- 21 Şubat 2013
- 8.687
- 18.739
Ayyyy tamm. Ben genelde bu zamlar uyuya kalıyorum bebik uyuturken bı gireyim dedim.Ben bugun icin yoklama yapiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy tamm. Ben genelde bu zamlar uyuya kalıyorum bebik uyuturken bı gireyim dedim.Ben bugun icin yoklama yapiyorum
Bende uyurum genelde. Bebikim yok Ama cocuklarin bebeklik zamanindan kalma aliskanlik galibaAyyyy tamm. Ben genelde bu zamlar uyuya kalıyorum bebik uyuturken bı gireyim dedim.
Asistanlar dönüşümlü olarak yediler ama eşim yiyemedi maalesef ya ben eve gelirken hala hiçbir şey yememiştiAy Allah kolaylik versin. Hepsi mi ac ac calisiyor?
Evet.Kolajen tozun mu ?
Daha ben yeni öğlen yemeği yedim kıymalı makarna eşime yaptığımdan bir tabak ben de yedim yanındada küçük bir kase yoğurt yedim.
Yarın sabah dolu dolu bir kahvaltı hazırla kendine.Anneme gittim sabahdan. Babam ve kardesim evin altini ustune getirmis. Annem daha 5gun once Türkiyeye gitti
Temizlik bitince aciktim Ama dolap bostu. Noodle vardi sadece.
Tazefasulye de kalan okadardi
Canim eggloaf istiyor onun yaninada yesillik yakismaz,kek gibimsi oldugu icin.Yarın sabah dolu dolu bir kahvaltı hazırla kendine.
Çok koşturmacalı günlerde benimde aklıma yemek gelmez kolay kolay.
Topic de mi ?birakmadim diyeti kendimi biraz halsiz hissediyordum sonra da adet oldum diye tatli krizlerim tuttu. utancimdan yazamadim menuleri
Yarın öyle yapayım bari. Bu şekilde az az, sık sık olan yemek düzeninden sert bir geçiş oldu...Sağol canım
bulgur pilavını yarım porsiyonda bırakabilirdim o fazla kaçtı biraz. Çoban salata ile çok lezzetli geldi tekrar aldım
Benim yoga 4. Gun de kaldiA Arrietty_ kaptaniskom ben menu hala paylasmamis miyim, whaaaat
12.30
3 dilim tb ekmek, tereyag ve acuka ile
Az yesillik
Arada
3 hurma
1 elma
1 avuc cekirdek
18.00
1 porsiyon bol nohutlu bulgur pilavi (yarisi nohut yarisi bulgur gibi oldu)
1 porsiyon yesil salata
1 mini kase yoğurt
100 sn plank
14 pushu0
14 situp
17 dak yoga
15 dak bisiklet
10 bin adim.
Bugun kardio yok gibi oldu, ama yogun bir gündü, yogayi bile zor sikistirdim.
2bardak su mumenum
sabah 1 bardak sut biraz cikolata 1 dilim ekmek
ogle yogurt 1 dilim köy ekmegi
aksam ciger yogurt ekmek salata
ara elma ve muz
su 2 bardak
spor 6000 adim
E dun yaziyorum dedin. Uyudun muYine Spor yapamadım uyuya kalmışım erkendenbulasiklarim da kalakalmisben kendimi nasıl bir düzen tutturacam
Nasil oldu dolman ? Birde kapya ile mi yaptin yoksa yesil/kirmizi/sari olan Biber ile mi :)