Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ben bu calismayan Lori’yi sevdim yaw🤣
Bana acilen zengin bir koca bulun🤣
Bir arkadaşım 8 sene önce faydasız kocasından boşandı. Sevgi istiyorum aşk istiyorum diye diye başımın etini yiyordu her buluşmamızda. Hiç görmemiş ki garibim hanzonun biriyle evli kalmış çünkü.
Aha dedim bu kızı dizginlemezsem bir faydasız daha bulacak, tekrar yakacak başını.
"Psikologlar boşanan kişiye 2 sene evlilik önermiyorlarmış, yanlış karar verme olasılığın çok yüksek olurmuş. Sen 2 yıl bekle ben bulacağım sana söz" dedim. Demez olaydım "8 sene oldu hala everemedin kandırdın beni" diye takılıyor her seferinde :)
En sonunda "o kadar eşsiz bir kadınsın ki dengini bulamıyorum" dedim susturdum şükür :KK70:

Bir arkadaşım 8 sene önce faydasız kocasından boşandı. Sevgi istiyorum aşk istiyorum diye diye başımın etini yiyordu her buluşmamızda. Hiç görmemiş ki garibim hanzonun biriyle evli kalmış çünkü.
Aha dedim bu kızı dizginlemezsem bir faydasız daha bulacak, tekrar yakacak başını.
"Psikologlar boşanan kişiye 2 sene evlilik önermiyorlarmış, yanlış karar verme olasılığın çok yüksek olurmuş. Sen 2 yıl bekle ben bulacağım sana söz" dedim. Demez olaydım "8 sene oldu hala everemedin kandırdın beni" diye takılıyor her seferinde :)
En sonunda "o kadar eşsiz bir kadınsın ki dengini bulamıyorum" dedim susturdum şükür :KK70:
Allah herkese dengini versin.
Eşimin arkadaşının eşi vefat etmişti. Adam öyle naif, öyle beyefendi bir insan. İki yıl sonra evlendi. Hanımın ilk evliliği. Ama hiç birbirlerine göre değiller. Adam ne kadar naif ve kibarsa, hanım o kadar aksi ve kırıcı. Eşine de öyle, hizmet eden garsona da.😣Turda birlikteydik, çok üzüldüm...
İlk eşiyle çok uygun ve mutluydular...🥺

Puhahahaha. Sen bulma bana🤣 aman sakin🤣
Allah herkese dengini versin.
Eşimin arkadaşının eşi vefat etmişti. Adam öyle naif, öyle beyefendi bir insan. İki yıl sonra evlendi. Hanımın ilk evliliği. Ama hiç birbirlerine göre değiller. Adam ne kadar naif ve kibarsa, hanım o kadar aksi ve kırıcı. Eşine de öyle, hizmet eden garsona da.😣Turda birlikteydik, çok üzüldüm...
İlk eşiyle çok uygun ve mutluydular...🥺
Ay ne yazik olmus😞 oyle insanlardan nefret ediyorum. Cogu zamanda susmam oyle bisey gordugumde. Yani garsonlara oyle kotu davranan olursa bir el atarim🙈

Puhahahaha. Sen bulma bana🤣 aman sakin🤣

Ay ne yazik olmus😞 oyle insanlardan nefret ediyorum. Cogu zamanda susmam oyle bisey gordugumde. Yani garsonlara oyle kotu davranan olursa bir el atarim🙈
Eşi kibarca, sessizce uyarıyor ama, yok kadın kibirli ve cazgır...😣
Bu yaştan sonra da adamın imtihanı sanırım böyle...

30 dakikalik full body dumbells bitmistir yavrular♥️💪
Hanginiz benimle kapisacak?? Hohoooooo nerdesinizz??
Ula ben ne zaman aktif olmasam bura sönüyor. Illa spam mi yapam he?? Kafayi da azar azar bosaltiyorum😬 baslimmi gene delirteyimmi sizleri?? Kapismak istiyorum😈
Ah ulan fatma girigim olaydi yada aysunayy aysunayy im olaydi🥺 unuttular bizi🥺
Bugun biri benimle kapissin yoksa kendime kurban sececem😈

Eşi kibarca, sessizce uyarıyor ama, yok kadın kibirli ve cazgır...😣
Bu yaştan sonra da adamın imtihanı sanırım böyle...
O yaştan sonra imtihan deyip oturmak yerine boşar kurtulurdum sanırım.
Sanırım değil kesinlikle hatta. Adamın kulağına fısıldıyverin sevabına.
Belki bir güç bekliyordur :))

İF uzmanı Alys Alys gel bakalım yamacıma, fısılda kulacigima...🤭

Simdiiii pazartesi tam kahvaltı saatinde dişçi randevum var. De bakalım ne yapmam lazım. Açlık süresini 15 yapsam olur mu?

Haklisin. Ozaman bir gun once son ogunu 1 saat erken bitir. Oylece 1 saat erken kahvaltini yaparsin. Benceee
Bu da olur sanki. Du bakalım uzmanımız ne diyecek? Süreci en az hangisi baltalayacaksa o olsun. Dişçi işi de umarım bir günde hallolur. Yok olmazsa, biraz sıkıntı olur. Hani yeterince yiyemezsem, kastan kilo verirsem vs. 😕
Pek de heveslenmistim. Sanki yeni diyete başlamış gibi hissedip, heyecanlanıyorum. Motivasyon tavan yani...

Bu da olur sanki. Du bakalım uzmanımız ne diyecek? Süreci en az hangisi baltalayacaksa o olsun. Dişçi işi de umarım bir günde hallolur. Yok olmazsa, biraz sıkıntı olur. Hani yeterince yiyemezsem, kastan kilo verirsem vs. 😕
Pek de heveslenmistim. Sanki yeni diyete başlamış gibi hissedip, heyecanlanıyorum. Motivasyon tavan yani...
Benim kabusum discii. Insallah 1 gunde hallolur.
Bende ayni hevesleyim valla😬

X