Fit Club 🏋🏻‍♀️

A Arrietty_ , H3RA_ H3RA_

KAHVALTI 10.00

1.5 bardak sut, 3 yemek kaşığı yulaf, muz, elma, armut, ananas, 1 yemek kaşığı fıstık ezmesi ile shake, haşlanmış yumurta...

ARA:

Sade Türk kahvesi, yeşil çay ve bitki çayları

AKSAM 17.15

2 kepçe yağsız k.mercimek çorbası, 3 izgara köfte, 1 dilim çavdarlı ekmek, 1 büyük kase cacik.

SU:
3 lt

Dişim agri yapınca ilaç alabilmek için günü erken kapadım.
Ağrım azalınca yürüyüşe çıkarım, artık ne kadar olursa...😕

Son düzenleme:
Menü 🥪

Ilk ogun 11.30 da
2 haslanmis yumurta
Yarim avokado
Domates/Biber/salatalik
2dilim köy ekmegi ile sandevic

Aksam 16 da
200 gr balik
Ceyrek dilim tam tahilli pita ekmegi
Sari/yesil/kirmizi Biber ile salata
2dal lahana tursusu

Spor ve suyu yürüyüs sonrasi ekleyecegim

Menü 🥪

Ilk ogun 11.30 da
2 haslanmis yumurta
Yarim avokado
Domates/Biber/salatalik
2dilim köy ekmegi ile sandevic

Aksam 16 da
200 gr balik
Ceyrek dilim tam tahilli pita ekmegi
Sari/yesil/kirmizi Biber ile salata
2dal lahana tursusu

Spor ve suyu yürüyüs sonrasi ekleyecegim
Sendemi IF yapiyon kizz

Sendemi IF yapiyon kizz
Ben ortaya karisik yapiyorum galiba. Birseye tutunamayinca ,izinli iken kahvalti oldugunda gec olsun kafasindayim.

Haftasonu isteyim mesela. Ne yapsam diye dusunuyorum 🤔
Yarin aksam kapuska var menude.

Sabah shake icip oglende yumurta ve avokadolu sandevic yiyip aksam da kapuska mi yesem yoksa ogle ve aksam mi yesem,shake i es gecsem bilemiyorum 😂

Ben ortaya karisik yapiyorum galiba. Birseye tutunamayinca ,izinli iken kahvalti oldugunda gec olsun kafasindayim.

Haftasonu isteyim mesela. Ne yapsam diye dusunuyorum 🤔
Yarin aksam kapuska var menude.

Sabah shake icip oglende yumurta ve avokadolu sandevic yiyip aksam da kapuska mi yesem yoksa ogle ve aksam mi yesem,shake i es gecsem bilemiyorum 😂
Shake make icme yaw.
Cignemek onemli cok onemli. Bu hayat bizim normalimiz olmali

Dışarda sağanak yağmur yağıyor ben tek başıma kızların odasının mobilyalarının yerlerini değiştiriyorum, bugün bol kalori yakma günü olacak. 💪💪💪

A Arrietty_ , H3RA_ H3RA_

SPOR:
1.5 saat tempolu yürüyüş
20 dk yoga
Screenshot_2021-11-12-21-11-38-49_48a79a484ebccb6adbf965128a3fe16b.jpg

İnsan çok sapıtmış. Eltim gelmişdi bize ben 68 kiloyum oda 70 bana diyor ki niye diyet yapıyorsun boş ver zayıflıyıp napıcan zaten 5 kilo verirsin ancak boşuna yorma kendini diyor. Bu lafları söyleyen eltim her gün detox suları bilmem zayıflama hapları çayları içen zayıflamak için her yola el atan biri. Bu kıskançlık niye ? Ben birini diyet yaparken gördüğümde motive olsun diye hep olumlu konuşurum ama hiç kimseden kendim için öyle saygı görmedim. Her kes yapamazsın 2 güne bırakırsın 5 kilo verip 10 kilo alırsın diyo😔

X