Haftaya cumartesi yuzdeler kapissin diyorumSporda mi kapışma var?
İF uzmanıAlys gel bakalım yamacıma, fısılda kulacigima...
Simdiiii pazartesi tam kahvaltı saatinde dişçi randevum var. De bakalım ne yapmam lazım. Açlık süresini 15 yapsam olur mu?
Kapiskanlar sizi...Haftaya cumartesi yuzdeler kapissin diyorum%1 benden rakibime beless
Agritma da.Sogan ailesine kendimi teslim ettim.
Bol sarımsaklı bir corba yanina s9gan ve pirasa kestim. Ustune mandalina yiyor, midem asitten cosacak ama napalim
Evet oluyor. Gerçek sonucu regl bitiminden bir kaç gün sonra alabiliyormusuz. Bana hemen bitiminde de alabiliriz gibi geliyor ama...Merhaba kızlar.. Regl geçikmesi kilo artışına sebep olur mu? 10 günlük gecikme ?
Agritma da.
Afiyet şifa olsun o halde...Soğan, sarımsak ben de çok severim. Ama yanında veya öncesinde mutlaka bir kac dilim ekmek yemem gerekiyor.Yok canim benim midem sogana dayaniklidir, ayri bir severim
Bana elleşme de kimi kurban alırsan al :)
Sexy sempazelerle isim olmazBana elleşme de kimi kurban alırsan al :)
reglim geldi gelecek, ağrıları vuruyor karından belden.
Teşekkür ederimAlfa RR sen soruyu farklı sormuşsun gerçi, gecikince de aynı oluyor. 5 günlük gecikmede çok artılar gormuslugum var. Sonrasında balon gibi sönüyordum.
Sexy sempazelerle isim olmaz
1. Secenek
Aaaa niye ki?
Zaten hali hazırda mükemmel fit bir vücuda sahip olduğumdan spora ihtiyacım olmamasından mı?
Yoksa benimle yarışılmayacağını bildiğinden mi?
Hangisinden ötürü ?
Allah kavustursun kuzumGünaydınnn
Oturdum yine tek başıma kahvaltı yapıyorum. Kız kardeşimi ve ailemi özledim. Kocaman masalar hazırlayıp saatlerce kahvaltı sofrasında oturmak çok keyifli oluyor. Yaz gelsede bir an önce gitsek.
İnan bana harika oldu. Dana kıymadan çok daha lezzetli oldu. Bol soğanlı yaptım bir fincan pirinç koydum zeytinyağ ekledim acılı baharat koydum o kadar, ama aşırı lezzetli oldu, bu arada içine domates koymadım salça koydum üzerine domates dilimleri yerleştirdim ve ocakta değil fırında pişirdim pişirme süresi biraz uzun oldu yaklaşık 2 saatte anca pişti ama inanılmaz bir lezzetti.Nasil oldu dolman ? Birde kapya ile mi yaptin yoksa yesil/kirmizi/sari olan Biber ile mi :)
Ic harci tipik dolma harci gibimi?
Bir süre yoga dersleri aldım ama ben de hiç sevemedim arasıra yapıyorum sırf yapmış olmak için yapıyorum.Sevmedin sen yogayi.
Bosver sevdigin seyi yap.
Sporunun arkasina kisa bir esneme ve nefes egzersizi ekle sadece bakalim, o nasil gidecek.
Kizzz yarin rekorla gelecemcok sukur tarti oynadi. Ve de zorlanmadim. Aksam ymeginden sonra zaten bisey yemem ben.
Dun hic istahim yoktu. Yaw canimsiniz siz yaaaaa
Bu soruyu genellikle ben sorarımBakalim bitirecekmiyim
Eşimle tanışana kadar dişçilerden hep nefret ettim şimdi hiç korkmuyorum çünkü eli çok hafif.Benim kabusum discii. Insallah 1 gunde hallolur.
Bende ayni hevesleyim valla
Haftaya cumartesi yuzdeler kapissin diyorum%1 benden rakibime beless