Fit Club 🏋🏻‍♀️

İnsan çok sapıtmış. Eltim gelmişdi bize ben 68 kiloyum oda 70 bana diyor ki niye diyet yapıyorsun boş ver zayıflıyıp napıcan zaten 5 kilo verirsin ancak boşuna yorma kendini diyor. Bu lafları söyleyen eltim her gün detox suları bilmem zayıflama hapları çayları içen zayıflamak için her yola el atan biri. Bu kıskançlık niye ? Ben birini diyet yaparken gördüğümde motive olsun diye hep olumlu konuşurum ama hiç kimseden kendim için öyle saygı görmedim. Her kes yapamazsın 2 güne bırakırsın 5 kilo verip 10 kilo alırsın diyo😔
Tam tersine hırs yap sende işte. Motivasyonun olsun bu sözler. Kilolarını verince sen ona ders verirsin.

İnsan çok sapıtmış. Eltim gelmişdi bize ben 68 kiloyum oda 70 bana diyor ki niye diyet yapıyorsun boş ver zayıflıyıp napıcan zaten 5 kilo verirsin ancak boşuna yorma kendini diyor. Bu lafları söyleyen eltim her gün detox suları bilmem zayıflama hapları çayları içen zayıflamak için her yola el atan biri. Bu kıskançlık niye ? Ben birini diyet yaparken gördüğümde motive olsun diye hep olumlu konuşurum ama hiç kimseden kendim için öyle saygı görmedim. Her kes yapamazsın 2 güne bırakırsın 5 kilo verip 10 kilo alırsın diyo😔
Baskasinin iyiligini istemiyor. Sen H3RA_ H3RA_ dedigi gibi bu yolunda devam et. Olgunlasmamis insanlarla hic beynini yorma

Ve bende menumu yazayim:
9.00: kerevissapi icecegi
10.00: 2 wasa kimyonlu peynirle, zeytin, domates ve salatalik.
13.00: 3 zeytin, domates,salatalik ve 1 dilim ekmek.
17.00: 2 kurabiye
18.00: normalde bi saat once yemeliydim. Yemegimi yolda dusurdukleri icin bir saat gec yedim. Sabah 1 saat uzaticam artik.
Su: 2 litre
Spor: 30 dklik full body dumbells ve arada wallsit yapip durdum
A Arrietty_ H3RA_ H3RA_

Ben olsam öyle bir inat ederim ki en az 15 kg veririm. 🤣🤣🤣
Bu kıskanç insanlardan her yerde var benim etrafımda o kadar çok var ki her konuda kıskançlık yapabiliyorlar ben inadına onların kıskançlık yaptığı konularda daha ileri gidip delirtiyorum:KK70::KK70:

Ve bende menumu yazayim:
9.00: kerevissapi icecegi
10.00: 2 wasa kimyonlu peynirle, zeytin, domates ve salatalik.
13.00: 3 zeytin, domates,salatalik ve 1 dilim ekmek.
17.00: 2 kurabiye
18.00: normalde bi saat once yemeliydim. Yemegimi yolda dusurdukleri icin bir saat gec yedim. Sabah 1 saat uzaticam artik.
Su: 2 litre
Spor: 30 dklik full body dumbells ve arada wallsit yapip durdum
A Arrietty_ H3RA_ H3RA_

If yapiyom ben diye cemkirseydin 😜

Tam tersine hırs yap sende işte. Motivasyonun olsun bu sözler. Kilolarını verince sen ona ders verirsin.
Hırs yapıyorum zaten
Baskasinin iyiligini istemiyor. Sen H3RA_ H3RA_ dedigi gibi bu yolunda devam et. Olgunlasmamis insanlarla hic beynini yorma
😄 ödü kopuyor zayıflarım diye
Ben olsam öyle bir inat ederim ki en az 15 kg veririm. 🤣🤣🤣
Bu kıskanç insanlardan her yerde var benim etrafımda o kadar çok var ki her konuda kıskançlık yapabiliyorlar ben inadına onların kıskançlık yaptığı konularda daha ileri gidip delirtiyorum:KK70::KK70:
Öyle bir insan ki benim kıyafetimi giyip bana hava atıyor düşünün yani😆

Bugünden yazayım menümü
Sabah 10
Bir dilim ekmek, haşlanmış yumurta,10 yeşil zeytin, bir tabak kabak yogurtlamasi

1 buçuk
Bir ciltim üzüm,iki ceviz ,8 çiğ fıstık kavuklu

3 gibi
Bir tabak yeşil fasulye yemeği

Akşam 6 buçuk
Çok az salata, tavuk kızartma bir porsiyon
Şu 2 litre ye yakın

Spor ,yarım saat cardio 10 dk bel ve göbek çevresi çalışması ,oh be çok şükür:21:
A Arrietty_

Sabah menü:
Meyveli yulaf
Espresso

Öğlen menü:
Hindi kıymalı biber dolma
Yoğurt

Akşam menü:
Hindi kıymalı biber dolma (yarım)
5 yk kuskus yağsız çökelekli,çok tuzluydu:KK43:((
Yoğurt

2.5 litre su

Akşam yemeğim çok başarısız oldu. 😭😭😭
Çok fazla karb yedim😡😡😡
Aşırı yorulunca deli gibi yedim. 🤬🤬🤬
Çökelek de fazla tuzluydu😢
Midem çok kötü şu an, bu kadar yemeye alışık olmadığım için rahatsız etti.
Tek doğrum erkenden yemek oldu.
Şimdi eşimle yeni yıl ışıkları almaya gitçez orda biraz yürürüm.
Kızımla da en az 20 dk akşam yürüyüşü yapmak istiyorum yoksa midem o kadar kötü ki muhtemelen uyuyamam.
Sporumu yatarken koycam. A Arrietty_ H3RA_ H3RA_ sedulu sedulu

Eklentiler

• 5898F29B-9A6D-437C-A44C-E8E5F6EC5040.jpeg
    5898F29B-9A6D-437C-A44C-E8E5F6EC5040.jpeg
    46,7 KB · Görüntüleme: 28
  • 3D751614-EC2D-431B-B28B-897AF541251C.png
    3D751614-EC2D-431B-B28B-897AF541251C.png
    232,2 KB · Görüntüleme: 25
  • 26266B42-5035-4A83-B9EC-7F8AB1DE1F2C.jpeg
    26266B42-5035-4A83-B9EC-7F8AB1DE1F2C.jpeg
    67,1 KB · Görüntüleme: 30
X