Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canm . Bende deneyeyimBen su tarifi tb unu ile yapiyorum:
Fırında Mücver – Mutfak Sırları – Pratik Yemek Tarifleri
Fırında Mücver nasıl yapılır ? Ayrıca size fikir verecek 12 yorum var.mutfaksirlari.com
Yagsiz tavada, hafifçe z.yagi surerek yaparsan gayet sağlıklı bir yiyecek. Bebeğin mucverini de zaten yağlı yapmiyorsundur...Dert değil, afiyet olsun.Kizartiyorsu. Ya fazla karbonhidrat kısır diye düşündüm
Olur yapalim
Hergun mu bu videoyu yapalim ?
Aciktim ve yanimda shake var 100ml sut 250 ml de su ekleyerek ictim. Aksam yemegine kadar tutar. 6.30 da ki sandevic 12e kadar tuttu. Aksami 17 de yiyoruz. Menude kapuska var
Birgün upper bir gün lower body yapıyorum ben. Her gün olmaz bacakları dinlendirmek lazımOlur yapalim
Hergun mu bu videoyu yapalim ?
Aciktim ve yanimda shake var 100ml sut 250 ml de su ekleyerek ictim. Aksam yemegine kadar tutar. 6.30 da ki sandevic 12e kadar tuttu. Aksami 17 de yiyoruz. Menude kapuska var
Aynen ben dun kollari hallettim bugun hissediyorumBirgün upper bir gün lower body yapıyorum ben. Her gün olmaz bacakları dinlendirmek lazım
Tam zamaninda gitmisiz kiz biz vardigimizda hic sira yoktu. Cikarken anormal kuyruk vardi. Bi alisveris yaptim hohoooOh afiyet olsun, yok ben yatisa devam,
Benim yerime de ye
Yağda kızartım canm onun için uzak durmaya çalıştım ama olmadı yağsız da olabiliyorsa yaparım tabiki
Tamamlarsin bence daha saat 10 olmamisToday’s challenge
Tekrar hazir oldugunda gorusuruzSelamlar herkese
İlk hedefim olan 68 kiloyla ara vermek istiyorum.Çok yorgunum ve çok hastalıkla mücadele ediyorum.sürekli bu durumumu paylaşmak da benim hoşuma gitmiyor.
Mental ve fiziksel olarak kendimi toparlayıp , tekrar niyet aldığımda sizi yine burda bulabilirim umarım.İyi ki gelmişim buraya , desteğiniz benim için çok önemliydi.Hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum.Selametle kalın