Fit Club 🏋🏻‍♀️

gecen cumartesi 72.7
bu hafta 72.4
fark 300 gram

Eklentiler

• 20211113_094146.jpg
    20211113_094146.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 23
A Arrietty_ bu hafta bring sally up squat challenge yapalim mi 🏋️‍♀️

Olur yapalim 😍
Hergun mu bu videoyu yapalim ?

Aciktim ve yanimda shake var 😁 100ml sut 250 ml de su ekleyerek ictim. Aksam yemegine kadar tutar. 6.30 da ki sandevic 12e kadar tuttu. Aksami 17 de yiyoruz. Menude kapuska var

Olur yapalim 😍
Hergun mu bu videoyu yapalim ?

Aciktim ve yanimda shake var 😁 100ml sut 250 ml de su ekleyerek ictim. Aksam yemegine kadar tutar. 6.30 da ki sandevic 12e kadar tuttu. Aksami 17 de yiyoruz. Menude kapuska var
Birgün upper bir gün lower body yapıyorum ben. Her gün olmaz bacakları dinlendirmek lazım 😉

Selamlar herkese🌸
İlk hedefim olan 68 kiloyla ara vermek istiyorum.Çok yorgunum ve çok hastalıkla mücadele ediyorum.sürekli bu durumumu paylaşmak da benim hoşuma gitmiyor.
Mental ve fiziksel olarak kendimi toparlayıp , tekrar niyet aldığımda sizi yine burda bulabilirim umarım.İyi ki gelmişim buraya , desteğiniz benim için çok önemliydi.Hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum.Selametle kalın💐

Uzun zman sonra bu kadar + olmam sasirtmadi ,hem iyilesmek icin hemde yapamadığım icin ne varsa yedim artik arinma zmani🤞

Eklentiler

• 20211113_0955.jpg
    20211113_0955.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 30
Selamlar herkese🌸
İlk hedefim olan 68 kiloyla ara vermek istiyorum.Çok yorgunum ve çok hastalıkla mücadele ediyorum.sürekli bu durumumu paylaşmak da benim hoşuma gitmiyor.
Mental ve fiziksel olarak kendimi toparlayıp , tekrar niyet aldığımda sizi yine burda bulabilirim umarım.İyi ki gelmişim buraya , desteğiniz benim için çok önemliydi.Hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum.Selametle kalın💐
Tekrar hazir oldugunda gorusuruz ☺️

X