorum hiç. Anlamadım ben bu işi ağistos ayındada diyetdeydim 1 ay şeker ve unu hayatımdan çıkardım çokca lif sebze protein ağırlıklı beslendim 67 kilodan 63e düştüm sonra diyet yaptığım halde yine 67 oldum. Bende motivasyonumu kaybettim diyeti bıraktım.