Bak ben gidiyorum bugunnn. Haber verLori gelirim len, dur bu duruma göre, simdilik bogaz agrim biraz hafif gibu, kahvaltidan sonra yeniden degerlendireyim.
Bir de test yapayim ne olur ne olmaz. Bana bulasmiyor korona prensip olarak ama
Çarşamba günü: 61.85
Bugün: 61.60
Attığım taş urkuttugum kurbağaya değecek mi ilerleyen günlerde daha net göreceğim.Eki Görüntüle 2951386
Selam kizlar
Malum isdeyim bu haftasonu15.30 a kadar da susuz kalamam. Tartimi pazartesi paylasacagim.
Aklimdan dun paylasmak vardicalistigim haftasonu oyle ayarlayim
Başlarken 3 hafta dedim.1 hafta daha sans ver, tam denedim dersin
Hoşgeldin canım. Burası iyi geliyorsa gitme...Gunaydin kizlar nasilsiniz?
2haftadir hic tartilamadim burayi takip etmeyince az sonra tartilip spor gorevlerinize talibimsistimm hissediyorum
Butasi bana çok çok iyi geliyor uzaklastigim an kilo almaya başlıyor umHoşgeldin canım. Burası iyi geliyorsa gitme...
Neden kötü hissettin ki?Kizlar bir tane kabak mücver yedim çok açtım çok canm çekti . Bebiklere yapıyordum. Kendimi çok kötü hissettim,
Hoşgeldin canım. Burası iyi geliyorsa gitme...
Kizlar bir tane kabak mücver yedim çok açtım çok canm çekti . Bebiklere yapıyordum. Kendimi çok kötü hissettim,
Kizartiyorsu. Ya fazla karbonhidrat kısır diye düşündümNeden kötü hissettin ki?
Kahvaltıda olsun, akşam yemeklerinde olsun çok yedim ben...
Yağda kızartım canm onun için uzak durmaya çalıştım ama olmadı yağsız da olabiliyorsa yaparım tabikiCocuklar icinse zaten yagi azdir diye düşünüyorum canim ,yagsiz pisirirsen 2 3 adet yiyebilirsin ogun olarak
Yağda kızartım canm onun için uzak durmaya çalıştım ama olmadı yağsız da olabiliyorsa yaparım tabiki