- 1 Kasım 2019
- 6.156
- 22.478
Sordum, röntgenini almadan ağrı kesici hariç ilaç veremem dedi...Kaplama altıysa büyük ihtimalle antibiyotik kullandırmadan tedavi etmez dişçide.
Doktora telefonda sorup başlasan ne azında ağrını artırmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sordum, röntgenini almadan ağrı kesici hariç ilaç veremem dedi...Kaplama altıysa büyük ihtimalle antibiyotik kullandırmadan tedavi etmez dişçide.
Doktora telefonda sorup başlasan ne azında ağrını artırmaz.
Dururken bir şey yok, ama diğer tarafla bile çiğneme yapmak eziyetti. Ben de kahvaltıda shake yapıp içtim.Ailece gecmis olsun abla
Dis agrisi gibi bi agri yokk
Aldir kurtul kuzum yaa
Bir arkadaşım 8 sene önce faydasız kocasından boşandı. Sevgi istiyorum aşk istiyorum diye diye başımın etini yiyordu her buluşmamızda. Hiç görmemiş ki garibim hanzonun biriyle evli kalmış çünkü.Ben bu calismayan Lori’yi sevdim yaw
Bana acilen zengin bir koca bulun
Allah herkese dengini versin.Bir arkadaşım 8 sene önce faydasız kocasından boşandı. Sevgi istiyorum aşk istiyorum diye diye başımın etini yiyordu her buluşmamızda. Hiç görmemiş ki garibim hanzonun biriyle evli kalmış çünkü.
Aha dedim bu kızı dizginlemezsem bir faydasız daha bulacak, tekrar yakacak başını.
"Psikologlar boşanan kişiye 2 sene evlilik önermiyorlarmış, yanlış karar verme olasılığın çok yüksek olurmuş. Sen 2 yıl bekle ben bulacağım sana söz" dedim. Demez olaydım "8 sene oldu hala everemedin kandırdın beni" diye takılıyor her seferinde :)
En sonunda "o kadar eşsiz bir kadınsın ki dengini bulamıyorum" dedim susturdum şükür
Puhahahaha. Sen bulma bana aman sakinBir arkadaşım 8 sene önce faydasız kocasından boşandı. Sevgi istiyorum aşk istiyorum diye diye başımın etini yiyordu her buluşmamızda. Hiç görmemiş ki garibim hanzonun biriyle evli kalmış çünkü.
Aha dedim bu kızı dizginlemezsem bir faydasız daha bulacak, tekrar yakacak başını.
"Psikologlar boşanan kişiye 2 sene evlilik önermiyorlarmış, yanlış karar verme olasılığın çok yüksek olurmuş. Sen 2 yıl bekle ben bulacağım sana söz" dedim. Demez olaydım "8 sene oldu hala everemedin kandırdın beni" diye takılıyor her seferinde :)
En sonunda "o kadar eşsiz bir kadınsın ki dengini bulamıyorum" dedim susturdum şükür
Ay ne yazik olmus oyle insanlardan nefret ediyorum. Cogu zamanda susmam oyle bisey gordugumde. Yani garsonlara oyle kotu davranan olursa bir el atarimAllah herkese dengini versin.
Eşimin arkadaşının eşi vefat etmişti. Adam öyle naif, öyle beyefendi bir insan. İki yıl sonra evlendi. Hanımın ilk evliliği. Ama hiç birbirlerine göre değiller. Adam ne kadar naif ve kibarsa, hanım o kadar aksi ve kırıcı. Eşine de öyle, hizmet eden garsona da.Turda birlikteydik, çok üzüldüm...
İlk eşiyle çok uygun ve mutluydular...
Eşi kibarca, sessizce uyarıyor ama, yok kadın kibirli ve cazgır...Puhahahaha. Sen bulma bana aman sakin
Ay ne yazik olmus oyle insanlardan nefret ediyorum. Cogu zamanda susmam oyle bisey gordugumde. Yani garsonlara oyle kotu davranan olursa bir el atarim
Bekar kalaymis daha iyiymis. Tanisirken hicmi farketmemiski?Eşi kibarca, sessizce uyarıyor ama, yok kadın kibirli ve cazgır...
Bu yaştan sonra da adamın imtihanı sanırım böyle...
O yaştan sonra imtihan deyip oturmak yerine boşar kurtulurdum sanırım.Eşi kibarca, sessizce uyarıyor ama, yok kadın kibirli ve cazgır...
Bu yaştan sonra da adamın imtihanı sanırım böyle...
Aynen uyuya kalmışımE dun yaziyorum dedin. Uyudun mu
Ufak hedef koy kendine. Yavas yavas arttir sonra. Gunde 15dkni ayir egzersiz yapmaya
Aynı şeyi düşündük...O yaştan sonra imtihan deyip oturmak yerine boşar kurtulurdum sanırım.
Sanırım değil kesinlikle hatta. Adamın kulağına fısıldıyverin sevabına.
Belki bir güç bekliyordur :))
Farketmiş olsa neden evlensin ki? İnşallah bize öyle geliyordur ve mutludur.Bekar kalaymis daha iyiymis. Tanisirken hicmi farketmemiski?
Kotu degil mantikliyizAynı şeyi düşündük...
Ayy ne kotuyuz.
Ben olsam uzatirdimİF uzmanı Alys gel bakalım yamacıma, fısılda kulacigima...
Simdiiii pazartesi tam kahvaltı saatinde dişçi randevum var. De bakalım ne yapmam lazım. Açlık süresini 15 yapsam olur mu?
Mumkunati yok. Dişçiye aç karına gidilmez, tansiyon düşer, baygınlık olur vs.Ben olsam uzatirdim
Haklisin. Ozaman bir gun once son ogunu 1 saat erken bitir. Oylece 1 saat erken kahvaltini yaparsin. BenceeeMumkunati yok. Dişçiye aç karına gidilmez, tansiyon düşer, baygınlık olur vs.
Bu da olur sanki. Du bakalım uzmanımız ne diyecek? Süreci en az hangisi baltalayacaksa o olsun. Dişçi işi de umarım bir günde hallolur. Yok olmazsa, biraz sıkıntı olur. Hani yeterince yiyemezsem, kastan kilo verirsem vs.Haklisin. Ozaman bir gun once son ogunu 1 saat erken bitir. Oylece 1 saat erken kahvaltini yaparsin. Benceee
Benim kabusum discii. Insallah 1 gunde hallolur.Bu da olur sanki. Du bakalım uzmanımız ne diyecek? Süreci en az hangisi baltalayacaksa o olsun. Dişçi işi de umarım bir günde hallolur. Yok olmazsa, biraz sıkıntı olur. Hani yeterince yiyemezsem, kastan kilo verirsem vs.
Pek de heveslenmistim. Sanki yeni diyete başlamış gibi hissedip, heyecanlanıyorum. Motivasyon tavan yani...