Bende takildim. 70-71,5 arasi gidip geliyorum.Hiç sorma kaptan aylardır 71 e inemedim ama artık daha kararlı görüyorum kendimi
Bende de spprsuzluk var. Aslında bende iyi besleniyorum sağlıklı sadece çerez aşırıya kacabiliyorum.. Ondan uzaklassam iyi olacak. Yoksa hamir işi yok makarna yok pirinç yok, olsa dahi tadımlık oluyor. Hele tatlı pasta işi de yok anlamıyorum. Bı kaçak uyor ama bakalım.hayirlisiBende takildim. 70-71,5 arasi gidip geliyorum.
Sinir bozucu . Beslenmem oyle kotu degil. Sporsuzluk diyesim geliyor. Daha onceleride boyle beslenip sporum coktu gidiyordu.
Leg raise gobus icin iyidir.Cancazlarim bana bel bölgesi göbek eritmek için ,video hareket gonderebilirmisiniz. Benim en çok sıkıntım bu bölgeler malesef
Soğukken açık hava yürüyüşü güzel yağ yaktırır. Softshell montla hiç usunmuyor. Eline de eldiven. Yağmur fazla yağarsa çöpçü yağmurlugum bile var.Üç gün fikri kafama yattı ben de plates haricinde kalan günlerde biraz yürüyüş mü yapsam diyordum ki aşırı soğudu havalar cesaret edemiyordum
Ben dibine yaktım bacılar yarın diyet var diye bira partisi başlatıyorum bebeler uyusun zıkkımlanacağım yarın için ise tertemiz bi sayfa açıyorum kirlerimden günahlarımdan karbonhidratımdan arınmış vaziyetteNe yedin Bebe
Bende az once makarna yedimkabakli yogurt doyurmadi
Tost makinesinin arasına pişirme kağıdını katla koy, ızgara da kirlenmez...Canm benim hiç sorun değil. Olur deneyeyim. tost da denerim hangisini yerlerde artık teşekkür ederim
Hiç umursamazsan kesin yay burcusun ehuehheehSoğukken açık hava yürüyüşü güzel yağ yaktırır. Softshell montla hiç usunmuyor. Eline de eldiven. Yağmur fazla yağarsa çöpçü yağmurlugum bile var.
Fotoda komiklik olsun diye oğlumun lastik çizmelerini de giymiştim.Herkesin tuhaf bakışları altında giyip yürüyorum, hiiic umursamam.
Eki Görüntüle 2951815
Kocum ben koç...Hiç umursamazsan kesin yay burcusun ehuehheeh
Simdi emin olayim
Sadece bu video mu ?
Haydaaa oldu mu şimdiKocum ben koç...
Cancazlarim bana bel bölgesi göbek eritmek için ,video hareket gonderebilirmisiniz. Benim en çok sıkıntım bu bölgeler malesef
Bulmadim. Bugun sececem yavruLen değişik naptın buldun mu üstüne oturcak birini
100 altinda beni kesmiyorTamamdır ben bugün bunu yaparım, kaçar adet yapalım, yirmişer yirmişer üçer şans mı yapalım acep?
Ben ağırlık da ekleyeceğim.
Ah ulen tr klavye olmadan neler yaziyoruzLusi dedim sana yilbasina kadar ayrilma bir yere diye, 2022 de hepinize benden izin, simdi sikin disinizi 1. 5 ay bakem
Muhahahahaha bidaha gidersen ustune oturacam bilesinBen dibine yaktım bacılar yarın diyet var diye bira partisi başlatıyorum bebeler uyusun zıkkımlanacağım yarın için ise tertemiz bi sayfa açıyorum kirlerimden günahlarımdan karbonhidratımdan arınmış vaziyette
Lori öz hakiki topalak ım nerdesin bakim
Senden iyi pazarcı olurdu hee gel vatandaş gelCanim sen katilsana challenge lara, gecen hafta kaptanin paylastigi hareketler fena yakti beni, hem de topu topu 4 5 dakikada bitti.
Ben dibine yaktım bacılar yarın diyet var diye bira partisi başlatıyorum bebeler uyusun zıkkımlanacağım yarın için ise tertemiz bi sayfa açıyorum kirlerimden günahlarımdan karbonhidratımdan arınmış vaziyette
Lori öz hakiki topalak ım nerdesin bakim
Senden iyi pazarcı olurdu hee gel vatandaş gel
Neyin ödülü kız bamya dün yemişin makarnaBen de odul yapacam ama ne yapacam bilmiyorumsabah beri ödül yapicam diyorum, sağlıklı şeyler yiyorum, olmuyor boyle
Bursa salı pazarı senden sorulur zaar bilemedik affet ağamPazarcilik yapmadim saniyosan
Çekirdekten yetiştik kizim biz