Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler , uyuya kalmisim , simdihemen yazayim dedim:)
sabah: 1 dilim ekmek , tereyagli yumurta , bir dilim peynir , 5 zeytin , ceri domates 2 tane
oglen; cay ve 1 kuruvasan (hamurisi hassas noktam ya , varsa hayir diyemedigim gibi , bir parcayla da yetinemiyorum.@Alys 1 kasik manti yemen konusundaki iradeni alkisliyorum.Aslinda derler sevdigin seyleri de yiyerek zayiflayabilirsin ama bana yasaklamak lazim.Diyete basladigimdan beri pogaca yapmadim cunku yerim bliyorum :/ hele tazecik cikmis kuruvasani bir paket yiyebilirim .. :| )
aksam; yarim porsiyon yogurtlu tavuklu pilav , 1 kase mercimek corbasi.
ara: 2 bardak papatya cayi , yarim muz yarim portakal yarim elma , 5 minik cilek
su 1 lt
spor:
1dk plank x 2
10 sit ups x 2
10 push up x 2
30 sn wall sit x 2
1 saat yuruyus (yarisi tempolu)
A Arrietty_
Sen dediysen o tartı cumartesi 54,5 tartar seniKizlar gunaydin,
Güne mutlu uyandim, odemim gitmis.
55.5
Cumartesi hedefim 54.5 cok calismam lazim
Ya aslında bu hamur işi ve tatlıların sağlıklı ve az kalorili olanları var.iyi geceler , uyuya kalmisim , simdihemen yazayim dedim:)
sabah: 1 dilim ekmek , tereyagli yumurta , bir dilim peynir , 5 zeytin , ceri domates 2 tane
oglen; cay ve 1 kuruvasan (hamurisi hassas noktam ya , varsa hayir diyemedigim gibi , bir parcayla da yetinemiyorum.@Alys 1 kasik manti yemen konusundaki iradeni alkisliyorum.Aslinda derler sevdigin seyleri de yiyerek zayiflayabilirsin ama bana yasaklamak lazim.Diyete basladigimdan beri pogaca yapmadim cunku yerim bliyorum :/ hele tazecik cikmis kuruvasani bir paket yiyebilirim .. :| )
ara: 2 bardak papatya cayi , yarim muz yarim portakal yarim elma , 5 minik cilek
su 1 lt
spor:
1dk plank x 2
10 sit ups x 2
10 push up x 2
30 sn wall sit x 2
A Arrietty_
Aynı bende böyleydim zamanla aşdım.iyi geceler , uyuya kalmisim , simdihemen yazayim dedim:)
su 1 lt
spor:
1dk plank x 2
10 sit ups x 2
10 push up x 2
30 sn wall sit x 2
A Arrietty_
Sen dediysen o tartı cumartesi 54,5 tartar seni
Tartılara fısıldayan kadın
Selam kizlar. Isteyim deli gibi yogunum. Dun yazamadim diye hemen ugrayim dedim. Aksama mutlaka gelip 2gunluk rapor verecegim. Esimin sinavi guzel gecerse,tablolari yapacagim
Ay umarim. Bira + fistik ile kutlama yapacagim onaesinin sinavi guzel gecerse direk kutlamaya gecin, tablolar 1 gun beklesin
basarilar esine
Ay umarim. Bira + fistik ile kutlama yapacagim ona
Beyaz mi kirmizi sarap mi sever hic hatirlamiyorum. Evli iken sadece bira ictigini gordum
Genç kızken aşırı zayıftım annem sürekli bana çerez yedirirdi kilo alayım diye. Çerezde çok aşırı kalori var az bir şey yiyormuş gibi görünüyorsun ama aslında çok kalori alıyorsun çok da yağ yapar o yüzden şu çerez olayını azaltıp daha sağlıklı atıştırmalara yönelirsen iyi olur.Dünden spor yapabilirmiyim dedim olmadı. Uyku gözümden aktı. Kuzularda geç uyudu. Benim küçük sıpa bugün daha iyi şükür. Gözlerimin altı morarmış uykusuzluktan. Menüm hafifti , malesef çerezi çok tüketir oldum menüm
Sabah 12 fındık 9 civarı
11 gibi
Bir tabah kıymalı eksili kabak yemeği, sadece ben tüketince sabahlaari da yer oldum yarım dilim ekmek kk peynir ve 10 yeşil zeytin,
2 gibi
Bir ciltim üzüm, biraz fıstık ve biraz çerez tarhana
Akşam 7 buçuk yemek biraz geç oldu.
Bir porsiyon şinitzel bol salata
9 gibi iki dilim elma