Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin kizlar
Soyle bir hatirlatma yapayim. Ilk sayfaya eklemedim kalabalik oluyor diye. 3gun boyunca her sabah hatirlatma yapacagim
HAFTANIN EGZERSIZLERI
Alys in toparlansin egzersizi
Alys den tavsiyeler "Deadlift + squat mini video:
Özellikle pozisyon kontrolu icin. Iki hareket de agirlikla ve agirliksiz yapilabilir. Vucut agirligi da agirlik neticede "
( )
Asagida ki link de egzersizleri gore bilirsiniz.
Charlee Atkins on Instagram: "Squats vs. Deadlifts >> which one is your fav?? #lowerbodyworkout #lowerbodystrength #fitnessmotivation #athomeworkout"
2,968 likes, 77 comments - charleeatkins on March 19, 2021: "Squats vs. Deadlifts >> which one is your fav?? #lowerbodyworkout #lowerbodystrength #fitnessmotivation #athomeworkout".www.instagram.com
Su sekilde yapiyoruz :
EMOM 9Dklik (every minute on the minute )
20 Squat
20 Deadlift
1dk Ara
3 defa tekrarliyoruz bu siralamayi. Kesinlikle Squat ve deadlift bitmeden ara vermiyorsunuz
Yapilacak günler : Pazar + Pazartesi +Sali
** EMOM nedir
EMOM antrenmanında temel mantık verilen yükü 1 dk içinde kalarak tamamlayıp kalan süreyi dinlenerek geçirerek bir sonraki dakika başına hazır olmak ve aynı yükü tekrar dakika başında almaktır.
Örneğin verilen yükü yani tanımlanan antrenmanı 30 saniyede tamamlarsak 30 saniye dinlenme süremiz olur ve bir sonraki dakika başına kadar bekleriz.
EMOM antrenmanı bize güç dayanıklılık ve çabuk recover olmayı kazandırır.Aynı zamanda hız kazanmak içinde çok önemli bir antrenman tekniğidir.
Alys Lori Lusi @Tavsannesi @_BuRc_ @tomrs A Arrietty_ LadyMiami @Aytac Rovs
H3RA_
Evet bir uludağ köyünde yaşadık birkaç yıl yanlış hatırlamıyorsam Alaçam olması lazım adı çok güzel bir köydü çilek falan yetiştiriyorlardı ama tabi yıllar önce şimdi ne yapıyorlar bilmiyorum. Oradan Yıldırım’a taşındık yani ben de Yıldırım’da yaşadım bir süre, hatta Yıldırım ekmek fırınından çok ekmek almışımdır, daha sonra emirsultandan ev aldık oraya taşındık sonra Gaziantep’e okula gittim döndüğümde de birkaç yıl Çekirge de Uludağ yolunda yaşadım sonra Amerika’ya geldim zaten. Aslen bursalı değilim ama kim sorsa Bursalıyım derim çünkü Bursa’yı çok severim.Ailen öğretmendi sanırım, hangi dağ köyünde görev yapmislardi?
Ben de Yıldırım mahallesi civarında dogup büyüdüm.
Emirsultan ve Yeşil aşık olduğum iki semttir. Camiilerinin avlularinda sessizce, huşu içinde oturmaya, mezarlığında dolanmaya bayılırım.
Ne güzel, ailen halâ Bursa'da mı?
Evet bir uludağ köyünde yaşadık birkaç yıl yanlış hatırlamıyorsam Alaçam olması lazım adı çok güzel bir köydü çilek falan yetiştiriyorlardı ama tabi yıllar önce şimdi ne yapıyorlar bilmiyorum. Oradan Yıldırım’a taşındık yani ben de Yıldırım’da yaşadım bir süre, hatta Yıldırım ekmek fırınından çok ekmek almışımdır, daha sonra emirsultandan ev aldık oraya taşındık sonra Gaziantep’e okula gittim döndüğümde de birkaç yıl Çekirge de Uludağ yolunda yaşadım sonra Amerika’ya geldim zaten. Aslen bursalı değilim ama kim sorsa Bursalıyım derim çünkü Bursa’yı çok severim.
HayırNe güzel, ailen halâ Bursa'da mı?
Ne güzel ya maşallah ben aç olunca hiç spor yapamam, hiç enerjim olmaz.KAHVALTI 10.00
1 buçuk bardak süt+3 çorba kaşığı yulaf+1 tatlı kaşığı kakao+1 tatlı kaşığı bal+1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi ile yulaf lapası, karışık meyve tabağı
ARA:
Sade Türk kahvesi, yeşil çay ve kuşburnu çayı
AKŞAM 17.00
İki küçük kepçe kırmızı mercimek çorbası
15 adet fırında sardalya,
Bir küçük kase karışık acılı ezme
Eşim öğlen yemeği yemeyince çok acıktı, yemeği bir saat öne aldım.
Yarın için Lori cigimin dediği oldu...Açlık sürem yine 16 saat olacak.
SU:
3 lt
Sporu da sonra yazarım.
Ya böyle tatlı minnak bamya nerde var ya şunun tatlılığına bakın hele insanın tb ekmek banası geliyor
Naber minnoş amerigalım nasılsın epeydir muhabbet etmedikNe güzel ya maşallah ben aç olunca hiç spor yapamam, hiç enerjim olmaz.
Ay ben bunu simdi gordum
Açlıktan pek etkilenmiyorum ben, ama susuz kalırsam yerimden kimildayamam.Ne güzel ya maşallah ben aç olunca hiç spor yapamam, hiç enerjim olmaz.
Ya böyle tatlı minnak bamya nerde var ya şunun tatlılığına bakın hele insanın tb ekmek banası geliyor
Afiyet olsun
Kahvaltin cok guzel dolu dolu.Yorumları tam okuyamadım tekrar döneceğim. Dünkü menümü yazmalıyım
Sabah kahvaltısı 11 gibi
Bir dilim ekmek, bir mücver, bir tabak salata, küçük kase kabak yoğurt lamasi, haşlanmış yumurta, kk peynir
Kızımın doğum günüydü,
4 gibi
Bı lokma pasta,bir tane baklava bol cerez
Akşam
Keci kelle pişirdim , bacak karın vs sade yedim
Sporum yok ,su iki litre ye yakın
A Arrietty_
Aksam yemegi tam benlik. Afiyet olsun.KAHVALTI 10.00
1 buçuk bardak süt+3 çorba kaşığı yulaf+1 tatlı kaşığı kakao+1 tatlı kaşığı bal+1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi ile yulaf lapası, karışık meyve tabağı
ARA:
Sade Türk kahvesi, yeşil çay ve kuşburnu çayı
AKŞAM 17.00
İki küçük kepçe kırmızı mercimek çorbası
15 adet fırında sardalya,
Bir küçük kase karışık acılı ezme
Eşim öğlen yemeği yemeyince çok acıktı, yemeği bir saat öne aldım.
Yarın için Lori cigimin dediği oldu...Açlık sürem yine 16 saat olacak.
SU:
3 lt
Sporu da sonra yazarım.
Uhmm lazanya afiyet olsun
Yumusta guzel miydi