- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.197
Tek basina mi bu challengeBir de benim 20.000 adım challenge var bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek basina mi bu challengeBir de benim 20.000 adım challenge var bugün
Gelmezsen 60Napiyoruz üç evetle uğurluyoruz
Geçen hafta :
Eki Görüntüle 2951739
Bu hafta : Eki Görüntüle 2951738
A Arrietty_ kayıtlara geçsin arkadaşlar haftaya 60 ı görmeyen bizden değildir naaa buraya yazıyorum
Bugun mu hafta ici mi ?
Soyle mi yapsakHemen baslayalim
Isteyen pazartesi baslaisn, ama hepimiz en az 3 gun yapalim bu jafta, popisler cok yattılar
Yarın diyet yapcam diye bugün yazılmayacak şeyler yidim bacım etme eyleme size yazık
Üç gün fikri kafama yattı ben de plates haricinde kalan günlerde biraz yürüyüş mü yapsam diyordum ki aşırı soğudu havalar cesaret edemiyordumHemen baslayalim
Isteyen pazartesi baslaisn, ama hepimiz en az 3 gun yapalim bu jafta, popisler cok yattılar
Soyle mi yapsak
Cumartesi , pazartesi ve carsamba senin iki videolar
Pazar, sali ve persembe mesela kol veya core videosu ?
Ne yedin BebeYarın diyet yapcam diye bugün yazılmayacak şeyler yidim bacım etme eyleme size yazık
A Arrietty_
Kaptaniskom simdi soyle yapalim, 2 video paylasiyorum.
Secenek 1:
3 er dakika squat ve deadlift
Secenek 2:
Agirlikla 20ser adet (belki 2 set mesela)
Bu squat challenge : 3.30 dakika olup ayni video ile deadlift yapilabilir.
Bu deadlift + squat mini video:
Özellikle pozisyon kontrolu icin. Iki hareket de agirlikla ve agirliksiz yapilabilir. Vucut agirligi da agirlik neticede
Charlee Atkins on Instagram: "Squats vs. Deadlifts >> which one is your fav?? #lowerbodyworkout #lowerbodystrength #fitnessmotivation #athomeworkout"
2,968 likes, 77 comments - charleeatkins on March 19, 2021: "Squats vs. Deadlifts >> which one is your fav?? #lowerbodyworkout #lowerbodystrength #fitnessmotivation #athomeworkout".www.instagram.com
Secenek 1 olabilir.
Hatta nabzi costurmak icin
1dk yapabildigin kadar squat
Ardindan
1 dk yapabildigin kadar deadlift
1dk ara
Ve bunu 3defa tekrarliyalim ? Boylece toplam 3dk vermis oluyoruz egzersizlere ?
Simdi emin olayimDeadlift + squat mini video:
Charlee Atkins on Instagram: "Squats vs. Deadlifts >> which one is your fav?? #lowerbodyworkout #lowerbodystrength #fitnessmotivation #athomeworkout"
2,968 likes, 77 comments - charleeatkins on March 19, 2021: "Squats vs. Deadlifts >> which one is your fav?? #lowerbodyworkout #lowerbodystrength #fitnessmotivation #athomeworkout".www.instagram.com
Coo teşekkür ederim öyle yapayımYagsiz tavada, hafifçe z.yagi surerek yaparsan gayet sağlıklı bir yiyecek. Bebeğin mucverini de zaten yağlı yapmiyorsundur...Dert değil, afiyet olsun.
Canm benim hiç sorun değil. Olur deneyeyim. tost da denerim hangisini yerlerde artık teşekkür ederimYazamadim canim yagsiz tavada yada tost makinesinde deneyebilirsin ,firinda da olabilir ama tadi degismis oluyor biraz
Hiç sorma kaptan aylardır 71 e inemedim ama artık daha kararlı görüyorum kendimiRegl olmaman etkiliyordur. Eksi eksidir Ama :))
Obaa
Masallah
Zalim spaghetti
Sende benim gibi takildin kaldin
Tebrikler ,guzel eksi
Hedefe cok az kaldi
Hadi bakalim. Sol bastan diyip bugunden basla temiz beslenmeye
Elimde kabak vardı nasıl tuketeyim diye düşündüm durdum ,mücver yaptım , kabak detoksu yapıyorum belki zayıflatır,umut dünyası isteNe yapcan kiz kabakla?
Mucver dedi tomrs benim de canim cekti, ama cok tembelim ya, hazir bisiler olacak galiba aksama.