Fit Club 🏋🏻‍♀️

Sevmedin sen yogayi.
Bosver sevdigin seyi yap.
Sporunun arkasina kisa bir esneme ve nefes egzersizi ekle sadece bakalim, o nasil gidecek.
Aslinda derse katilirken hosuma gidiyordu. Ay bilemedim.
Kizkardesimin halteri var. Kullanmiyormus. Haftaya Haftasonu gidip alacagim barbell ile calismayi seviyorum

Bugun 36 saate niyetlenmistim ama sabah bi uyandim, bas agrisi, bogaz agrisi, burun akintisi derken hastalik izni aldim.
Yine de 16 saati tamamlayip hafif hafif ara ogunlerle geciricem bakalim gunu.
Off geçmiş olsun canım
Hastayken olmaz zaten şımart kendini bugün.
Şımart derken çok abartma hazır ödemlerini atmışsın yarın tartı günü malum :)
Ballı, zencefilli bol limonlu ıhlamur ısmarlıyorum sana, boğazların yumuşasın

Kizzz yarin rekorla gelecem cok sukur tarti oynadi. Ve de zorlanmadim. Aksam ymeginden sonra zaten bisey yemem ben.
Dun hic istahim yoktu. Yaw canimsiniz siz yaaaaa
Detoksta iyi geldi bence sana, direnci kırdı belki de.
Ay dur bende yarın 15 günlük maydonoz kürüne başlayayım bayadır yapmıyorum.

He he, yok istahim sukur

Günaydın kızlar...
Bugun kaplamanın altındaki dişin ağrısıyla güne merhaba dedim.
Torunum test yaptırıp ngtf çıkarsa, okula gidebileceğini duymuş, gece gece test yaptırmışlar. Tam tersi karantinası uzamış, salya sümük ağlıyor kuzum.
Neyse ki belirtisiz geçiriyor. İyi tarafından bak, pztf çıktığın için annene sarilabilirsin dedim, doğru diyorsun dedi.

..
Ailece hepinize geçmiş olsun iki önce ki hafta sonum diş ağrısı yüzünden kabus gibi geçti.
Koltukları tırmaladım zonkladıkça, mecazi falan değil tamamen gerçek.
Migren ataklarım bile bu kadar canımı yakmamıştı.
Salak ben antibiyotik bitince ağrım geçti diye acımı unutup gitmedim dişçiye iki gün önce yine başladı.
Tekrar antibiyotiğe başladım bitsin hemen başlatacağım tedaviyi.

Sana da geçmiş olsun canım. Diş ihmale gelmez, hemen randevu için aradım. H.sonu s.disindaymis, pazartesi sabahına verebildiler. Parol falan idare edeceğim artık. Dün bir şey yoktu, bugün böyle...

Ailece gecmis olsun abla
Dis agrisi gibi bi agri yokk
Aldir kurtul kuzum yaa

Sana da geçmiş olsun canım. Diş ihmale gelmez, hemen randevu için aradım. H.sonu s.disindaymis, pazartesi sabahına verebildiler. Parol falan idare edeceğim artık. Dün bir şey yoktu, bugün böyle...
Kaplama altıysa büyük ihtimalle antibiyotik kullandırmadan tedavi etmez dişçide.
Doktora telefonda sorup başlasan en azından ağrını artırmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…