Tam tersine hırs yap sende işte. Motivasyonun olsun bu sözler. Kilolarını verince sen ona ders verirsin.İnsan çok sapıtmış. Eltim gelmişdi bize ben 68 kiloyum oda 70 bana diyor ki niye diyet yapıyorsun boş ver zayıflıyıp napıcan zaten 5 kilo verirsin ancak boşuna yorma kendini diyor. Bu lafları söyleyen eltim her gün detox suları bilmem zayıflama hapları çayları içen zayıflamak için her yola el atan biri. Bu kıskançlık niye ? Ben birini diyet yaparken gördüğümde motive olsun diye hep olumlu konuşurum ama hiç kimseden kendim için öyle saygı görmedim. Her kes yapamazsın 2 güne bırakırsın 5 kilo verip 10 kilo alırsın diyo
Baskasinin iyiligini istemiyor. Senİnsan çok sapıtmış. Eltim gelmişdi bize ben 68 kiloyum oda 70 bana diyor ki niye diyet yapıyorsun boş ver zayıflıyıp napıcan zaten 5 kilo verirsin ancak boşuna yorma kendini diyor. Bu lafları söyleyen eltim her gün detox suları bilmem zayıflama hapları çayları içen zayıflamak için her yola el atan biri. Bu kıskançlık niye ? Ben birini diyet yaparken gördüğümde motive olsun diye hep olumlu konuşurum ama hiç kimseden kendim için öyle saygı görmedim. Her kes yapamazsın 2 güne bırakırsın 5 kilo verip 10 kilo alırsın diyo
Ben olsam öyle bir inat ederim ki en az 15 kg veririm.İnsan çok sapıtmış. Eltim gelmişdi bize ben 68 kiloyum oda 70 bana diyor ki niye diyet yapıyorsun boş ver zayıflıyıp napıcan zaten 5 kilo verirsin ancak boşuna yorma kendini diyor. Bu lafları söyleyen eltim her gün detox suları bilmem zayıflama hapları çayları içen zayıflamak için her yola el atan biri. Bu kıskançlık niye ? Ben birini diyet yaparken gördüğümde motive olsun diye hep olumlu konuşurum ama hiç kimseden kendim için öyle saygı görmedim. Her kes yapamazsın 2 güne bırakırsın 5 kilo verip 10 kilo alırsın diyo
Ve bende menumu yazayim:
9.00: kerevissapi icecegi
10.00: 2 wasa kimyonlu peynirle, zeytin, domates ve salatalik.
13.00: 3 zeytin, domates,salatalik ve 1 dilim ekmek.
17.00: 2 kurabiye
18.00: normalde bi saat once yemeliydim. Yemegimi yolda dusurdukleri icin bir saat gec yedim. Sabah 1 saat uzaticam artik.
Su: 2 litre
Spor: 30 dklik full body dumbells ve arada wallsit yapip durdum
A Arrietty_H3RA_
Hırs yapıyorum zatenTam tersine hırs yap sende işte. Motivasyonun olsun bu sözler. Kilolarını verince sen ona ders verirsin.
Baskasinin iyiligini istemiyor. SenH3RA_ dedigi gibi bu yolunda devam et. Olgunlasmamis insanlarla hic beynini yorma
Öyle bir insan ki benim kıyafetimi giyip bana hava atıyor düşünün yaniBen olsam öyle bir inat ederim ki en az 15 kg veririm.
Bu kıskanç insanlardan her yerde var benim etrafımda o kadar çok var ki her konuda kıskançlık yapabiliyorlar ben inadına onların kıskançlık yaptığı konularda daha ileri gidip delirtiyorum
Bende boyle bir teyze varHırs yapıyorum zaten
ödü kopuyor zayıflarım diye
Öyle bir insan ki benim kıyafetimi giyip bana hava atıyor düşünün yani
Alys biraz daha iyi misin ?
Ay yok kiz kiyamam. Kibar konustu. Konusmasaydi ok cadalozlugumu gosterirdimIf yapiyom ben diye cemkirseydin
Oha git yasitlarinla yaris teyzeeBende boyle bir teyze var17 yas buyuk benden, hem kilo yarisi icinde hemde kiyafet